Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Tv shop patike za mrsavljenje

Tv shop patike za mrsavljenje

 • Fitnes patike
 • Poštovana Gordana, Preporučuje se da se Fitnes patike neposredno posle kupovine nose dnevno oko 45 min sa postepenim povećanjem minutaže. Nažalost, TV Shop ispostavu nemamo u Doboju! Hvala na interesovanju za TV Shop proizvode! Živim u Sloveniji, da li je moguće da mi pošaljete Fitnes patike u Sloveniju poštom? Kada mogu da očekujem Fitnes patike, ako ih poručim i da li postoji mogućnost plaćanja na rate? Poštovani Milane, Sve primljene porudžbine otpremaju se u roku od 24 časa, a kupcima dostavljaju na kućnu adresu u roku od dva do tri radna dana.

  Iznos poštarine koju kupac plaća PTT-u zavisi od težine poručenog proizvoda. Dragan Mitić. Da li imate TV Shop prodavnicu u Novom Sadu želeo bih da probam Fitnes patike pre kupovine - kod različitih modela nosim različite brojeve?

  Poštovani Dragane, Imamo prodavnicu u Novom Sadu. Hvala na interesovanju za TV Shop proizvode. Ivana Dinic. Poštovani, pre par meseci sam kupila Fitnes patike, htela bih da poručim opet, ali me interesuje da li imam neki popust pošto sam već poručivala? Hvala unapred! Pravo na dobijanje TV Shop klub kartice ostvarujete jednokratnom kupovinom bilo kog proizvoda ili sa više kontinuiranih kupovina koje kumulativno prelaze vrednost od: Imam ih i stvarno su udobne. Oduševljena sam! Poručite ih i nećete se razočarati. Patike su izvrsne!!! Svi me pitaju kako mi je u njima,a  ja jednostavno kažem da ih skidam samo kada spavam.

  Prala sam ih više puta u veš mašini i uvek su iste. Više me ne boli koleno zbog koga sam bar 2 puta godišnje padala, ne bole listovi niti me boli zglob na stopalu koji sam ranije više puta izokrenula i uvek je bio otečen, sada više nije. Iz tih iskustava sam kupila sinu koji je imao povrede stopala i stoji ceo dan na poslu, više se nikada nije požalio na stopalo, otok je nestao ali su ga svi pitali isto što i mene. Kupila sam još jedan par suprugu koji nije mogao da hoda zbog karcinoma, tražio je da ga ne bi bolele noge,a ja sam pomislila da od toga nema ništa, ali ipak sam kupila i njemu i on ih nosi više od 6 meseci i takođe ih ne skida.

  I što je najvažnije sada može da pešaci, da ide do pijace, u prodavnice i sitnije nabavke. Puno hvala na ovom jedinstvenom proizvodu!!! Ja bih pitala da li smem da nosim Fitnes patike, jer sam trudnica. Da li nešto utiče na bebu? Poštovana Jadranka, Fitnes patike su neškodljive za trudnice i njihove bebe, čak se preporučuje njihovo korišćenje kod problema oteklih, teških i bolnih nogu kod trudnica. Fitnes patike imam godinu dana.

  Fitnes patike

  Zaista su udobne i pogodne za dugo stajanje, nema bolova u kičmi. Patike su super! Mnoge moje koleginice su kupile patike kada sam im potvrdila da me kičma i noge manje bole. Ovo nije reklama, niti mi je netko platio da ovo kažem Jako su udobne, osjećam se kao da i nisam hodala, a nadam se da će mi pomoći da skinem kilograme suvišne.

  Kupila sam patike polovinom decembra i nosila ih svaki dan na poslu - radim u vrtiću i veći deo vremena sam na nogama. Prvih nekoliko dana sam imala blagu upalu butnih mišića. Veoma sam zadovoljna, jer sam prestala da imam bolove u leđima u lumbalnom delu, a i zadnjica mi je vidno zategnuta.

  Pre nekoliko dana jedna patika mi je pukla, tj odlepio se jedan deo đona i posle reklamacije sam dobila nove patike bez ikakvih problema. Imam 17 godina i imam malih problema sa disanjem! Mnogi mi kažu da je to zbog viška kilograma. Da li mi Fitnes patike mogu pomoći da oslabim?

  Nošenje Fitnes patike potpomaže u poboljšanju cirkulacije i smanjivanju masnih naslaga, kao i gubitku kilograma, tako da Vam preporučujemo da dok obavljate fizičke aktivnosti koristite Fitnes patike.

  Ljiljana Kostic. Kupila sam fitnes patike pre dana. Prvi dan sam se malo čudno osećala verovatno dok sam navikla na njihov oblik. Trenutno nemamo na zalihama. Walkmaxx Fit Signature muške patike. Walkmaxx Comfort Ankle čizme. Walkmaxx Fit Style AW ženske patike. Walkmaxx Sneaker Knit ženske patike. Walkmaxx Trend Print platnene patike. Walkmaxx Trend Ombre platnene patike. Walkmaxx Fit Signature patike. Walkmaxx Fit Mesh patike. Walkmaxx Trend Glitter platnene patike. Walkmaxx Trend Origin platnene patike.

  Walkmaxx Trend zimske čizme 4. Walkmaxx Pure ženske sandale. Walkmaxx Pure muške sandale. Walkmaxx Pure sandale muške. Walkmaxx Comfort Baletanke 4. Walkmaxx Comfort platnene patike. Walkmaxx Comfort 3. Odaberite svoj način plaćanja Nudimo više mogućnosti plaćanja: plaćanje pouzećem, plaćanje na rate sa više vrsta platnih kartica. Takođe, imamo ugovore sa više firmi preko kojih je moguće kupovati na rate, a tu mogućnost imaju i korisnici usluga Fonda PIO. Pozovite nas na: Za pomoć pri kupovini ili savjet nazovite naš broj i naši ljubazni agenti će Vam pomoći.

  Izgledaćete viši uz Fitnes patike, nosite ih dok hodate ili stojite u kući, na poslu, školi, u kupovini ili čak u šetnji po parku, da budete zdraviji, jači i atraktivniji.

  Poštovani, niste aktivirali Vaš nalog.