Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Trening sa tegovima za mrsavljenje

Trening sa tegovima za mrsavljenje

 • Trening za mrsavljenje :D
 • Obzirom da one dolaze uglavnom iz zdravih izvora, to i ne bi trebao da bude problem. Nekome će možda krvna slika pokazati povećanje holesterola a nekome čak i smanjenje. Sve je to privremeno jer se na ovakvom tipu dijete i ne ostaje dug vremenski period. Time što je unos ugljenih hidrata ograničen, dovodi se u pitanje i moguć nedostatak mikronutrijenata. Najbolje bi bilo uzimati dva puta dnevno, dobar kompleks multi vitamina i minerala i osigurati se. Ako se podrazumeva da treniramo standardno u teretani i o treningu ću kasnije reći par stvari, evo primera ishrane….

  Ovaj primer  se odnosi na muškarca od nekih 90kgkg i naravno da se količina treba smanjiti ako je i telesna masa manja. Sve u svemu, osnovno kod ove dijete je da  se ugljeni hidrati ne unose od ponedeljka do petka, već  samo vikendom! Kada je reč o treningu sa opterećenjem, trudite se  da trenirate kao i obično a za kardio trening evo nekoliko saveta. Za sledeći put nam ostaje dijeta sa rotiranjem ugljenih hidrata a onda i low carb…. Sve što ste želele da znate o vežbama za zadnjicu, treningu, ishrani na jednom mestu! Pozdrva Djordje. Zapravo, zelim da pocnem sa keto dijetom, mislila sam oko 25 dana, bez hidrata,ili vrlo malo kroz povrce, i weay protein koji pijem, posto sam niska,i imam dosta masti na nogama najvise, na stomaku posle … ne znam da li moze da mi naskodi, s obzirom na procenat masti?

  Zdravo, vidjela sam na sajtu da si postavio dijetu ishranu sa rotacijom UH, low carb i ovu keto dijetu. Zanima me cime poceti? Da li prvo rotacija UH, pa low carb i onda keto? Da li se one uopste kombinuju jedna za drugom ili kako vec ide? Treniram vec, hranim se sto bi rekli zdravo, ali nije to to. Pored toga sve mi ide na donji dio tijela. Zato me zanima kako pravilno rasporediti sve i cime poceti. Hvala unaprijed. Nema tu ekzaktnog pravila i mogu se uraditi sve kombinacije ako se vlada kombinovanjem nutrienata ali za početnike najsigurnija kombinacija je da krenu sa rotacijom pa onda low carb dok keto ne preporučujem sem baš u retkim slučajevima….

  Pocela sam sa vjezbama u teretani 3x nedeljno dok na jogu idem svakodnevno. Visoka sam i teska 62 kg. Tezina mi nije problem nego masne i punije noge.

  Pitanje je u vezi ishrane. Posto imam bebu od godinu i po dana koja jos uvijek sisa, da li mogu da budem na low carb ishrani? Zbog dojenja moje tijelo trosi dodatnih kalorija dnevno pa bas brzo gubim kilograme. A ja bih da istanjim kozu na nogama i izgubim masti…. Low carb se bez problema može držati jer nije to nikakva restriktivna ishrana u pravom smislu pogotovo što to automatski znači da se masti moraju podići. Whey je obična surutka kojoj je filtriranjem izvučeno ono što ne valja i ostao čist protein tako da ne vidim razlog zašto ne bi moglo.

  Napisao si nekoliko obroka za Dane od ponedeljka do petka. Sta ukoliko neko ne moze toliko i uspijeva ubaciti 3 obroka dnevno plus neku uzinu ili saku badema, orasa i sl. Posao nije izgovor jer je sve stvar organizacije a ovakva ishrana je vrlo jednostavna kako za pravljenje tako i za jelo… U svakom slučaju tu je i proteinski šejk koji nam može pomoći u trenutcima kada je neizvodljivo da jedemo…. Dijeta za mršavljenje — Ketogena dijeta Đorđe Kolundžija. Đorđe Kolundžija. Naravno, neću ni da pominjem da moramo obavezno i da vežbamo! Ketogena dijeta Šta je ketoza?

  Koje su prednosti ketoze? Koje su moguće mane? Kako doći u ketozu? OBROK— ukoliko se oseća potreba…2 cela kuvana jajeta Ovaj primer  se odnosi na muškarca od nekih 90kgkg i naravno da se količina treba smanjiti ako je i telesna masa manja. Kada je reč o treningu sa opterećenjem, trudite se  da trenirate kao i obično a za kardio trening evo nekoliko saveta: -kardio bi najbolje bilo raditi ujutru na prazan stomak. Za sledeći put nam ostaje dijeta sa rotiranjem ugljenih hidrata a onda i low carb… Do tada, pozdrav! Benefiti Superset treninga: 1  Povećava se obim bazalnog metabolizma 2  Povećava se brzina otkucaja srca 3  Veća je potrošnja kalorija 4  Afterburn efekat sagorevanja kalorija nakon vežbanja je veći 5 Utiče na redukciju telesnih masti 6  Dobijate  zategnuto i snažno telo.

  Metod: Jedan superset se sastoji iz dve vežbe. Radimo 10 ponavljanja svake vežbe. U jednom danu imamo 4 superseta, koje radimo u 3 kruga.

  Trening za mrsavljenje :D

  Raspored vežbanja: 4 puta nedeljno  Ponedeljak, Utorak, Četvrtak i Petak  Sreda, subota, nedelja je pauza sa tegovima, po želji možete dva od ova tri dana raditi kardio. Za najbolje rezultate: 1  Poštujte pravila data u programu, pridržavajte se vremenskog trajanja pauze 2 Vodite računa šta i koliko jedete.