Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Orlistat lek za mrsavljenje cena

Orlistat lek za mrsavljenje cena

 • Preparati za mrsavljenje (tablete, napici)
 • Mile Johan Kokosav TV program. Preporuka sa Weba. Najnovije vesti. Xenical je, što se mene tiče, odmah isključila s obzirom da sam zaposlena žena, a kao što je Lilit navela, prilikom upotrebe xenicala dolazi do većeg pražnjenja organizma što baš i nije zgodno kada ste na poslu da trčkate stalno do toaleta, a pošto se prilikom upotrebe xenicala mora strogo voditi računa o unosu masti, znači odredi se koliko gr masti sme dnevno da se unese i ako ga premašite i za jedan jedini gram, ond bolje da stavite pelene jer su velike šanse da ne stignete na pravo mesto.

  Znači ovo je priča Dr na osnovu iskustva njenih pacijenata. Znaci vezuje mast koja se onda u tecnom obliku izbacuje napolje mozda sam se ruzno izrazila ali cisto da oni koji planiraju da koriste ovaj lek mogu da znaju sta ih ocekuje,stoga sumnjam da ce i pampers pomoci he. A kako eliminise masti iz unete hrane znaci da organizam pocinje da trosi svoje zalihe i na taj nacin moze dovesti do smanjenja telesne tezine.

  Elem pomoci nema puno ako nam se ishrana zasniva na UH,nego pomaze kod jako masne hrane Kupila sam ga, pipila par kapsula i sad mi stoji u ormanu. Dosta sam smrsala, pogotovo u tom pocetku, ali ne znam da li su one imale ikakav uticaj.

  Kada sam poslednji put bila kod doktorke, pitala sam je jel da nastavim sa njima, a ona mi je rekla da meni vise ne trebaju, da poklonim nekome ko ima dvadesetak kg vise od mene.. Kaze da se preporucuju iskljucivo jako, jako gojaznim osobama, a ja kao vise u tu grupu ne spadam ma da KV » pre 12 godine Pila sam te tablete za koje mi je drugarica ispricala da su cudo. Placala sam din za samo 1 tablu tih tableta. Nisu mi nista pomogle i ne mogu da prezalim koliko sam para bacila.

  Cak mi je apotekarka rekla da je to jedini LEK za mrsavljenje koji preporucuju lekari. Moje iskustvo je takvo, da vise ne pijem nikakve preparate, niti rigorozne dijete. Samo pravilna ishrana. Je si li sigurna da je xenical dobar lek za tebe? Koliko sam ja našla, xenical se uzima tri puta dnevno po jedna kapsula od mg, uz glavni obrok koji sadrži masnoće doručak-ručak-večera takođe, xenical sprečava apsorpciju nekih elemenata iz hrane uz masti, pa bi valjalo da uzmeš neke suplemente koje bi trebalo da piješ 2 sata pre xenical-a.

  Nadam se da sam pomogla. A za apotekarku. I sad ga po nekad popijem kad mi je frka citaj zatvor. Kako mogu da ga porucim.

  Preparati za mrsavljenje (tablete, napici)

  Dodajte još priloga. Pretrazi Ako ste pacijent. Zapamti me. Zaboravljena lozinka? Nemate nalog? Registrujte se. U slučaju da se obrok preskače ili ne sadrži masti, doza leka se izostavlja. Ne uzimajte veće doze od navedene jer neće imati dodatni učinak! Napomena: Pacijent mora biti na uravnoteženoj, umereno hipokalorijskoj ishrani, i oko 30 posto kalorija iz hrane, treba da bude iz masti. Preporuka je ishrana bogata voćem i povrćem. Dnevni unos masti, ugljenih hidrata i proteina treba da se rasporedi u tri osnovna obroka.

  Učinak tableta rezultira povećanim izlučivanjem masti stolicom unutar 24 do 48 sati po uzimanju leka. Kada se terapija stopira, sadržaj masti u stolici se za 48 do 72 sata vraća na nivo od pre početka terapije.

  Dejstvo ovog leka nije ispitano kod bolesnika s oštećenom jetrenom ili bubrežnom funkcijom, kod dece i starijih bolesnika.