Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Savjeti nutricionista za mrsavljenje

Savjeti nutricionista za mrsavljenje

Iako sama detoksikacija tera na razmišljanje o klasičnim dijetama, one nisu razlog zašto smo ovde danas. Danas smo ovde da bismo Vam pomogli da izbegnete nagomilavanje toksina i pripremili organizam za hladniji period. Period [Pročitaj više]. Evo nekih saveta i pozitivnih aspekata konzumiranja sezonskog voća tokom hladnih, zimskih dana. Jabuke Jabuke su bogate vlaknima, vodom, vitaminom A i C i mineralnim solima kao što je kalijum, magnezijum i kalcijum.

Budući da je prisustvo natrijuma zanemarivo, jabuke su pogodne za svaki tip dijete. Vlakna regulišu osećaj sitosti. Pektin koji se nalazi u kori jabuke, kao i urzolinska kiselina i jabučna i limunska kiselina regulišu stomačne aktivnosti i glikemijski nivo u krvi.

Smatra se [Pročitaj više]. Iako se često potcenjuju na nutritivnom nivou, suve šljive sa biološkog aspekta imaju interesantna svojstva za one koji žele da smršaju. Privlačnog su ukusa, a nemaju preveliku kalorijsku vrednost: grama suvih šljiva može da sadrži između i kalorija. Suve šljive i njihova brojna pozitivna svojstva Ovaj [Pročitaj više]. Voće ne bi trebalo da izostane sa letnjih trpeza i prilikom odlaska na plažu. Bogato hranljivim materijama i mineralnim solima, ne samo da štiti i hidrira kožu dubinski, već predstavlja vrlo snažan prirodni dodatak ishrani.

Koje je voće najkorisnije leti i zašto? Kajsija zbog svojih svojstava predstavlja vrlo korisnu voćku u letnjem periodu. Bogata je vitaminom A, koji podstiče lučenje melanina. Kao što je već poznato, melanin omogućuje koži da pocrni i da na taj način postane otpornija [Pročitaj više]. Štitna žlezda utiče na organizam [Pročitaj više]. Tokom najtoplijeg godišnjeg doba možete se prepustiti čarima sladoleda, a da pritom ne ugrozite [Pročitaj više]. Celulit predstavlja veoma rasprostranjen problem kod mnogih žena. Iako ga mnogi smatraju [Pročitaj više].

Mršavljenje Dijete Zdrav život Saznajte sve o mrsavljenju i zdravom zivotu. Smrsajte brzo efikasno i lako! Trend zdrave hrane u Srbiji Datum objave: Tagovi: ishrana, namirnice, saveti, saveti nutricionista, zivotni stil. Ishrana za zdravu kožu Datum objave: 9. Tagovi: namirnice, saveti nutricionista. Mršavljenje i štitna žlezda Datum objave: Tagovi: detoksikacija, dijeta, nutricija, obroci, saveti nutricionista. Kako ubrzati metabolizam? Datum objave: Tagovi: kalorijski unos, saveti nutricionista, toksini, voce i povrce, zivotni stil.

Jesenja dijeta Datum objave: Tagovi: detoksikacija, dijete, ishrana, kalorijski unos, namirnice, nutricija, saveti, saveti nutricionista, toksini, voce i povrce. Koje voće najviše godi zdravlju zimi?

Tagovi: kalorijski unos, saveti nutricionista, voce i povrce. Na prethodni savjet nadovezuje se i ovaj; pripremate li ih sami kod kuće znate što ste stavili u sokovnik. Pripremajte sokove od povrća, jednako kao one voćne jer sadrže jednake količine vitamina i mnogo manje šećera.

Odlična vitaminska injekcija je i tekućina u kojoj kuhate povrće — nakon što skuhate brokulu, blitvu ili kupus u obzir dolazi svako povrće u vodi, nemojte ju bacati već je popijte. Upravo u toj vodi ostane većina hranjivih tvari iz povrća, a mi je nažalost, redovito bacamo.