Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Tablete za skidanje masnih naslaga

Tablete za skidanje masnih naslaga

 • 6 najboljih namirnica za topljenje masnih naslaga
 • Bilo da želite da smršate koji kilogram, ili želite da postignete vrhunsku mišićnu definiciju, preparati koji vam mogu olakšati put ka ostvarivanju vašeg cilja su sagorevači masti, ili na engleskom fat burn-eri. U osnovi svakog programa za redukciju telesne težine odn. Odmah posle nje dolazi kvalitetan trening kao potpora. Zatim su tu i dodaci ishrani, između ostalog i sagorevači masti, koji su tu da vam pomognu da ubrzate metabolizam, efikasnije trošite masti na treningu, ubrzaju detoksikaciju organizma, podižu vaše treninge na viši nivo, smanjuju apetit, izbacuju višak vode iz organizma, a određeni sagorevači sadrže sastojke koji su inače veoma blagotvorni za zdravlje.

  Bilo da ste rekreativac ili profesionalni sportista, pronaćićemo pravi preparat za vas! Neki od sagorevača sa kompleksnijim sastavom sadrže i antikatabolički kompleks, što znači da štite vaše mišiće od razgradnje, jer je veoma teško postići da se postojeća mišićna masa održi u toku striktne dijete i napornih treninga! L-karnitin igra važnu ulogu u metabolizmu masti, pomaže sagorevanje masti povećavajući energiju. Hrom ima vitalnu funkciju u mehanizmu kontrole nivoa šećera …. U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva.

  Pored povećanja masnih …. Dostupnost: 60 Na zalihama. Cena 1. Dostupnost: 82 Na zalihama. Granade Black OPS kapsula. Dostupnost: 16 Na zalihama.

  Dostupnost: 8 Na zalihama. Amix Lipotropic Fat Burner kapsula. Cena 2. Dostupnost: 45 Na zalihama. Lipotropic Fat Burner kapsula. Dostupnost: 30 Na zalihama.

  Biotech Super Fat Burner tableta. Dostupnost: 5 Na zalihama. Thermodrine complex 60 kapsula. Kardio trenizi i trčanje najbolje tope salo. Sagorevači masti jesu u vidu pilula, ali nisu lekovi.

  Ne postoje dokazi da deluju i nisu detaljno ispitani. Iskustva govore da u preteranim dozama, kod nekih osoba, mogu da se ispolje nuspojave poput mučnine, glavobolje, nervoze, problema sa spavanjem, problema sa varenjem. To je zato što je u njima prevelika koncentrisana doza prirodnih sagorevača masti koji se mogu naći u nekim namirnicama, recimo kofeina.

  Kada tome dodamo kofein koji unosimo kafom na primer, lako je preterati. Cena sagorevača masti zavisi od vrste. Neki napici mogu se nači za dinara, dok izvesni suplementi idu i do dinara. Ipak, iskustva sa sagorevačima masti govore uglavnom da bez vežbe i bez redukcije ishrane ne deluju. Pa, nije li onda sigurnija varijanta pokušati doći do idealne težine kroz namirnice koje su prirodni sagorevači masti?

  Sagorevači masti za žene pomažu da se ubrza metabolizam i uspori aposrpcija masti, a sve to prilikom vežbanja.

  6 najboljih namirnica za topljenje masnih naslaga

  Bez vežbanja, neće dati efekat. Međutim, bolje deluje kod osoba sa normalnom telesnom težinom nego kod gojaznih. Najbolja je varijanta da popijete 2 šolje jake kafe tokom dana i tako obezbedite sebi dovoljno ovog sastojka koji se smatra prirodnim sagorevačem masti. Kafa i kofein koriste se za spoljašnju primenu, jer imaju ovu sposobnost da tope masne naslage. Zato je kofein čest sastojak gelova i krema protiv celulita, a ništa manje nisu popularne ni metode skidanja celulita kafom. Ekstrakt zelenog čaja bogat je kofeinom i epigalokatehin galatom EGCG.

  Oba su dobri sagorevači masti. Najbolje deluju zajedno. Jedna studija je pokazala da kombinacija zelenog čaja i kofeina sagoreva 65 kalorija dnevno više nego kada se samo uzima kofein. To je ono što ima u suplementima.

  Tu su još često i e fedrin, ekstrakt garcinie kambodže, aminokiseline, rastvorljiva vlakna, proteini u prahu, L-karnitin. Da bi sagorevači u vidu suplementa delovali, svakako treba da redukujete ishranu. Naš je predlog da u ishranu uključite namirnice koje su prirodni sagorevači i da se ne oslanjate na čuda već na sopstveni trud. Hrana koja radi kao najbolji  sagorevač masti treba da sadrži konjugovanu linoleinsku kiselinu, dosta proteina, vlakana. Na taj način bazirana ishrana redukuje unos ugljenih hidrata. Iako su ugljeni hidrati u nekoj meri neophodni, u prevelikim dozama izazivaju gomilanje masnih naslaga.

  Cilj ishrane bazirane na proteinima i vlaknima jeste da se unosi manje masti, a da se postojeća troši kao izvor energije. Ove namirnice su prirodni sagorevači masti koje treba da uvrstite u ishranu. Ovo smo već pominjali, ali u vidu ekstrakta. A zašto ne baš čaj? Zeleni čaj sadrži katehine u velikim količinama. To je tip antioksidanata koji mogu da smanje težinu, daju energiju, ubrzaju oporavak posle vežbanja. Na sličan način deluju i mnogi čajevi protiv celulita. Oni su bogati fitohemikalijama koje ubrzavaju rad metabolizma i na taj način doprinose bržem sagorevanju masnih naslaga.

  Da biste dobili efekat ekstrakta zelenog čaja treba da popijete 3 do 5 šolja ovog čaja dnevno. Probiotici se, baš kao i sagorevači masti, mogu naći u kapsulama, ali ih isto tako možete naći u pojedinim namirnicama, posebno onim nastalih fermentacijom. Primera radi to su kefir, jogurt, komb uh a …. Okolo-naokolo, ali deluju. Oni su pre svega zaduženi za normalan rad creva i normalnu probavu, a time je i aposrpcija masti dovedena u red. Nemački naučnici su došli do zaključka da 6 šolja hladne vode dnevno može da sagori 50 kalorija dnevno više.

  Logika je u tome što telu treba dodatna energija da bi hladnu vodu zagrejalo. Da i ne govorimo o tome da ćete delimično napuniti stomak, osećati se sitije i da ćete olakšati varenje hrane. Sve govori u korist toga da hladna voda može biti prirodni sagorevač masti. Možda ovo sa hladnom vodom zvuči nelogično, jer kako nešto što je hladno može da sagoreva bilo šta?