Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Klinicki centar beograd centar za gojaznost

Klinicki centar beograd centar za gojaznost

 • Klinike, bolnice, zavodi, instituti
 • Gastroenterologija • Atlas Opšta Bolnica
 • Lekari konsultanti. Medicinske sestre. Šalterski radnik. Opis rada Multidiscuiplinarnog Centra. Multidisciplinarni Centar za polikliničku dijagnostiku, ispitivanje i lečenje hipertenzije Klinike za kardiologiju, Kliničkog centra Srbije funkcioniše kao multidisciplinarna specijalistička poliklinička služba, koja objedinjuje rad više lekara različitih specijalnosti u cilju bržeg i efikasnijeg ispitivanja i lečenja bolesnika sa hipertenzijom u polikliničkim uslovima.

  Klinike, bolnice, zavodi, instituti

  Pored tima lekara kardiologa, kao okosnice rada Centra, u njegovom radu  učestvuju i lekari drugih specijalnosti: endokrinolog, nefrolog, oftalmolog, neurolog, vaskularni hirurg i specijalista ishrane. Na ovaj način pacijent sa hipertenzijom biva za kratko vreme ispitan ambulantno, odnosno tokom dana, i ordinirana najpovoljnija antihipertenzivna terapija.

  Ovakvim načinom organizacije rada  Multidisciplinarnog Centra značajno se smanjuje broj hospitalizovanih bolesnika zbog hipertenzije što predstavlja veliku ekonomsku uštedu. Ispitivanje i lečenje bolesnika sa hipertenzijom u Multidisciplinarnom Centru obavlja  se po najvišim svetskim standardima, a prema opšteprihvaćenim vodičima dobre kliničke prakse usvojenim u našoj zemlji. Domen rada Multidisciplinarnog Centra je. Postupak  pri ispitivanju bolesnika i primenjene metode pregleda od strane interniste kardiologa obuhvataju.

  Pregled lekara drugih specijalnosti. Prema proceni interniste kardiologa, pacijent se upućuje na pregled lekara drugih specijalnosti: endokrinologa, nefrologa, vaskularnog hirurga, psihijatra, neurologa, oftalmologa i specijaliste ishrane.

  Od ponedeljka Na testiranje se dolazi isključivo ako dobijete povratan mejl o zakaznom terminu testiranja. Pre dolaska na testiranje treba obaviti uplatu od 6. Uplantinicu poneti na testiranje.

  Svoje rezultate Rives tehnike u rešavanju džinovskih ingvinalnih kila Prof dr Žuvela je prikazao na Svoju originalnu tehniku Prof dr Žuvela prikazao je na Velike ventralne kile pupčane i epigastrične, kao i velike incizione kile, rešavaju se Rives sublay tehnikom sa ugradnjom velike teške mrežice u opštoj anesteziji i pacijent provodi u bolnici nekoliko dana nakon operacije. Svoje rezultate ovih kompleksnih rekonstrukcija trbušnog zida Prof dr Žuvela prikazao je na  U Hernia Centru Beograd rešavaju se i sve komplikacije nakon operacija kila prednjeg trbušnog zida.

  Svoje rezultate u rešavanju različitih komplikacija nakon herniorafije bez mrežice ili hernioplastike sa mrežicom ingvinalnih, femoralnih, ventralnih i incizionih kila Prof dr Žuvela prikazao je na Sanja Stanković. Glavni laboratorijski tehničar Vesna Tanasković. Centar za medicinsku biohemiju Kliničkog centra Srbije obavlja zdravstvenu, naučno-istraživačku, obrazovnu i stručno-metodološku delatnost.

  Ovaj snažan Centar kao osnovnu delatnost ima pružanje savremene laboratorijske dijagnostike iz oblasti biohemije, imunohemije, laboratorijske hematologije, koagualcije i imunologije, te hitne laboratorijske djagnostike. Širok spektar laboratorijske dijagnostike obavlja se u skladu sa standardima i pravilima dobre laboratorijske prakse, u organizaciji i pod nadzorom priznatih laboratorijskih stručnjaka.

  Gastroenterologija • Atlas Opšta Bolnica

  Svoje usluge pruža klinikama i centrima Kliničkog centra Srbije, ambulantnim pacijentima, te ostalim zdravstvenim ustanovama u Beogradu i Republici Srbiji, a godišnje ostvari