Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Decije vezbe za mrsavljenje

Decije vezbe za mrsavljenje

Svi grese jer PIJU kalorije. Nemojte to da radite jer na taj nacin, jako tesko cete smrsati. Ako to cinite,necete sigurno imati rezultata. Znaci izbegacvajte gazirana pica, sokove, alkohol. Zabluda je da vino ne goji.

Goji I te kako I to posebno crno. Ako vec birate vina, neka to bude bar belo jer ima manje kalorija od crnog. Nasa preporuka je da pijete obicnu vodu, limunadu bez secera, cajeve, limun sa mentom I td. Obicno se tada desi da uvece zbog silne gladi I potrebe za secerima, pojedete neki desert ili bilo sta slatko. Znaci jedite tokom celog dana manje obroke, to ce vas smrsati pre nego da nista ne jedete. Em sto vam stalni sitni obroci ubrzavaju metabolizam, em necete postati nocni termit gde postajete deo onih koji drze dijete na smesni nacin jedu kad ih niko ne vidi.

Ne propustajte uzine nikako. Dosadasnje uzine koje su podrazumevale kerkere, keks, sladolede, napolitanke I slicno, zamenite sa visoko proteinskim napitcima, I hranom koja je bogata vlaknima. To su keksi od cistih zrna ovsa, razi, pirincane galete itd. Bicete siti u svakom slucaju a pojeli ste znacajan broj kalorija manje. Vecera ne sme da bude prekasna. Ne opterecujte se satima, da poslednja mora biti u 6 7 ili 8 sati.

Vecera treba da bude sata pred odlaska na spavanje, nikako u kracem period. Ne samo d ace vam se kalorije lepiti, vec I necete moci da spavate.

Nekoliko hiljada naših čitalaca je probalo da drži razne dijete o kojima smo pisali na sajtu. Neki su bili uspešni u tome a neki nisu. Svi znamo da uopšte decije vezbe za mrsavljenje lako odreći se hrane.

Vecerea mora biti lagana, proteinska I treba da iznosi oko 20 posto ukupnih dnevnih potrebnih kalorija. Kako smršati uz 10 trikova 1. Ovde cete ukrasti minimum kalorija samo na prelivimaJ 3. Sigurni smo da necete bas biti odusevljeni prvih nekoliko puta konzumiranja crne cokolade, ali cete sigurno biti svesni da ste opet sebi uskratili veliki broj kalorija, veliku kolicinu secera I na taj nacin imate siguran put ka ostvarenju svog cilja- kako smrsati 4. Ako padnete ovde, od nase misije kako smrsati nema nista 6.

Em sto vam stalni sitni obroci ubrzavaju metabolizam, em necete postati nocni termit gde postajete deo onih koji drze dijete na smesni nacin jedu kad ih niko ne vidi 9. Bicete siti u svakom slucaju a pojeli ste znacajan broj kalorija manje Sprave za teretanu.

Ishrana pre i posle treninga. Motivacija za mršavljenje. Neprevaziđeni fitness rekvizit koji je uvek i svuda u trendu — vijača. Boks - dobar trening za bilo koga. Sklekovi — sve što možda niste, a trebalo bi da znate. Vežbe za početnike. Istezanje - Zašto je toliko bitno i kada je pravo vreme za istezanje? Intervalni trening na sobnom biciklu. Tabatom do savršene forme. Salo na stomaku se lako dobija, ali se teško skida.

Skidanje stomaka može da bude prava noćna mora ili lagan posao, zavisi koje vežbe upražnjavate. Stomak koji više nije ravan javlja se od neadekvatne ishrane i od manjka fizičke aktivnosti. Najkritičniji deo je upravo stomak i na njemu se prvo vidi da nismo dovoljno aktivni. Morate malo da povedete računa o ishrani i da radite odgovarajuće vežbe i salo će vremenom nestati. Lezite na leđa i budite na podu. Noge blago savijte u kolenima i podignite ih u vis.

Spuštajte ih ka podu, par sekundi neka budu u tom položaju, a onda ih vratite u prvobitni položaj. Dodirivanje stopala rukama i istezanje. Dodirnite prste svojim rukama a kada se podižete, istegnite celo telo što više možete. Popećete se na prste i tako ćete se istegnuti još više. Na ovoj vežbi, vaš stomak će biti zahvalan. Lezite na leđa i skupite noge, neka budu savijene u kolenima. Ruke ispružite uz telo i dlanove stavite ispod zadnjice. Podižite noge do ugla od 90 stepeni, pa ih spuštajte par centimetara do poda, ali ne skroz.

Idealna za donje trbušne mišiće, ova vežba će vam pomoći da osetite kako vam mišići vibriraju. Vežbe ponavljajte 20 puta. Uradite od 3 do 5 serija, u zavisnosti u kojoj ste fazi treniranja. Ako smatrate da je teretana pravo mesto za vas i vaš cilj da smršate, onda je važno da vaš trening bude kvalitetan i maksimalno iskorišćen. Trčanje na traci je važan deo treninga u teretani i on treba da traje i do pola sata.