Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Caj za mrsavljenje stomaka

Caj za mrsavljenje stomaka

 • Ovaj napitak topi salo sa stomaka! I to 1 cm dnevno! (RECEPT)
 • U ključalu vodu oko litar dodajte 5 velikih kašika iseckanog peršuna. Tečnost pustite da odstoji oko dvadesetak minuta, nakon toga čaj možete procediti ili piti zajedno sa iseckanim peršunom. Svi savetuju uvin čaj kod ovih tegoba. Od uvinog čaja sam osetila poboljšanje, ali tečnost je ostajala u telu. Odlučila sam uvin čaj da zamenim sa peršunovim, i tako došla do svojih rezultata. Sada sama sušim peršun koji nameravam da koristim ubuduće", rekla je Ramiza.

  Izlučivanje tečnosti iz organizma je veoma važno. S urinom izbacujemo otrove, bakterije i druge štetne tvari. Za peršun je naučno dokazano da je odličan diuretik, uz to je i jak antioksidant. Konzumiranje čaja od peršuna je preporučljivo, ali nikako ne smete preterivati s ovim čajem.

  Katarina je učestvovala u Survajveru, a sada očekuje dete: Blista u drugom stanju! Leče ih na isti način, a 3 6. Zdravlje Peršun je neverovatan.

  U četvrtak sam imala 72 kg, a dva dana posle pet kilograma manje, poverila je Ramiza. Između ostalog, on ima veoma pozitivan uticaj na mršavljenje i održavanje zdrave telesne težine, a posebno na tvrdokorno salo na stomaku. Ako želite da koristite đumbir za skidanje kilograma, evo šta sve možete da uradite sa njim…. Sigurno ste već čuli za moćni napitak za mršavljenje od djumbira i limuna. Pomoći će vam da smršate, poboljšate varenje i sprečiće zadržavanje tečnosti i upalu.

  Napravite limunadu od dva limuna, dodajte iseckan đumbirov koren i sačekajte da proključa. Nakon toga, smanjite vatru, pa dodajte malo vode i izrendajte koru od limuna. Ako držite ovaj napitak od limuna i đumbira u flašici, možete ga piti tokom dana, pre obroka. Jako je dobro ako želite da smršate, ali ne zaboravite da je zdrava ishrana od ključne važnosti. Ovaj čaj za mršavljenje pun antioksidanata je idealan za pijuckanje u popodnevnim časovima. A već znamo koliko je zeleni čaj dobar za mršavljenje. Njega nazivaju magičnim čajem, a poznat je po tome što cilja masti i sprečava njihovo taloženje, smanjuje holesterol i poboljšava varenje.

  U kombinaciji sa đumbirom, predstavlja idealni miks za poboljšanje zdravlja i figure. Uživajte u ovom čaju! Crni biber, med i djumbir su odlična kombinacija za mršavljenje. Sastojci koje ćete iskoristiti u ovom čaju sadrže aktivne supstance koje ubrzavaju metabolizam i povećavaju potrošnju energije tokom dana.

  Sadrže puno antioksidanata, vitamina i minerala koji štite ćelije, poboljšavaju cirkulaciju i izbacuju toksine. Ako želite da smršate i redovno praznite creva, pijte ovaj napitak od limuna, đumbira i čia semenki. Kada u blenderu primetite da ste dobili ujednačenu teksturu,napitak za mršavljenje je gotov.

  Nemojte ga cediti, treba da ga pijete zajedno sa semenkama. Ovaj napitak trebalo bi da pijete tokom celog dana.

  Evo jednog korisnog primera. Možete piti ovaj napitak za mršavljenje sa djumbirom svaki dan, tokom 15 dana. Ovaj režim možete ponavljati u ciklusima, na svaka tri meseca.

  Videli ste recepte za 5 efikasnih napitaka a evo kako još možete da koristite djumbir za mršavljenje…. Još jedan sjajan način da upotrebite đumbir za mršavljenje jeste da kuvate čaj od njega sa limunovim sokom. Pijte po dve do tri šolje ovog čaja na dan.

  Ovaj napitak topi salo sa stomaka! I to 1 cm dnevno! (RECEPT)

  Veoma je ukusan i lako se pravi. Možete u čaj dodati i malo limuna, ne samo zbog bolje ukusa, već i zbog boljeg efekta na sagorevanje masnoća.

  Evo kako napraviti detoksikujući čaj od đumbira i limuna za mršavljenje. Kako koristiti čaj od đumbira za mršavljenje i skidanje sala sa stomaka? Čaj od đumbira nije čarobni štapić i nećete smršati preko noći čim počnete da ga pijete. Mršavljenje će biti postepeno, ali trajne. Nemojte biti nestrpljivi.

  Umesto toga, budite istrajni. Ponekad je pravi uspeh izgubiti samo kilogram mesečno ako se taj kilogram više ne vrati. Ne zaboravite na to da brzina kojom se gube kilogrami zavisi i od mnogih drugih stvari: vežbanja, fizičke aktivnosti, stresa i genetskih faktora. Ako želite brz efekat, morate kombinovati đumbir sa drugim tehnikama za mršavljenje.

  Postoji dosta načina da ubrzate mršavljenje i pored upotrebe đumbira.