Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Rolanje za mrsavljenje

Rolanje za mrsavljenje

 • Mršavljenje rolanjem
 • 7
 • Dobro bi bilo da početnici nose štitnike za ruke, laktove, ručne zglobove i koljena te kacigu, zbog padova koji mogu uzrokovati ogrebotine, modrice, krvarenja, uganuća itd. Prilikom pada najčešće stradaju ruke, a posebno ručni zglobovi. Kada je riječ o sigurnosti, uz nošenje štitnika poželjno je ne pretjerivati u brzini rolanja, nego radije rolati sporije, ali duže. Kako sigurnost na rolama uvelike ovisi i o kvaliteti rola, izboru i kupovini trebalo bi posvetiti veliku pažnju.

  Moja dijeta Vaš put ka zdravlju i lijepom izgledu. Za komentiranje je potrebno prijaviti se.

  Mršavljenje rolanjem

  Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu. Iako se mišići ne grade u jednom danu, to ne znači da ti odličan trening ne može dati trenutnu definiciju. Učiteljica kundalini joge Ljiljana Valdec Horvat - Sat Kriya održat će radionicu "Kako prebroditi izazovna vremena" u n…. Kada se pokvari naš limeni ljubimac ili razboli onaj četveronožni, bez puno razmišljanja otići ćemo kod automehaničara,…. Nikad nije kasno za početak vježbanja, a pravo vrijeme za tebe možda je upravo sada, na izmaku zime! Preporuka je rolati po stazama namijenjenim za rolere te koncentrirano voziti rutu.

  7

  Ne jurite ako niste spretni u manevriranju na rolama i nemate dobru koordinaciju. Pokušajte 'pročitati' situaciju i vodite brigu o drugim sudionicima. Kilogrami se tope Osoba teška 60 do 70 kg za samo pola sata rolanja može sagorjeti oko kalorija, no želite li postići trajnije rezultate, ubrzati metabolizam i smršavjeti, rolajte barem dva puta tjedno po sat vremena. Dodatna motivacija bit će vam to što ćete već za nekoliko tjedana vidjeti rezultate: kilogrami će se početi topiti, mišići na natkoljenicama i bedrima te stražnjici i donjem dijelu leđa će se zategnuti, a fizička kondicija će se osjetno poboljšati.

  Ako tražite zabavan hobi zbog kojega ćete se više gibati i družiti, rolanje je dobar izbor. Rolanje kao hobi. Ne tako davno hrvatsko istraživanje pokazalo je da rolanje u slobodno odabranom tempu kod zdravih mladih vježbača izaziva fiziološke reakcije dovoljne za poboljšanje i održavanje kardiovaskularne kondicije, ali to nije sve Foto: iStock.

  Prikaži komentare. Možda će vas zanimati i ovo.