Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Licni trener za mrsavljenje

Licni trener za mrsavljenje

 • Lični trener Beograd
 • LICNI TRENER CENA
 • Svi znamo da nije dovoljno pridržavati se određenih pravila u ishrani, redukovati obroke i izbaciti namirnice koje goje da bi imali figuru kakvu želimo. Jasno je da je za tako nešto potrebno i malo vežbe. Na sve strane se nalaze razne teretane, fitnes klubovi u kojima su u  ponudi najrazličitiji programi i vežbe. Takođe, na internetu su dostupne i besplatne verzije ovakvih sadržaja, ali i [Pročitaj više].

  Sigurno da ste do sada pročitali ili čuli za jedan novi, posebni režim ishrane, a u pitanju je hrono [Pročitaj više]. Ugljeni hidrati mogu biti vrlo korisni u procesu mršavljenja, naročito ukoliko se konzumiraju [Pročitaj više]. Kada pomislimo na gazirana pića, Coca Cola nam prvo padne na pamet. Ovo istezanje pomoći će u poboljsanju fleksibilnosti u gležnju kada je koleno ispruzeno i kuk je ispružen, na primer tokom hodanja.

  Fleksibilnost u ovom području osigurat će da noga može pravilno putovati iza kuka, a da donji deo leđa ne mora preterano da se napreze kako bi zadržao uspravno trup. Stanite u stav kao na slici s jednom nogom unazad i stopalima usmjerenim ravno napred. Osigurajte da je zadnnja noga ravna i opruzena da peta ostaje u dodiru s podom.

  Lični trener Beograd

  To je ujedno i najzdravije,najjednostavnije i najbolje za naš organizam. Rešenja za skidanje viška kilograma i redukciju telesne mase tražimo na forumima,ne konsultujemo nutricioniste i trenere vezano za jelovnik,ishranu i pravilno vežbanje.

  Ovakav ritam nas sigurno vodi u gojaznost.

  LICNI TRENER CENA

  Tada,umesto stručnog programa redukcije telesne težine, pribegavamo rigoroznim i nenaučnim dijetama iz raznih novina i časopisa i pokušavamo da u što kraćem roku,bez treninga za skidanje sala, rešimo problem sa viškom kilograma,misleći da je to recept za mršavljenje.

  Obično očekujemo da smanjivanje viška masti u organizmu i rezultati budu brzi. Pitamo se koliko kilograma ćemo izgubiti za nedelju dana,kako smršati za mesec dana, svakodnevno se merimo na vagi,u iščekivanju što bržeg gubitka kilograma. Ukoliko je usled restriktivnog načina ishrane deficit značajan,naš organizam to registruje kao signal za opasnost i počinje da smanjuje bazalni metabolizam i prelazi na režim štednje energije. Tokom ovakvih dijeta dolazi do gubitka vode i do znatne razgradnje mišićne mase jer se energija potrebna za rad unutrašnjih organa manje koristi iz masnih naslaga, a više iz depoa u mišićima i jetri.

  Mi ćemo pre ili kasnije da prestanemo sa restriktivnom ishranom i tada će organizam iz straha od sledeće restrikcije početi da deponuje hranu koju unosimo. U praksi to znači da će se kilogrami vratiti na dosta veći nivo od onoga na početku dijete. Ovaj fenomen i njegov rezultat je poznat kao JO-JO efekat. U ovom slučaju mršavljenje bez jo-jo efekta, je veoma teško izbeći snagom volje jer je organizam kroz evoluciju programiran da tako reaguje u datoj situaciji.

  Individualni ili personalni treninzi imaju za cilj da poboljšaju zdravstvene performanse kod vežbača. Pravilno vežbanje rezultira i ogleda se u boljim fizičkim Detaljnije Pozovite na!

  Topljenje masnih naslaga i JO-JO efekat. Dijete za mršavljenje.

  Zdrava ishrana. Dugine boje za vitak struk April 10th, Voće i povrće za jače kosti April 10th,