Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Nutrition kapsule za mrsavljenje cijena

Nutrition kapsule za mrsavljenje cijena

THE Amino Whey će se pobrinuti, da nahranite mišiće nakon treninga i osigurati će regeneraciju i očuvanje mišićne mase. Naravno, trening uz sređenu prehranu pozitivno utječe na sagorijevanje masti. Ali ni najbolji trening ne može popraviti lošu prehranu.

Zato je potrebna sinergija treninga i prehrane. Zašto vam to pišem, zato jer ni "fatburneri" odnosno sagorijevači masti sami od sebe ne djeluju. Potrebno je trenirati i pravilno se hraniti te će tada sagorijevač masnoća služiti svojoj svrsi i dodatno pomoći sagoriti vaš višak tjelesnih masnoća.

Za brže topljenje tjelesnih masnoća je poželjno uključiti sagorijevač masti u vaš plan suplementacije, poznatiji pod eng. Takav dodatak prehrani će vam pomoći da tijekom vašeg treninga i tijekom vaših dnevnih aktivnosti topite tjelesne masnoće brže i učinkovitije! Prirodni stimulansi kao što su kofein, guarana i zeleni čaj su vrlo dobro znani prirodni sagorijevači masnoća.

Upravo tako i L-carnitine igra ključnu ulogu pri iskorištavanju zaliha tjelesnih masti kao energije. Radi svih navedenih stvari smo u THE Nutrition-u osmislili i proizveli sagorjevač masti X3M ShredXX, koji je naš najpopularniji i naj prodavaniji proizvod za mršavljenje odnosno sagorijevanje tjelesnih masti. On sadrži sve gore navedene tvari te tako između ostalog ubrzava metabolizam i smanjuje želju za slasticama.

Onaj dan, kada ne treniraš konzumiraj 2 kapsule s 2 dcl vode na tašte 15 minuta prije doručka. Kada imaš trening konzumiraj 2 kapsule s 2 dcl vode na tašte 15 minuta prije doručka i 2 kapsule 20 minuta s 2 dcl vode prije treninga.

Kada nemaš trening konzumiraj 2 kapsule s 2 dcl vode na tašte 15 minuta prije doručka i 2 kapsule 20 minuta prije ručka s 2 dcl vode. Kada nemaš trening konzumiraj 2 kapsule s 2 dcl vode na tašte 15 minuta prije doručka, 2 kapsule 20 minuta prije ručka s 2 dcl vode i 2 kapsule 20 minuta prije poslijepodnevnog obroka s 2 dcl vode. Nakon 6 tjedana kontinuiranog konzumiranja je dobro napraviti pauzu od 2 tjedna, zatim se cijeli ciklus može ponoviti. Hormoni u našem tijelu reguliraju brojne prirodne procese i funkcije djelovanja organizma.

Jedan od ključnih hormona, koji pomaže pri mršavljenju je hormon rasta - eng. Hormon rasta GH se izlučuje u dostatnim količinama samo, ako je san dovoljno kvalitetan odnosno "dubok".

To je također razlog zbog čega se nakon dubokog sna ujutro osjećamo odmorno i dobro. Koliko GH je tijelo proizvelo tijekom sna je direktno povezano sa kvalitetom sna. Na kvalitetu sna i posljedično na nivo izlučivanja hormona rasta možemo kvalitetno utjecati s vitaminima i mineralima te sa nekim od prirodnih ekstrakata.

Što će više hormona rasta izlučivati vaše tijelo, to će učinkovitije sagorijevati višak tjelesnih masti i tako ćete dosegnuti razine mišićne definicije pravoga muškarca. Boštjan Eferl, trener fitnessa FZS i savjetnik za dodatke prehrani. Traži po tipu sadržaja. Najučinkovitiji dodaci prehrani za mršavljenje za muške Trening i prehrana su naravno glavni faktori za dostizanje fitness rezultata. Preporučeni proizvodi. THE Amino Whey g. Redovna cijena: Klupska cijena: X3M GH Boost kaps.

Info telefon. Proizvodi za.

Nekoliko hiljada naših čitalaca je probalo da drži razne dijete o kojima smo pisali na sajtu. Neki su bili uspešni u tome a neki nisu. Svi znamo da uopšte nije lako odreći se hrane.

Redovna cijena: Klupska cijena: Info telefon. Proizvodi za. Mišićna masa. Bjelančevine proteini i whey proteini. Aminokiseline glutamin, BCAA, ostalo. Masti omega 3, kikiriki maslac, ostalo. Ugljikohidrati gaineri, vlakna Zamjenski obroca mršavljenje, energija. Kreatin i NO boosteri. Vitamini i ekstrakti zdravlje, mršavljenje Pločice i gelovi mršavljenje, energija.

Lifestyle odjeća, oprema za trening. Svi artikli. TOP Gaineri i ugljikohidrati. Zamjenski obroci. Pre-workout proizvodi. Vitamini i ekstrakti. Čokoladice i gelovi. Registracija    Prijava.