Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Igranje za mrsavljenje

Igranje za mrsavljenje

 • Kako izgubiti 10 kilograma: Savjeti za lako mršavljenje koje možete slijediti
 • Također je važno prestati piti gazirane i slatke sokove ili druge visoko kalorične napitke i umjesto toga piti više vode. Zeleni čaj, koji je bogat antioksidantima, odličan je alternativni napitak. Što se tiče povećanja metabolizma, preporučuje se pet malih ali hranjivih obroka dnevno. Drugi ključni čimbenik kako smršaviti 10 kilograma je vježbanje.

  Važno je započeti sa složenim pokretima kao što su iskoraci, mrtva dizanja, vojne preše, preše i klupe.

  Kako izgubiti 10 kilograma: Savjeti za lako mršavljenje koje možete slijediti

  Za ljude koji su sjedeći, trčanje ili žustro hodanje sat vremena dnevno dovoljno je učinkovito. Isto tako i plivanje jedan sat dnevno pet dana u tjednu na bazenu od pedeset metara. Preporučuje se i dizanje utega jer se zbog razvoja mišića u procesu spali više masti i kalorija. S napretkom tehnologije, možete dobiti kreativne vježbe igrajući tri određene video igre na Kinectu, novom uređaju za praćenje pokreta koji je Microsoft izdao za Xbox Dance Central i DanceMasters imaju plesni niz koji će tražiti od vas da to otplešete.

  Pritom radite kardiovaskularnu aktivnost. Your shape: Fitness Evolved dolazi s različitim vrstama vježbi koje korisnici mogu raditi od kardiovaskularnih pokusa do joge, istezanja i još mnogo toga. No utrkujete li se s neznancima, to vas može odvesti puno iznad razine za koju ste spremni jer tko zna - možda je na traci do vas profesionalni sportaš.

  Traka za trčanje izvrsna je zbog podesivog nagiba i brzine. Igrajte se s nagibom i brzinom kako bi svaki trening bio drukčiji, ali i kako bi trčanje na traci što više nalikovalo na trčanje na otvorenom. Još je jedna od čestih pogrešaka trčanje tijelom nagnutim prema naprijed. Taj je položaj optimalan - kaže Valušek. Iako je možda način ubijanja dosade, gledanje omiljene serije tijekom trčanja nije preporučljivo jer vas može spriječiti od toga da, na primjer, vidite da vam se tenisica odvezala.

  Uvijek se prvo pripremite na silazak, usporavanjem tempa i smanjivanjem nagiba, dok to ne bude sigurno - kaže Valušek. Pravilno disanje u trčanju na traci je udah na nos, a izdah na usta. Kako se opterećenje povećava, tako se i udah prebacuje na usta, ali treba što dulje zadržati pravilnu tehniku usta-nos, savjetuje Valušek.

  Pogreška kod trčanja na traci je i naginjanje tijela unatrag kad se nagib na traci poveća. To je opterećenje na kralježnicu - tijelo bi i kod većih nagiba trebalo ostati u položaju da su ramena iznad kukova. Nije dovoljno stati na traku, stisnuti start i početi trčati - jedan trening trčite maksimalno brzo barem nekoliko minuta, a drugi izmjenjujte hodanje na uzbrdici i trčanje po ravnom Pogreška kod trčanja na traci je i držanje za ručke jer ono sputava pokrete.