Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Termo pojas za mrsavljenje

Termo pojas za mrsavljenje

 • Termo pojas za mršavljenje za 99kn umjesto kn!
 • Ime, prezime i adresu osobe kojoj poklanjate ponudu možete upisati prilikom kupovine, ali isto tako, ime nositelja potvrde možete promijeniti na Vašem korisničkom računu naknadno. Unutar korisničkog računa imate opciju printanja potvrde za poklon.

  Ako želite da se za vas izradi simbolična poklon potvrda koju možete uručiti osobi kojoj je poklanjate javite nam se na info ponudadana. Odaberite onu potvrdu čiji vas kod zanima. Klikom na "Prikaži detalje" otvorit će se potvrda na kojoj ćete u gornjem lijevom uglu vidjeti četveroznamenkasti kod — kod potvrde. Nakon što ponudu rezervirate potrebno ju je uplatiti sljedeći radni dan do 16h. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.

  Neke naše ponude imaju obje opcije, neke samo kupovinu ili samo rezervaciju. Ako odaberete opciju rezervacije dio plaćate putem portala, a drugi dio na licu mjesta tj. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala. Naravno, R1 račun zatražite od pružatelja usluga prilikom korištenja, na licu mjesta ako ste putem portala uplatili cijeli iznos, a ako ste kupili samo rezervaciju onda vam je isti već dostupan za printanje unutar Vašeg korisničkog računa.

  U slučaju nezadovoljstva korištenjem ponude PonudaDana. Za sve prigovore javite nam se pisanim putem na info ponudadana. Email Već imaš korisnički račun?

  Prijavi se ovdje! Postavi pitanje. Dajem Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci ime i prezime koriste u svrhu objave recenzije iskorištene ponude na portalu www.

  Što trebaš napraviti? Što više ponuda kupiš, veće su ti šanse za dobitak Sretno i prati nas i dalje . Za detaljna pravila klikni na link. Dobitnici nagradne igre. Početna Ljepota Mršavljenje. Termo pojas za mršavljenje za 99kn umjesto kn!

  Oblikujte struk prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti Termo pojas za mršavljenje Ocjena naših  korisnika:    Dobro! Ako nas trebaš, tu smo na 01 Prijevoz je uključen u cijenu! Kupljeno više od Traje još minimalno. Ključne informacije Detalji Kontakt Recenzije Najčešća pitanja.

  Termo pojas za mršavljenje za 99kn umjesto kn!

  Ponuda uključuje: termo pojas za mršavljenje Redovne cijene možete pregledati na linku CJENIK Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku Termo pojas služi za oblikovanje struka, oblikovanje trbušnih mišića, mršavljenje i topljenje masnih naslaga Može se nositi uz odjeću ili pri fizičkoj aktivnosti Veličina pojasa odgovara struku obujma do cm budući da pojas ima zatvarače za 5 različitih veličina od 76,2cm do ,84cm Visina pojasa 25cm Mekan, izdržljiv materijal Proizvod možete preuzeti osobno ili putem dostave Ukoliko se odlučite proizvod preuzeti osobno, možete to učiniti na navedenoj adresi Ukoliko se odlučite za dostavu, rok od zaprimanja narudžbe Vašeg kontakta s partnerom do pristignuća je 5 - 7 radnih dana.

  Dostavu plaćate prilikom preuzimanja, prema redovnom cjeniku HP-a Za dostavu potrebno je poslati mail s Vašim imenom, prezimenom i adresom na superiorsparta gmail. Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info ponudadana. Detalji ponude. Trebate Ponudu Dana? Trebate partnera? Prati partnera. Za sada nemamo recenzije za ovu ponudu. Materijal od koga se pravi pojas jeste visoko kvalitetna guma od koje se pravi i ronilačko odelo koja daje efekat saune i tako povećava potrošnju kalorija posebno prilikom treninga.

  Pored toga što je dobar za skidanje masnih naslaga, ovaj pojas podupire leđa i popravlja vaše držanje a deluje i u izbacivanju toksina. Iskustva sa ovim proizvodom su različita a mišljenja podeljena. Kako se zna da pojas zagreva zonu oko struka, on stoga podstiče i cirkulaciju i prokrvljenost, i na taj način, smatra se, lakše mobiliše masne kiseline do jetre gde se one dalje razgrađuju.

  Ipak, ima i onih koji smatraju da pojas stimuliše samo znojenje i da to nema nikakve veze sa gubitkom telesne mase.

  Postoje i korisnici kojima izrazito znojenje koje nastaje upotrebom pojasa smeta. Mišljenja lekara su i da tolika količina toplote smeta bubrezima i kičmenom stubu.

  Ipak pojedinci smatraju da ovaj pojas ne može naneti toliko štete ako ga koristite samo dok vežbate a ne celodnevno.

  Takođe smatra se i da su rezultati jedino vidljivi ukoliko pojas kombinujemo sa treninzima, jer se masno tkivo sa stomaka skida najteže. Ipak, kod upotrebe ovih pojaseva treba biti veoma oprezan ukoliko je vaš trening u spoljnoj sredini na visokim temperaturama ili velikoj vlažnosti vazduha, ili ukoliko intenzivno radite u teretani, jer je moguće da će doći do dehidratacije i pregrejavanja organizma usled povećanog znojenja.

  Stoga obavezno unosite puno vode kako biste izbegli neželjene posledice po svoj organizam. Dodatni saveti za gubitak kilograma, a naročito u predelu struka gde se isti veoma teško eliminišu, idu u pravcu pravilne ishrane, izbacivanja prostih šećera, hleba i peciva od belog brašna, ali i presoljene i prezačinjene hrane. Unosite velike količine vode dnevno, ukoliko je to moguće i preko 2l, a ukoliko niste u prilici da obezbedite sebi treninge u teretani, aerobik, pilates ili neki drugi vid rekreacije, uštedite za sebe makar malo vremena dnevno za kakvu brzu šetnju ili lagano trčanje u prirodi.