Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Sex je dobar za mrsavljenje

Sex je dobar za mrsavljenje

Bilo koja dijeta za mršavljenje ovde neće apsolutno rešiti stvar. Muškarci nemaju ovakav problem, jer im je strukatura vezivnih ćelija drugačije građena od žena. Nema lakih rešenja za mršavljenje, potrebna je čvrsta volja da načinite stalnu promenu stila života. Ishrana u tome igra odlučujuću ulogu, baš kao i fizička aktivnost. Ni malo vam neće vrediti ako jedete zdravu hranu u neprimerenim količinama, a ne krećete se, kilogrami će vam se nakupljati i tada i to baš u oblastima gde to ne treba: oko kukova, stomaka, zadnjice i butina.

Budite realistični u pogledu toga šta želite da postignete, koliko imate kilograma viška. Prva, druga ili trideseta dijeta za mršavljenje za koju ste čuli ili pročitali negde, teško da može da vam uspe, jer ona nije prilagođena VAMA.

Zato, nađite nutricionistu  i počnite sa dijetom za mršavljenje napravljenom upravo prema vama. Svo to masno tkivo koje vas čini nesrećnom se samo  postepeno  može skidati max.

Počnite da se krećete više i tako povećate sagorevanje kalorija i ojačate mišiće koji služe za sagorevanje kalorija. Upregnite svoje kvadricepse, zadnjicu i trbušnjake tako da se sami "sudarate" sa partnerom. Lezite na leđa i podignite zadnjicu i bokove u vazduh, kao da želite da izvedete vežbu most. Partner neka vas pridržava za zadnjicu, a nakon svega nekoliko sekundi i te kako ćete osetiti koji mišići "rade" kao sumanuti! Seks mašina, nezasit u krevetu, samo ovako ćete ga zavesti: Najbolji ljubavnik Zodijaka!

Vredi pokušati Seks za mršavljenje: Top 5 poza za jak orgazam i topljenje sala! Ubijte dve muve jednim udarcem - isporobajte neke od ovih poza, praktikujte ih često i sigurno ćete dovesti telo u red, uz neverovatan užitak. Sex Foto: Profimedia. Kliknite za sledeću vest. Razmena sadržaja. Inicijalizacija u toku Natali Vargas iz Los Anđelesa oduvek je kuburila sa kilogramima, pre svega jer je uživala u izlascima, odlasku iu restorane i brzoj hrani. Do Kreator Bojan Petrović imao je kilograma kada je rešio da smrša. Njegov rezultat je izvanredan - za šest meseci skinuo je 40 kilograma, a kakva borba se krila iza ove velike pobede?