Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Vezbe u vodi za mrsavljenje

Vezbe u vodi za mrsavljenje

 • Za savršenu figuru: Jednostavne vežbe u vodi koje će izvajati vaše telo!
 • Ova vežba iziskuje malo napora ali je veoma delotvorna. Stanite u moru u vodu do kolena ili nižu. Svaki put kada talas nadođe pokušajte da ga preskočite. Uradite deset ponavljanja u pet serija.

  Između svake serije napravite kratku pauzu. Ne zaboravite da pri dužem boravku na suncu pokvasite glavu, kako se ne bi pregrejali. Stanite u vodu dubine do ramena. Ruke držite uz telo i raširite noge u malo širi raskoračni stav. Podižite ruke snažno do visine ramena. Otpor vode će učiniti kao da u rukama držite tegiće. Brojte do tri, a zatim ruke spustite u početni položaj pored tela. Uradite 12 ponavljanja i tri serije. Vežba morska zvezda je odlična za oblikovanje bedara i kukova.

  Vežbanje u vodi je odličan vid rekreacije čak i kada ste na odmoru. Zato iskoristite duge letnje dane na moru ili u bazenu da uradite neku od ovih vežbica. Nećete se puno umoriti, a sigurno će biti učinkovito. Photo: Pixabay. Drugima se dopalo i ovo: Najbolje vežbe za ruke sa tegovima za žene Preskakanje konopca za mršavljenje iskustva i rezultati Kako smanjiti butine i podići zadnjicu brzo i efikasno.

  Podelite sa prijateljima! Sponzorisani linkovi. Kako smanjiti butine i podići zadnjicu brzo i efikasno. Preskakanje konopca za mršavljenje iskustva i rezultati. Najbolje vežbe za ruke sa tegovima za žene.

  Najbolje joga vežbe za ledja kod kuće. About The Author lepaizdrava Email Author. Naša potreba za vodom zavisiće i od hrane i napitaka koje toga dana konzumiramo. Ovo se posebno odnosi na pojedine vrste voća i povrća kao i na ispijanje čaja. Naš ludi, novi svet je otišao tako daleko da na netu možete pronaći  kalkulator unosa vode.

  Ukucate li tražene parametre dobićete količinu tečnosti koju treba dnevno da popijete kao i ozbiljno upozorenje ukoliko ste ispod te granice. Sigurno vam to nije neophodno ali možete se lepo zabaviti. Nekada je tih nekoliko kg viška koje imate predstavlja nagomilane metaboličke otpade i toksine, a ne masne naslage.

  Oslobodite se prvo ovog groznog tereta koji se obično vidi u obliku vodenog celulita a u tome će vam voda za mršavljenje svakako pomoći. Pored vode, dobro je da u svojoj strategiji imate i dobar anticelulit gel, pa ćete još spojiti dobro i korisno.

  Za savršenu figuru: Jednostavne vežbe u vodi koje će izvajati vaše telo!

  Em ćete biti zdravi, em zategnuti. Jelena nam je ispričala kako se ona rešila celulita za kratko vreme.