Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Jelovnik za skidanje kilograma

Jelovnik za skidanje kilograma

 • Uz plan prehrane i laganu fizičku aktivnost izgubi 5 kg u mjesec dana
 • Uz plan prehrane i laganu fizičku aktivnost izgubi 5 kg u mjesec dana

  Dapače, savjetuje se da krenete za vikend ili neradni dan pripremajući nekoliko obroka unaprijed kako biste se pripremili za sve ono što slijedi kroz radni tjedan. Uz dobru pripremu i kompletan šoping obroci će vam postati igra, a ne frustracija te ćete u svakom novom zalogaju uživati i veseliti se dnevnim uspjesima.

  Prvi dan svoje nove dijete u tijelo ćete unijeti kalorija. Imat ćete pet raznovrsnih obroka sa superfinim, supermoćnim i superzdravim namirnicama. Sve blendajte dok ne postigne čvrstoću koja odgovara vašem ukusu. Po želji u smoothie možete dodati i je dnu žlicu whey proteina, posebno ako ćete taj dan intenzivnije vježbati. Savjet: Ribu pecite na stupnjeva Celzijevih 10 do 15 minuta. Mrkvu i brokulu stavite kuhati na pari oko pet minuta.

  Prelijte sve skupa teriyaki umakom i pospite sjemenkama. Ako ste se dulje zadržali na poslu i pripremate si uredsku večeru, a povrće ste pripremili unaprijed naprosto mu dodajte dvije šnite dimljenog lososa te sve pospite s malo skyr jogurta i bučinim sjemenkama koje će vašem ručku dati poseban okus. Iza vas je herojski podvig i spoznaja da niste gladni. Drugi dan donosi još više slasnih proizvoda pa vam je na meniju dan s ukupno kalorija. Sve blendajte i pomiješajte te po želji dodajte žlicu whey protein, a oni hrabriji mogu dodati I komadić raw proteinske pločice za finiji okus.

  Savjet: Povrće prepolovite i bacite na tavu. Podlijte s dvije žličice maslinovog ulja, posolite, popaprite i eventualno mu, kad se prepeče, možete dodati jednu žličicu meda. Karamelizirat će se i oduševiti vas. Pileći file ispecite na malo maslinova ulja, oko pet minuta na svakoj strani. Po želji u smoothie možete dodati i jednu žlicu whey proteina, posebno ako ćete taj dan intenzivnije vježbati.

  Savjet: Ribu pecite u pećnici na oko stupnjeva Celzijevih 10 do 15 minuta. Povrće kuhajte na pari oko pet minuta kako bi mu zadržali vrijednosti. Sve pospite umakom po želji te onda sjemenkama. Nešto hrabriji među vama mogu povrće politi s malo meda. Povrće prepolovite i bacite na tavu.

  Podlijte s dvije žličice maslinovog ulja, posolite i popaprite. Savjet: Odmrznite škampe isperite ih pod vrelom vodom i propržite na tavi. Podlijte ih s vrlo malo maslinova ulja, a s druge strane za to vrijeme skuhajte povrće samo pet minuta.

  Što god želite! Pa čak i ako se odlučite za zdjelu salate, dvije šnite vegetarijanske pizze… Uz to sve danas vam je dozvoljena i čaša vina. Život je lijep, zar ne?! U tekstu koji sledi saznaćete kako se pravilno drži vojna dijeta i kako da vam posle 3 dana vaga pokaže i do 5kg manje, a ne da ostanete razočarani neuspehom, kao mnogi koji je nisu pravilno držali, a mislili su da sve ide po planu, jer su ekstremno gladovali! Pa, hajde da krenemo…. Dijeta koja je zaludela svet: Ovo je najjednostavniji način ishrane - količinu merite šakama, zabranjene hrane nema!

  Pratite dijetu striktno! Hranite se samo po planu! Namirnice iz menija zajedno rade da podstaknu metabolizam, obezbede energiju, pomognu u oscilacijama šećera i započnu proces sagorevanja masti.

  Izmerite kilograme prvog dana ujutru i nemojte da stajete na vagu do četvrtog dana ujutru. Izmerite i obime.