Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Pojas za mrsavljenje ring

Pojas za mrsavljenje ring

 • RING Pojas za mršavljenje RX SLIM 1
 • Ovo je odličan način da prirodnim putem izbacite toksine iz organizma. Tokom umerenog vežbanja vaše telo će se zatezati, a efektom saune će izbaciti dodatne toksine i težinu.

  Kompletnu ponudu fitnes opreme pogledajte ovde. Pratite i naš You Tube kanal sa video prezentacijama proizvoda! Morate biti prijavljeni da biste postavili recenziju. Tegovi za noge sa čičkom Ring Prostirka za vežbanje aerobika Ring RX Elastična guma za istezanje Ring 65mm. Elastična guma za istezanje Ring 32mm. Pilates lopta za vežbanje Ring 55cm. Smart TV. Dodatna oprema. DVB-T2 tjuneri. Police i nosači. Sredstva za čišćenje. Veličina ekrana. Operativni sistem. Windows 7. Windows 8. Windows Bez operativnog sistema. Grafička karta. Hladnjaci i postolja. Torbe i rančevi.

  Mini računari. Miševi i podloge. Grafičke table. WEB kamere. Igračka oprema. Eksterni HDD. USB stikovi. Memorijske kartice. Čitači kartica. IP Kamere. Oprema za konzole. Mini linije. Prenosni CD. Uloguj se. Uloguj se sa Facebook nalogom. Uloguj se sa Twitter nalogom. Lista želja. Period isporuke porudžbine je od 2 do 5 radnih dana.

  RING Pojas za mršavljenje RX SLIM 1

  Pošiljka stiže na adresu u periodu od h. Cena isporuke za sve porudžbine preko dinara je besplatna. Odaberi veličinu. Pronađi u radnji 1 2 3 4 5 Dodaj u korpu. Garancija standardna. Pojas za mršavljenje pojačaće trošenje kalorija prilikom vašeg treninga, a kod kardio treninga rezultati su neizbežni. Preporučujemo ga za fitness treninge, trčanje ili bilo koji drug vid rekreacije.

  Neprimetan je ispod odeće, udoban i prilagodljiv vašem telu. Uz efikasno dejstvo ovog pojasa suvišni kilogrami postaće prošlost!! Obaveštenje o ceni Dodaj komentar Prijavi grešku.

  Uporedi cene Karakteristike Komentari 0 Galerija Promena cene. Prodavac Napomena Ažurirano Cena Prodavac. Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije obavlja se u saradnji sa kurirskim službama D-Express i City express. Pogledajte ponudu naših proizvoda. Najveća ponuda u online džungli!