Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Sobna bicikla za mrsavljenje

Sobna bicikla za mrsavljenje

 • Trening na sobnom biciklu
 • Sobni Bicikl cena super i akcija Besplatna Isporuka i Montaža. Neželjeno salo na stomaku se najlakše nataloži, ali se uz pomoć bicikla lako možete vratiti u formu. Evo nekoliko saveta za sve vas koji želite. Smršajte lako i dovedite vaše telo u formu uz kardio i fitnes trening. Jednostavan i prikladan za sve vrste treninga, sobni bicikl je popularna sprava za vežbanje. Pogodan je za upotrebu u fitness centrima. Kako smršati — najkvalitetnije mršavljenje ćete imati ukoliko sobni bicikl vozite svaki dan po minimum 45 minuta, srednjom brzinom,i opterećenjem na nivou Sa sobnim biciklom, možete uraditi kvalitetan trening jeftino i bez velikog.

  Your email address will not be published. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Skip to content Kardio trening niskog inteziteta, koga možete raditi na sobnom biciklu, je idealan za mršavljenje ali je potrebno omogućiti organizmu da topi mast i nakon.

  Nekoliko hiljada naših čitalaca je probalo da drži razne dijete o kojima smo pisali na sajtu. Neki su bili uspešni u tome a neki nisu. Svi znamo da uopšte nije lako odreći se hrane. Zato smo, posle više od 19 godina iskustva u svetu mršavljenja odlučili da svima zauvek pomognemo u borbi protiv kilograma! Ponudili smo potpuno novo rešenje i ono što je najbitnije sobna bicikla za mrsavljenje se slažu sa činjenicom da su imali čak 4 puta brže i bolje rezulate koristeći ga. Kliknite ovde da saznate više o čemu se radi! Procenat zadovoljnih korisnika je impresivnih Svi su u stalnoj potrazi za sobna bicikla za mrsavljenje načinom za gubljenje kilograma.

  Filterima pretrage precizirajte šta tražite. Sobni trenazni bicikl Kettler u odlicnom stanju,jako malo koriscen. Veci model nosivosti do kg. Stelovanje sedista po visini i daljini. Nosivost do kg. Stelovanje rukohvata, Na displeju sva merenja. Made in Germani. Cena evra. Licno prezuimanje ili slanje Kettler sobni magnetni bicikl u kao novom stanju, malo kucno koriscen. Besuman rad sa stelovanjem magnetnog opterecenja.

  Sediste i rukohvati se steluju. Senzori za merenje pulsa. Digitalni displej meri vreme, puls, kalorije, distancu i ostalo. Crane Sport Ergometar S12 sobni bicikl u ekstra stanjukao nov. Maksimalna nosivost do kg. Elektromagnetno opterecenje u watima podesivo preko displeja.

  Trening na sobnom biciklu

  Veliki displej u boji. Razni programi, merenja i ocitavanja. Sediste podesivo po visini i daljini. Stelovanje rukohvata i senzori za merenje Novo sobno biciklo na prodaju. Nije korišteno, kupljeno u januaru Pozvati za više informacija, moguć dogovor. Novo plaćeno Za slike poslati poruku na Viber.

  Tecnogym xt pro ležeći bicikl, u odličnom stanju, koriščen u ženskom fitnes centru. Kettler Ergo C12 sobni bicikl - ergometar, za sve one koji cene zdrav i aktivan način života, idealan za fitnes i kardio trening kod kuće.

  Lcd ekran sa stalnim prikazom 7 funkcija, 10 programa, 6kg zamajac. Motorno podešavanje opterećenja u 16 nivoa. Integrisani senzori za puls u rukohvate. Specifikacija: karakteristike: - točkovi Motorna regulacija magnetnog opterećenja u 16 nivoa. Kettler Cycle R sobni bicikl, za svakodnevno uživanje u treningu. Specifikacija: Karakteristike: - Boja Kettler ERGO S6 sobni bicikl - ergometar, za sve one koji cene zdrav i aktivan način života, idealan za fitnes i kardio trening kod kuće. Šifra artikla: fit-FIT-K lcd ekran sa stalnim prikazom 7 funkcija.

  Motorna regulacija magnetnog opterećenja u 16 nivoa Integrisani senzori za puls u rukohvate. Kettler cycle m sobni bicikl, za svakodnevno uživanje u treningu. LCD ekran sa stalnim prikazom 6 funkcija. Ručno podešavanje opterećenja u 8 nivoa. Kettler Golf C2 sobni bicikl, za svakodnevno uživanje u treningu.

  Displej omogućava trenutni prikaz 5 funkcija. Podešavanje opterećenja , motorom kontrolisano. RACER 3, najvernija simulacija vožnje bicikla.

  Displej omogućava trenutni prikaz 5 funkcija, ručno podešavanje opterećenja, 18kg zamajac. RACER 1 najvernija simulacija vožnje bicikla. Specifikacija: Karakteristike: - Točkovi i stope za niveliranje - Volan Medicinska dijeta. Kružni trening za odličnu formu. Joga za trudnice. Un dijeta za najefikasnije gubljenje kilograma. Plan treninga za definiciju. Plan treninga za mišićnu masu. Najbolje vežbe za leđa.

  Najbolje vežbe za noge. Najbolje vežbe za ruke. Dijeta i slatkisi? Probajte ove cetiri zdrave poslastice. Bol u ledjima? Zaboravite na bol uz ove vezbe.