Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kafa za mrsavljenje iz francuske

Kafa za mrsavljenje iz francuske

 • Strong Nature® Zelena kafa
 • U stvari imam šta da izgubim, ali hoću li? I tu se mi lepo pozdravimo, obećamo jedna drugoj da ćemo se češće čuti telefonom i nastavimo sa seminarom. Vratila sam se kući sa nekim čudnim optimizmom. Susret sa nekim ko je, kao i vi, nekada izgledao jadno do bola a sada izgleda kao avion — zna da bude inspirativan. Ipak, crv sumnje me je grickao — šta ako njena fina figura nije proizvod tamo neke kafe već toga što ima jedno dete i manje se nervira zbog izgleda?

  Ali obećala sam… a i mesec dana nije nikakav period u odnosu na decenije koje sam provela u borbi. Znači, istakla sam belu zastavu, nema više borbe, zatim sam se fotografisala 🙂 i krenula sa novim životom! Preko interneta sam naručila kafu za mršavljenje hmmmm — skuplja od obične kafe?

  I tako prođe 28 dana. A onda, Šta ako samo lažem sebe? Osećala sam da bi me još jedno razočaranje ubilo! Mada, osećala sam se lakše, pantalone lasteks me nisu stezale, brže sam hodala a da se ne zaduvam… Mora da je ipak koja kilica otišla. I tako dočekam trideseti dan ove, nazovi dijete, i hop… na vagu. Prvo sam mislila da se vaga pokvarila a onda… onda sam bila baš ushićena! Bez naročitog cimanja, bez gladovanja i nekog posebnog napora — moja vaga je pokazivala da sam lakša 7 kilograma! Dan sam provela u ekstazi. Uveče sam, naravno, stala na moje omiljeno mesto za fotografisanje i prvi put napravila fotografiju gde se jasno vidi razlika u mojim oblinama za svaki slučaj, obukla sam crnu majcu da još pojačam utisak 🙂.

  Evo, i sada dok ovo pišem ponovo me obuzima uzbuđenje kao toga dana! Ljudi, mnogo je lepo! Sada, posle tačno 75 dana — ja sam 18 kilograma lakša i osećam se fantastično! Košmari koji su me pratili sve ove godine su nestali a odnosi u porodici i na poslu su se promenili za stepeni! Ovo sam ja kakva sam oduvek želela da budem i uspela sam da to postignem jeste da kasnim 2 decenije ali bolje ikad nego nikad 🙂.

  Volela bih da ovaj tekst pomogne osobama koje su slične meni jer znam u kakvom mraku čovek može da bude ali na svu sreću sada znam da se i iz takvog mraka može i izaći.

  Osim što je dobro za srce, pomaže u sprečavanju  bolesti desni. Lekari su sproveli istraživanje na 8.

  Strong Nature® Zelena kafa

  Francuzi uživaju u malim količinama alkohola, kao i u malim količinama hrane. Ako zaželite čašu vina, prema francuskoj dijeti, obavezno je popijte uz obrok. Zaboravite znojenje u teretani — Francuzi ostaju u formi jednostavnim načinom života, koji ne uključuje sate provedene u prometnim gužvama. Umesto toga hodaju ili voze bicikl i tako stižu do željenog odredišta. Hodaju jer uživaju u tome, a ne zato jer je to nešto što moraju raditi kako bi bili u formi. Prema dr. Michelle Segar želja za mršavljenjem vam može pomoći da počnete vežbati, ali unutrašnji faktori često određuju da li ćete se nastaviti baviti s tom aktivnošću.

  Radite ono što volite: igrajte tenis, vozite bicikl ili plešite, a telo će vam biti u formi i zdravo. Francuska dijeta ostavlja mesta i za deserte poput punomasnog sira ili tamne čokolade. Hrana koju odaberete mora biti dobra, nešto što jako volite jesti. Ali uzmite malo te hrane i jedite je jako polako, uživajući što duže možete.

  Završavanje obroka sa desertom pomaže vam utoliti želju za nekom hranom, pa ćete imati manje potrebe za međuobrocima. U francuskoj dijeti nema mnogo međuobroka. Retki međuobroci se obično sastoje od hleba, sira, jogurta i svežeg voća.

  Kad ogladnite između obroka, odaberite svežu hranu. Jedite međuobroke polako i bez krivice. Za kraj, dr. Podeli tekst. Kako da se oslobodite viška kilograma posle porođaja — bez držanja dijete. Biljna vlakna dokazano smanjuju apetit. Hrono ishrana. Raspoloživost za isporuku: radna dana. Prvi ocenite ovaj proizvod.

  Podeli Email Podeli. Prijavi se i proveri cenu za registrovane kupce. Registrovani korisnici. Ako imate nalog, ulogujte se vašom email adresom. Ulogujte se.

  Zaboravili ste lozinku? Cena  rsd U cenu je uračunat PDV. Dodaj u korpu.