Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Rizini krekeri za mrsavljenje

Rizini krekeri za mrsavljenje

Cijena za j. Dodaj u košaricu. Opis proizvoda Naziv proizvoda: Ekspandirani snack proizvod od riže. Iz ekološke proizvodnje. Neto količina: g. Dodatne informacije: Bez dodane soli. Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi.

Čavića 1a, Zagreb, Hrvatska Nutritivna deklaracija Sadržaj soli je isključivo posljedica prirodno prisutnoga natrija. Primer doručka kojeg autorka ističe sastoji se od omleta s 3 belanjka, 50 grama sira, 50 grama šunke, povrća, pola mufina sa sirom, žitnih pahuljica s ml mleka, smutija od jagode i čokoladnog kolača. Iz dana u dan jedan se doručak treba sastojati od sedam porcija proteina među kojima su dve porcije mlečnih proizvoda, dve porcije ugljikohidrata, dve porcije masnoća i jedna porcija slatkog deserta. Ručak se sastoji od tri porcije proteina, tri porcije niskokaloričnog povrća, dve porcije povrća sa skrobom i jedna porcija voća.

Večera se sastoji od tri porcije proteina, dve porcije povrća sa skrobom i dve porcije voća. Ovo je najzdraviji doručak na svetu: Sprečava bolesti, topi kilograme!

Dijeta Doručak za najbrže mršavljenje: Skida 10 kilograma za 30 dana! RECEPT Dijeta velikog doručka sve je popularnija a podrazumeva da doručkujete kao kralj, ručate kao princ, a večerate kao siromah. Nutricija Foto: Thinkstock.

Kliknite za sledeću vest. Razmena sadržaja.