Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Vezbe za mrsavljenje celog tela

Vezbe za mrsavljenje celog tela

 • Jednostavan trening za mršavljenje i zatezanje tela
 • Reč je o časovima plesa i posebno kreiranim pokretima u ritmu muzike koji će aktivirati apsolutno svaki mišić na telu i tako započeti razgradnju masnih naslaga. Uz redukovanu ishrani, rezultati će biti još brže vidljivi. Najjednostavnija vežba za zadnjicu i noge: Za telo iz snova potrebno je da izdvojite samo 6 minuta dnevno! Ona se bavi i plesom i pevanjem, a fitnes joj je oduvek bio hobi. Htela je svima da pokaže da vežbanje može da bude interesantno, pa su tako i nastali ovi treningzi. Osim na mišiće, ples utiče i na samopouzdanje i rasploženje".

  Ako je vaš cilj da imate mršavije noge, zategnut stomak i oblikovaniju zadnjicu, onda je ovo pravi izbor za vas. Ima 54 godine, a i dalje može da se pohvali izvajanom figurom: Ovako vežba Sindi Kraford!

  Fitnes Važno je samo da se počne. Znam da nemate mnogo vremena i da vam se žuri, pa sam zato izabrala one vežbe koje će vam brzo istopiti kilograme. Pored toga što ćete vežbati, bitno je da bar malo promenite ishranu. Izbacite slatkiše i pecivo, pijte puno vode i vežbajte, najkraće rečeno. Kada radite vežbe kod kuće, to može da bude jako zabavno. Uzmite konopac i preskačite. Da li se sećate dana kada niste znale da stanete sa preskakanjem? Potrošićete mnogo kalorija na ovaj način i povećati kondiciju. Ova vežba izgleda tako lako. Kad sam je probala, shvatila sam da je jako teška iako traje samo jedan minut.

  Lezite na stomak, oduprite se od zemlje rukama i stopalima. U tom položaju ostanite jedan minut. Štoperica će vam pomoći u ovoj vežbi. Ponovite je nekoliko puta. Možete kombinovati kada želite da je ponovite.

  Uz čučnjeve pokrećete celo telo, posebno kada skačete. Ova kombinacija je odlična da prodrmate telo. Dole-čučanj, gore- skok. Ponavljajte ovu vežbu kad god možete, čak i kad radite nešto drugo. U kupatilu, u kuhinji, u dnevnoj sobi, možete je raditi svuda.

  Ona je tu da vas podseti da treba da izgledate dobro. Vežbe za brzo mršavljenje vam ne oduzimaju mnogo vremena, možete ih raditi dnevno i 15 minuta. Možete ih raditi više puta dnevno i gde god poželite. Pomoćiće vam da izgledate dobro i da vidite rezultate. Smanjenje butine, savršeno oblikvane noge ili ravan stomak, šta je vaš san? Kardio trening je lagani ili umereni trening koji se izvodi u određenom vremenskom intervalu bez prestanka. Kako biste sagoreli što više kalorija, krećete se duže. Kardio trening je veoma bitan u procesu mršavljenja.

  Bez obzira da li ste se odlučili za dodatnu dijetu ili ne, nikako ne preskačite ovakav vid treninga. Masne naslage umeju baš da nerviraju i kada ste u procesu njihovog rešavanja, trudite se da svaki trening izvedete kako treba, kako biste što brže videli pomak u mršavljenju. Kardio trening je najbolje da radite ujutru, čim se probudite. Važno je da ne traje duže od sat vremena i da bude lagan, jer još uvek niste doručkovali i uneli dovoljno energije u svoj organizam.

  Nek vam ovakvo razbuđivanje postane ritual. Takođe i u teretani, kardio trening možete raditi na traci. Kardio nije samo tip treninga već i način života. Biti aktivan, izgledati fenomenalno i osećati se odlično. Da, svi to želimo. Ali ako nije tako, moramo na tome da radimo, vredno da radimo!

  Trčanje u mestu je jedan primer kardio vežbe koju možete izvoditi i kod kuće i u teretani.

  Jednostavan trening za mršavljenje i zatezanje tela