Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Srculence kapi za mrsavljenje iskustva

Srculence kapi za mrsavljenje iskustva

Sanja — Postovanje…zanima me posto koristim kapi za spavanje da li uporedo mogu koristiti kapi za mrsavljenje? Hvala puno…pozdrav. Kapi za spavanje možete koristiti uporedo sa Kapima za mršavljenje. Preporuka je da ih koristite do postizanja željenog efekta, međutim, ukolko ni posle mesec dana redovne upotrebe kapi ne dođe do normalizovanja sna, upotrebu treba prekinuti i obratiti se lekaru radi odgovarajuće dijagnostike i terapije. Anonimni — Ana — 1. Institut Dr Josif Pancic — 8.

Koristim ih tek 24 sata i već primećujem da mi je apetit smanjen. Znam osobu koja je smršala uz ove kapi. Jedva čekam da vidim prve rezultate. Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Facebook Email. Kapi za mršavljenje   RSD Ocenjeno 4. Kapi za mršavljenje količina.

Šifra proizvoda: Kategorija: Biljne kapi tinkture. Ocenjeno sa 5 od 5. Da li mi preporucujete kapi ili caj za mrsavljenje, u cemu je razlika sem u nacinu upotrebe? Dejstvo je jednako, možete koristiti oblik koji Vam više odgovara. Kapi su odlične. Zanima me da li smeju da se koriste ako se pije glukofaž? Da li kapi utiču na metabolizam i probavu ili samo na smanjenje apetita? Kapi utiču i na metabolizam i probavu kao i na smanjenje apetita. Cijene u dućanu su identične cijenama na našoj   dakle ovoj web stranici, a ne nekoj drugoj stranici. Ne znamo kakve su cijene na drugim prodajnim mjestima - to morate provjeriti kod njih.

Podaci o proizvodima na web shopu uključujući fotografije informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Sva prava pridržana. Sve kategorije Nazad. Košarica 0. Košarica je prazna. U košarici  kom 0,00  kn Košarica. Idi na blagajnu. Narudžbe Usporedna lista Lista želja Moje narudžbe. Moje narudžbe. Prijava Registracija Email.

Zaporka Zaboravili ste zaporku? Registracija novog kupca. Zapamti me. Diet kapi 30 mL - Suban Suban. Šifra: DK Diet kapi sadrže etanolnu iscrpinu ljekovitog bilja: korijena maslačka, zeleni preslice i korijena zečjeg trna. Dodaj u košaricu. Dućan i adresa. Radno vrijeme. Terra Organica Antuna Bauera 16, Zagreb. Pon-Pet , Sub Na stanju. No stores found matching the search criteria. Vaše ime.

Ocjena Sjedi, 5!