Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Whey proteini za mrsavljenje

Whey proteini za mrsavljenje

 • Proteini
 • Proteinski šejk je napravljen tako da bismo u jednom proizvodu mogli pronaći što raznovrsnije proteine i hranljive materije, dobijene iz brojnih izvora. Whey protein, koji se dobija od surutke, ima različitu brzinu kojom ga telo može apsorbovati, kao i različite vrednosti u sastavu od drugih proteina.

  Šejk je zbog toga koristan za naš organizam, što omogućava da odjednom unesemo više proteina posebnih karakteristika koji će se aktivirati svaki na svoj način i pospešiti pravilan razvoj mišića.

  U whey proteini za mrsavljenje članku ću se osvrnuti na postavljena pitanja, a odgovore pogledajte u nastavku. Prije nego što odgovorim na pitanja volio bih samo  ukratko razjasniti što su to točno proteini. Proteini, odnosno bjelančevine npr. Proteini su ti koji, osim svima dobro poznate uloge izgradnje mišića, imaju ulogu izgradnje i ostalih tkiva i regulacije organa u tijelu npr.

  Protein matrix je proteinski blend osmišljen sa idejom da se stvori visokoefikasan I vredan dodatak ishrani koji organizam može da iskoristi na najoptimalniji način. Trophix kombinuje 4 proteinska izvora casein,egg albumin,whey protein i glutaminske peptide u jedan sveobuhvatan proteinski sejk! Preporučljivo je da Vam ovaj šejk jednom dozom zameni večernji obrok u cilju smanjenja ukupnog kalorijskog unosa, što dovodi do gubitka težine. Veoma je važno da pazite na ukupan dnevni kalorijski unos u cilju mršavljenja.

  Kreatin nove generacije Kreatin monohidrat. Minerali Vitaminski i mineralni kompleksi Antioxidanti I preparati za imunitet Vitamini. Zaštita za jetru Preparati za zglobove Preparati za digestivni trakt Ostali biljni dodaci. Filtriraj po Ukus Ukus  . Dostupnost  . Brend  . Cena  . Postoji 4 proizvoda. Aktivni filteri.

  Proteini

  No, veoma je važan i anaerobni rad na mišićima, a upravo je ova vrsta ključna za kratkotrajno mršavljenje, a to su potvrdila i brojna istraživanja.

  Unos proteina - protein pruža esencijalne amino kiseline koje su telu potrebne za izgradnju mišića. Izbegavajte proteine i izgubit ćete na mišićnoj masi. Navike spavanja - nedovoljno sati sna značajno remeti pravilan način funkcionisanja tela, a to se posebno odnosi na hormone za glad i metabolizam kao što su leptin i ghrelin.

  Kako biste izgubili oko 5 kilograma u nedelju dana morate poprilično srezati unos kalorija, i to na samo kalorija dnevno od ove cifre bi verovatno svaki nutricionist sada zinuo od užasa. No uz praćenje ovog plana ishrane i vežbanja i muškarci i žene zaista možete izgubiti do 5 kilograma vode i masnih naslaga u samo nedelju dana: 1.

  Vežbajte tri puta nedeljno koristeći tegove bućice, težinu vlastitog tela trbušnjaci, sklekovi, čučnjevi Zbog toga se preporučuje da što više kalorija koncentrirate u jedan obrok jer ćete se tako barem koliko-toliko jednom u danu osećati sitima ili barem sitiji nego da to podelite u 3 ili, još gore, 6 minijaturnih obroka. Unos proteina mora biti visok. U stvari, većina kalorija mora doći od proteina, a nakon toga od povrća i voća, ako želite da ova brzinska dijeta bude efikasna. Proteini će pomoći da se osećate sitijima, i, što je još puno važnije, pomoći će zadržati mišićnu masu. Zato jedite nemasne proteine i hranu s visokim postotkom vode kao što su povrće, voće i nemasne supe.

  Naša preporuka je da dodatno koristite i Whey protein sa Steviom, kako bi povećali unos proteina bez dodatnih kalorija. Možete piti i nezaslađenu kavu ili zeleni čaj bez šećera, koji će vam pomoći suzbiti glad. Ponavljamo - u ovoj nedelji nemojte gubiti vreme na aerobno vežbanje i uhvatite se jačanja mišića vežbama koje koriste tegove bućice, što težinu vlastitog tela trbušnjaci, sklekovi, čučnjevi I, pre svega, držite se podalje od kuhinje kako ne biste padali u napast.

  Zaposlite se drugim stvarima — očistite ormare, spavajte, igrajte igrice, gledajte omiljenu seriju Radite bilo što, što ne uključuje hranu. Morate biti svesni da je ova vrsta ekstremnog mršavljenja samo privremeni plan.

  Rezultati ne moraju biti privremeni, no ovaj plan jest. Nemojte pokušavati ovako mršaviti na duže vreme. Osim što ćete si zagorčati život konstantnim gladovanjem, prebrzo mršavljenje može imati ružne posledice: nutricionistički nedostaci i opuštena, viseća koža su među blažima. Nemojte zaboraviti na žučne kamence, pa čak i na potencijalno smrtonosnu srčanu aritmiju. Zato se držite ovog plana samo kao kratkotrajnog rešenja, recimo, kada počnete stagnirati u vlastitim naporima mršavljenja kako biste ponovo pokrenuli gubitak kilograma ili ga shvatite više kao čišćenje tela, pa se nakon ove nedelje prebacite na umerenu i zdravu ishranu za mršavljenje kroz duži period.

  Uporedna lista 0 Moja lista želja 0 Moja korpa Kasa Prijava. Smršati 5 kila u nedelju dana? Xplode's blog Koliko stvarno možete smršati u nedelju dana i kako što više izgubiti Jedno od čestih pitanja osoba koje žele što brže smršati jest: "Koliko kilograma mogu izgubiti u nedelju dana? Krenimo s dobrim vestima: može se izgubiti puno u nedelju dana, i do 5 kilograma.