Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Sauna belt pojas za mrsavljenje iskustva

Sauna belt pojas za mrsavljenje iskustva

 • Sauna Belt
 • SAUNA POJAS ZA MRŠAVLJENJE
 • Sada govorimo o samom nošenju ovog pojasa, dakle, kada mirujete. Međutim, pojas za mršavljenje se može nositi i kada trenirate. Možete ga nositi, a da ste prethodno namazali neku kremu ispod njega. Proverite kako vam kokosovo ulje može pomoći da smršate i otklonite nepravilnosti.

  Rezultati će u poslednja dva slučaja biti još efikasniji, nego da ga samo stavite. Jedno je sigurno, pojas za mršavljenje svakako ne odmaže. To, naravno, nije dovoljno, kada kupite proizvod, očekujete od njega neke konkretne rezultate.

  Zato ćemo vam iskreno reći. Ako nosite pojas za mršavljenje u toku dana, ispod odeće,  pošto se ne vidi i apsolutno je komotan, ima određenog napretka. Šta više, prikriva određene nedostatke, čini vas vizuelno zategnutijima. Kada je u pitanju veliko gubljenje kilograma, nemojte očekivati čuda. Posle nekoliko meseci nošenja pojasa za mršavljenje tokom dnevnih aktivnosti, možete očekivati da ćete izgubiti nekoliko centimetara u zadatom predelu.

  Međutim, nemojte se zavaravati da će samo nošenje da doprinese tome da vi budete mršaviji. Pošto neće. Potrebno je da nošenje pojasa uskladite sa nekom fizičkom aktivnošću, koja ne mora biti svakodnevna.

  Možda samo nekoliko puta tokom nedelje. Kada ste na bilo koji način fizički aktivni, a u isto vreme nosite pojas, onda je i mogućnost da se kilogrami izgube, znatno veća. Naravno, i do redukcije ishrane mora da dođe.

  Sauna Belt

  Ako nastavite da jedete u uobičajenom ritmu, ništa od toga. Ako, pak, povedete računa o kalorijama, bez restriktivnih dijeta, onda je napredak više nego izvestan. Saznajte kako izgleda zdrava dijeta za gubitak kilograma. Eto kako može pomoći najbolje pojas za mršavljenje. Na sličan način radi i folija za mršavljenje. Kada ga stavite na stomak, ispod odeće, vaš će se stomak pojačano znojiti, bez obzira da li je hladno ili toplo. Gumeni materijali će doprineti da se to dešava jer oni sami po sebi zagrevaju kožu. Izbacujući znoj, izbacujemo višak toksina, a time se sagorevaju masne naslage.

  Kada se pojas nosi tokom vežbanja, situacija je još bolja i upečatljivija. Vežbanjem aktiviramo razne grupe mišića i tako se pojačano znojimo. Nošeći paralelno i pojas za mršavljenje, mi u stvari to znojenje maksimalno aktiviramo.

  Samim tim, mršavljenje je ubrzava i intenzivira. Pomenuli smo stomak kao kritičnu zonu. Kod žena, a i kod muškaraca, jeste stomak taj koji je problem. Na njemu se sakupljaju svi viškovi masnoće i salo na stomku. Tačnije, na njemu se prvo primećuju. Ipak, i butine mogu biti te koje zadaju problem.

  Zato pojas, bez obzira što najčešće ide preko stomaka, možete staviti i na butine. Imate pojaseve koji su sa čičkom i koje obmotate na kritične regije, koje god da su i na taj način ih se postepeno rešavate.

  SAUNA POJAS ZA MRŠAVLJENJE

  U slučaju butina, efikasno se pojasom za mršavljenje može umanjiti i pojava celulita. Samo treba redovno stavljati pojas na to mesto. Još je bolje da, ako već stavljate pojas, na to mesto nanesete i neku kremu ili gel za celulit. Efekat će biti bolji jer će preparati dublje prodreti u kožu. Ovde vam od koristi može biti iskustvo onih kojima je lep izgled tela profesija.

  Ivana Stamenković Sindi kaže da joj pomaže izuzetno sredstvo zahvaljujući kojem nema celulit. Ne odvaja se od njega. Prirodno je i lako. Ali mi se dopala ideja da izbacim malo toksina kroz znoj iz sebe i dobro je za grejanje krsta, kad zaboli. Kao sto rekoh drugih efekata nisam primetila da ima! Tako da za korekciju figure moras stvarno da potrazis nesto drugo! Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje.