Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Gojaznost u srbiji batut

Gojaznost u srbiji batut

Ako ste preležali koronu ili primili vakcinu Unutrašnja kontrola radi 24 sata dnevno, lete svi nelojalni Foto: Profimedia.

Svaki peti stanovnik u Srbiji je gojazan, a još 35 odsto građana ima problema s viškom kilograma, pokazala su istraživanja Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Epidemija gojaznosti zahvatila je celu planetu, a ni Srbija nije pošteđena. Najviše raste broj gojaznih među decom. Nepravilna ishrana - brza hrana, slatkiši, gazirani sokovi, gojaznost u srbiji batut obroka, ali i slaba fizička aktivnost, glavni su krivci za višak kilograma kod dece u školskom uzrastu. Istraživanje o navikama stanovnika Srbije u ishrani pokazali su da više od 75 odsto ispitanika smatra da je ishrana važna, ali manje od četiri odsto naglašava da se u praksi hrani zdravo. Glavni razlog zbog čega su naveli da se ne hrane zdravo jesu nedostatak vremena, novca, stres i uklapanje u socijalno okruženje. Ono što posebno zabrinjava jeste da skoro 25 odsto stanovnika preskače doručak u toku radne nedelje. Načelnica Centra za higijenu i humanu ekologiju Instituta Batut Dragana Jovanović rekla je na panelu gojaznost u srbiji batut je da znamo šta jedemo" da je gojaznost rastući problem kod dece i da u prevenciji gojaznosti ključnu ulogu imaju roditelji.

Društvo Njegovi roditelji su pozvali policiju i tražili da im odvedu sina! Kliknite za sledeću vest. Epidemija gojaznosti zahvatila celu planetu, ni Srbija nije pošteđena Blic Gojaznost je bolest, važno je da znamo šta jedemo Dnevnik Manje od četiri odsto građana Srbije se hrani zdravo Danas Putevi Srbije apeluju na oprez pri vožnji zbog sutrašnjih snežnih padavina Danas pre 37 minuta.

Patrijarh Porfirije stigao u Pećku Patrijaršiju: Poklonio se čudotvornoj ikoni Večernje novosti pre 1 sat. Društvo, Vruće teme June 5, Podrži Talas. Černobilj — Cena laži. Vučićev intervju u Predsedništvu — loše izrežirana kopija Putina i Olivera Stouna. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial. Svakog petka naš sadržaj u tvom inboksu Uspešno ste se prijavili.

Nastavite da pratite Talas! There was an error while trying to send your request. Please try again. Accept Terms.