Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Studio za mrsavljenje zagreb

Studio za mrsavljenje zagreb

Kiki, Tina i Mirela su i dalje sa vama. Uskoro dobivaju i pojačanje. Veselimo se njenom dolasku već kroz koji tjedan. Sa našim curkama možete vježbati kao i dosada u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, po dvoje polaznika uz prethodnu rezervaciju naravno. S Mirelom možete u određenim terminima vježbati isključivo i Jogu na reformeru Pročitaj više Nalazimo se u Savskoj ulici u prostranom potkrovlju veličine m2. Postojimo devet godina i sinonim smo za simpatičnost, profesionalnost i integraciju u smislu fuzije više disciplina na jednom mjestu. Jedna i moglo bi se reći primarna od njih je JOGA.

Drevna disciplina koja uzemljuje, ujedinjuje i otvara ka suosjećanju. Njegujemo preko nekoliko stilova, od onih početničkih kao što je ABC joga do nešto zahtjevnijih kao što su Ashtanga, Vinyasa, Mindful Yin, Restorative, Prenatal te Joga za kralježnicu.

Naše učiteljice, Ines, Jelena, Antonela, Martina, Tina, Kristina i Mirela školovane su i dovoljno iskusne da vam pruže svu potporu i prenesu znanje koje vam je potrebno. Radom u manjim grupama max 15 polaznika naše djevojke imaju mogućnost raditi sa vama u intimnijoj atmosferi podržavajući i usmjeravajući vašu praksu tamo gdje je potrebno. Kroz iskustvo i godine rada sa ljudima shvatili smo da kontakt sa unutarnjim mirom ne dolazi nužno samo kroz joga praksu te smo vam stoga osigurali mogućnost korištenja i drugih metoda poput Aromaterapije, TRE tehnike, Mindfulness savjetovanja te vježbi joge i pilatesa na Reformerima pod stručnim vodstvom Ivane, Tine, Kristine, Mirele i Darka.

Integracija ovih disciplina omogućava našim polaznicima cjeloviti rad na sebi i njegu na svim slojevima svoga bića. Tako da ne morate dalje tražiti.

U Plejsu imate sve. U sklopu prijemnog dijela nalazi se prava mala biblioteka na koju smo posebno ponosni. Nastala je kao rezultat vaše i naše ljubavi prema knjigama tako da naši polaznici svakodnevno donose knjige i obogaćuju naše police, posuđuju ih ili samo čitaju prije ili nakon satova uz šalicu čaja.

Literatura je raznolika, od one stručne do romana i putopisa. Prostrana, svijetla i klimatizirana shala, kupaonica i dva wc-a, uz ostale prostorije dio su našeg šarma a nećemo zaboraviti spomenuti ni parking kojeg oko nas ima na pregršt. Prvi trening vam poklanjamo kako biste mogli steći dojam i bez opterećenja vidjeti i osjetiti Plejs i naše učitelje. Potrebna vam je udobna odjeća i dobra volja a mi osiguravamo sve ostalo; jastuke, dekice, blokove, remene te ostale rekvizite.

Garantirani gubitak čak 40 cm uz paket od 23 tretmana mršavljenja- postigni željenu figuru uz program koji je oduševio naše korisnice za kn! Poliklinika Superiora daje vidljive rezultate uz suvremeno mršavljenje injekcijskom lipolizom čime se postiže razgradnja masnog tkiva na neinvazivan način Žudite ući u stare traperice?

Kombinacija najudarnijh tretmana za efektivno mršavljenje i oblikovanje tijela! Samo kn! Vrijeme je za mršavljenje! Kozmetički salon Valentino u Zagrebu otkriva Vam savršen paket! Med2Contour estetski tretman: najbolji u oblikovanju tijela i mršavljenju!

Dotjerajte figuru uz 18 tretmana mršavljenja! Postignite željenu liniju, oblikujte svoje tijelo i riješite se masnih naslaga i celulita uz 7 tretmana za mršavljenje za kn!

Tretmani mršavljenja sa maderoterapijom ili anticelulitnom uz aparate u La Camilla Centru u Zagrebu, samo kn! Priuštite si 30 minuta ozonske infrared saune u Ananda Centru u Zagrebu koja svojim dubokim termalnim učinkom djeluje na ljepotu vaše kože i pospješuje mršavljenje! Voliš velike popuste i osjećaj da si dobio nešto zaista jefino? Onda si na pravome mjestu jer ti dajsve. Uštedi vrijeme i svaki dan vidi ima li interesantna ponuda za tebe i tvoje prijatelje. Vrlo je jednostavno i pregledno - idi na dajsve. Ne gubi vrijeme, nego pazi da ne propustiš neku ponudu, sutra je više neće biti.

Očekujemo vaše komentare, prijedloge, kritike i pohvale.