Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Steznik za mrsavljenje iskustva

Steznik za mrsavljenje iskustva

To je vrlo važna tema, ali je potrebno posvetiti joj posebnu pažnju. Možda nekom drugom prilikom. Naša tema je višak kilograma, koji, pored fizičkih nezadovoljstava sobom, može doneti i neke zdravstvene probleme. Kupovina većih brojeva, pojava celulita i strija, samo su neke od bolnih tema svake gojazne osobe. Kada dođe do hipertenzije i masnoće u krvi, za koje znamo da mogu biti uzročnici mnogih hroničnih i opasnih, bolesti, onda stvar nije za šalu.

Treba se svim tim izboriti. Nešto ide lakše, a nešto je teže. U svemu tome nam može i te kako pomoći pojas za mršavljenje. Ako do sada niste imali prilike da se informišete, objasnićemo vam detaljno. Pojas za mršavljenje je jedna tkanina, napravljena od gume, ali i nekih prirodnih materijala, kao što je pamuk. Ona je predviđena, da se, kao i većina pojaseva, stavlja oko struka. Uloga pojasa za mršavljenje je da dodatno zagreva predeo na koji je stavljena. To dodatno zagrevanje izaziva znojenje, a dodatno znojenje je dobro za izbacivanje viška toksina.

Samim ti, mršavljenje je na taj način efikasnije i izvesnije. Sada govorimo o samom nošenju ovog pojasa, dakle, kada mirujete. Međutim, pojas za mršavljenje se može nositi i kada trenirate.

Možete ga nositi, a da ste prethodno namazali neku kremu ispod njega. Proverite kako vam kokosovo ulje može pomoći da smršate i otklonite nepravilnosti. Rezultati će u poslednja dva slučaja biti još efikasniji, nego da ga samo stavite. Jedno je sigurno, pojas za mršavljenje svakako ne odmaže. To, naravno, nije dovoljno, kada kupite proizvod, očekujete od njega neke konkretne rezultate. Zato ćemo vam iskreno reći. Ako nosite pojas za mršavljenje u toku dana, ispod odeće,  pošto se ne vidi i apsolutno je komotan, ima određenog napretka.

Šta više, prikriva određene nedostatke, čini vas vizuelno zategnutijima. Kada je u pitanju veliko gubljenje kilograma, nemojte očekivati čuda. Posle nekoliko meseci nošenja pojasa za mršavljenje tokom dnevnih aktivnosti, možete očekivati da ćete izgubiti nekoliko centimetara u zadatom predelu. Međutim, nemojte se zavaravati da će samo nošenje da doprinese tome da vi budete mršaviji. Pošto neće. Potrebno je da nošenje pojasa uskladite sa nekom fizičkom aktivnošću, koja ne mora biti svakodnevna. Možda samo nekoliko puta tokom nedelje. Kada ste na bilo koji način fizički aktivni, a u isto vreme nosite pojas, onda je i mogućnost da se kilogrami izgube, znatno veća.

Naravno, i do redukcije ishrane mora da dođe. Ako nastavite da jedete u uobičajenom ritmu, ništa od toga. Ako, pak, povedete računa o kalorijama, bez restriktivnih dijeta, onda je napredak više nego izvestan. Saznajte kako izgleda zdrava dijeta za gubitak kilograma. Eto kako može pomoći najbolje pojas za mršavljenje. Na sličan način radi i folija za mršavljenje. Kada ga stavite na stomak, ispod odeće, vaš će se stomak pojačano znojiti, bez obzira da li je hladno ili toplo.

Gumeni materijali će doprineti da se to dešava jer oni sami po sebi zagrevaju kožu. Izbacujući znoj, izbacujemo višak toksina, a time se sagorevaju masne naslage. Kada se pojas nosi tokom vežbanja, situacija je još bolja i upečatljivija. Vežbanjem aktiviramo razne grupe mišića i tako se pojačano znojimo. Nošeći paralelno i pojas za mršavljenje, mi u stvari to znojenje maksimalno aktiviramo. Samim tim, mršavljenje je ubrzava i intenzivira.