Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Skidanje kilograma ishranom

Skidanje kilograma ishranom

U svakom obroku bi trebalo da imate kombinaciju proteina i ugljenih hidrata. Igrajte se u kuhinji, kuvajte, zaboravite na hranu u gradu. Kada pomislite na gazirano piće pomislite na — kiselu vodu. Izbacite iz frižidera punomasni jogurt i mleko, masne sireve, maslac, a ubacite sveže povrće i voće. Izbacite beli hleb, ubacite crni ili integralni. Prema navedenoj formuli iz teksta izračunajte koliko vam je kalorija potrebno na dan, ali uvek preko Učinite svoju ishranu raznovrsnom, manje pržite a više kuvajte i dinstajte.

Za užinu jedite voće, smanjite unos mesa i industrijskih proizvoda. Trudite se da ne propuštate treninge. Oni koji hoće da smršaju preko 12 kg trebalo bi da vode računa o tome — kada jedu.

Ne dozvolite sebi da budete gladni. To ćete postići tako što ćete uvesti užinu kao redovnu naviku kako bi smanjili apetit i kako se ne bi prejedali za vreme glavnih obroka. Ako izdržite 4 sata bez hrane, imaćete 4 obroka na dan. Ako izdržite 3 sata, onda vas čeka 5 obroka na dan. Naravno, nije svaki obrok iste količine, ali na kraju dana njihov zbir bi trebalo da bude isti, svakoga dana. I ovde je osnova mršavljenja kalorijski deficit, dakle unosite broj kalorija prema gornjoj formuli i uvek preko Ne pomišljajte na gladovanje i ostale dijete koje ne pomažu.

Svi obroci treba da budu skoro jednaki, sa istim brojem kalorija. Opremite se voćem, povrćem, žitaricama, proteinima, nemasnim mlekom i krtim mesom.

Da biste izgubili željene kilograme hranite se uravnoteženo a energiju trošite kroz trening. Oni koji imaju preko 12 kg viška moraju da vode računa o svojim zglobovima koji trpe pritisak tokom trčanja ili bilo kog drugog sporta.

Ako uspete da nedeljno izgubite po jedan kilogram uz pravilnu ishranu i trening — to je odličan rezultat. Kalendar Najave Reportaže. Trkači Pogledaj sve. Vera Nikolić: evropska šampionka! Trčim jer sam tada slobodna. Nikada ništa bolje od ovoga nisam uradila za sebe Planovi treninga.

Now Week Month. Imam višak kilograma i želim da smršam. Šta da radite kada imate x kilograma viška? Jovana Glumac Šta da radite kada imate: Imam višak kilograma od 2 — 5 kg Za sve one koji žele da se otarase viška od kg prvo i osnovno — izbacite prazne kalorije iz nezdrave hrane. Imam kg viška Oni koji žele da smršaju kg ne bi smeli da gladuju. Imam 10 kilograma viška I ovde važi pravilo kao i svuda i kod svih — promenite loše navike i izbacite brzu hranu, čips, slatkiše, bezalkoholna pića.

Ne žurite, nije teško istrajati kada pred sobom imate jasan cilj. Sačuvaj Ime, Email i website u brauzeru sledeći put kada budem komentarisao. Pravila korišćenja Kontakt Marketing. Bez gladovanja: Saveti nutricionista za efikasno skidanje kilograma. Ne preterujte sa dijetom. Comments 3 la says. Kako da smrsam imam 11 god 60 kg i visoka sam cm!? Ja says. Ostavite komentar Cancel reply Vaša email adresa neće biti objavljena. Eksperti otkrivaju: Ovo su neočekivani uzročnici akni… Lepota.

Ljubavni horoskop za nedelju, Kokos je broj 1 za zategnuto lice: Probajte dva superukusna antiejdž recepta! Natural Anti-aging. Chill Home! Recept za neodoljivi čokoladni mus u kojem možete uživati — za večeru! Super hrana. Related Posts.