Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Tae bo za mrsavljenje

Tae bo za mrsavljenje

Autor tih vežbi tvrdi da se troši kalorija na sat vremena vežbanja, ali to naravno ne važi za svakoga - zavisi od težine vežbača i intenziteta vežbanja.

Koliko sam ja pronašla, osoba tvoje težine bi trebalo da troši blizu kalorija na sat uz Tae Bo. Ta cifra bi važila samo u slučaju kada bi svih sat vremena vežbala vrlo intenzivno bez pauze, što ti svakako nećeš raditi, jer će u toj rutini koju budeš izvodila biti i delova koji su manje intenzivni. S druge strane, posle treninga će ti se trošiti kalorije više, pa tako možeš da računaš zaista na ozbiljan utrošak onih dana kad ideš na trening. Srećno i javljaj nam iskustva kad počneš da treniraš. I još nešto. Pazi se upale mišića, pošto ćeš verovatno prodrmati neke mišiće koje inače ne aktiviraš mnogo, posebno na rukama.

Savetujem andolčić odmah posle prvog treninga ne kad stigneš kući, nego čim završiš trening, da ne bi bilo kukanja. Vrlo je efikasan trening. Neznam kako ste vi odgledale,cak sam skinula i flash player 9 ali nevredi. To onda skoro sigurno nije rpoblem plejera. Probaj da skineš ovaj klip sa rapidshare post odmah iznad tvog pa da ga onda gledaš. To sam i postavila zbog onih kojima je nezgodno da gledaju direktno sa youtube.

Iskopirajte kod koji vam je dat dva posta iznad i idite na tu adresu 3. Otvoriće vam se stranica koja ima neku tabelu i na dnu tabele sa desne strane piše "free". Onda morate malo da sačekate da brojač na sredini stranice odbroji i da vam se pojavi šifra 5.

Dobijenu šifru na sredini stranice prekucajte u polje ispod šifre i kliknite pored na "Download via Računar će vas pitati da li želite da fajl otvorite ili sačuvate, kliknite Save i onda odredite gde će fajl biti sačuvan 7. A ni te cigarete ne pomažu Da si stariji, rekla bih ti da prekineš i da kreneš sa laganijim vežbama, ali možeš ti to i moraš. Mlad si i jedna mala upala mišića neće ništa da ti naškodi. Džabe ti da smršaš ako mišića nigde nema.

Lepo od sada svako veče dva kruga Tae Bo i valjalo bi da uvedeš još neki kardio trening bar 3 puta nedeljno - plivanje, vožnja bicikla i slično. Važno je naučiti pravilno udarati vreću kako biste spriječili ozljede ruku, a tijekom treninga nikada ne skidajte rukavice. One služe da čvrsto oblože prste, ruke i zglobove te da spriječe moguće ozljede. Ako želite izgubiti kilograme, trening započnite laganim zagrijavanjem i istezanjem, a zatim možete preći na sam trening s vrećom za boks. Nakon pola sata odmorite, ali ne više od pola minute i počnite ispočetka. Ukoliko ne možete izdržati ovakvo vježbanje pola sata, poslušajte svoje tijelo i ne pretjerujte.

Izdržite koliko možete, a nakon toga lagano preskačite uže ili radite čučnjeve. Tako ćete nastaviti zagrijavati mišiće i trenirati cijelo tijelo. Tae bo kombinacija je tae kwon doa, kick boxa i aerobika, a popraćen je i dinamičnom glazbom.

Uz boks, tea bo je s razlogom postao jedan od najpopularnijih fitness treninga na svijetu. Tijekom treninga rade mišići cijelog tijela, poboljšava se pokretljivost, snaga i koordinacija, oslobađa se negativna energija te se tope suvišni kilogrami.

Namijenjen je osobama različite kondicije jer koreografija može biti i brza i spora, a preporučljivo je trenirati 3 puta tjedno po sat vremena. Kako ne bi došlo do upale mišića, važno je prije svakog treninga napraviti zagrijavanje. Trening tae boa počinje laganim minutnim zagrijavanjem, nakon čega slijede intenzivne vježbe gdje se simuliraju udarci rukama i nogama minuta te cool down, tj.

Nakon kraće stanke slijedi total body toning, tj. Trening završava istezanjem svih skupina mišića, posebno onih koji su bili najaktivniji. Dakle, ako se želite osjećati dobro izvana i iznutra, sve što trebate učiniti je pronaći malo vremena za sebe, pokrenuti svoje tijelo i učiniti ga privlačim na zabavan način. Moja dijeta Vaš put ka zdravlju i lijepom izgledu.