Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Noninva za mrsavljenje

Noninva za mrsavljenje

Precizan i jasan protokol za korišćenje. Profesionalna nutricionistička usluga. Unapred predviđeni rezultati. Jednostavno za primenu. Tokom dana uzimaju se aminokiseline i biljna vlakna u obliku ukusnog rastvora, a centralni obrok je večera koja se sastoji od povrća i mesa. Posebnu ulogu imaju biljna vlakna "konjac glukomannan" koja u želucu bubre upijajući veliku količinu tečnosti, ispunjavaju želudac i daju osećaj sitosti pa je ovo pomoćno sredstvo za mršavljenje odobreno od EFSA Evropska agencija za sigurnost hrane.

Protokol podrazumeva jednostavan plan ishrane i pomoćna sredstva za mršavljenje prašak za rastvor i kapsule za 14 dana. Posebna formula belančevina sa biljnim vlaknima kao pomoćno sredstvo za mršavljenje puta dnevno. Naterati telo, da se hrani sopstvenim masnim rezervama. Dijetoterapijski tretman za mršavljenje na principu metaboličke promene masti u energiju. Sa značajnim smanjenjem obima u kritičnim zonama. Novi naučni pristup u regulaciji metabolizma masti. Glavni izvor energije su sopstvene masne rezerve uz dodatak zdravih masti.

Preko Jedinstvena farmakološka metoda Jeste li spremni prihvatiti izazov? Želite li saznati više o Liposukcijskoj ishrani, onda nas odmah pozovite 68 Pošaljite upit! Kako deluje Liposukcijska ishrana? Bio sam 10 dana na liposukcijskoj dijeti i smršavio sam 9 kg. Onda sam još 7 dana i smršavio 4 kilograma. Poslije sam pazio kako se hrnaim i otišlo je ukupno 15 kilograma. Ali zbog mog načina života ja se opustim i vratim se lošim navikama pa opet nabacim koji kilogram. Liposkcijska ishrana se  ne bazira samo na hrani, već i na dodacima ishrani, odnosno suplementima koji su zapravo neka vrsta proteinskog napitka napravljenog na bazi surutke.

Na ovaj način održava se sitost, jačina mišića i imunitet. Tretman liposukcijske  ishrane od 10 dana  podrazumeva korišćenje samo predviđenog proteinskog napitka za doručak, ručak i večeru. Ne preporučuje se vežbanje niti neki poseban program ishrane, ali se obavezno preporučuje savetovanje sa nutricionistom. Ukoliko on ustanovi da niste fizički u mogućnosti da izdržite ovakav režim, onda se ide na malo blažu varijantu koja traje duže,  i u zavisnosti od viška kilograma koji imate prepisaće vam tretman koji traje 14, 21 ili 30 dana.

Lipsokcijska dijeta koja traje više od 10 dana podrazumeva da pored dodataka ishrani uzimate i 3 redovna obroka. Važno je samo da izbegavate šećere. Potrebu za energijom nadoknadićete ishranom koja se bazira na mastima i proteinima. Doručak je lagan. To  može biti omlet sa sirom  ili neki smoothie. Ručak može biti pohovano belo meso i neka salata od svežeg povrća. Salata treba da bude samo od onog povrća koje raste iznad zemlje, jer ono ispod zemlje ima mnogo skorba. Večera se ne preskače i ohrabruje se, što je suprotno svim očekivanjima i svemu onomo što mislimo da znamo o  dijetama. Kenan Madnara smatra  da je najbolje vreme za večeru između sata i tada može da se konzumira oko g mesa ili ribe — nije dozvoljeno svinjsko meso.

To je u redu i ne treba da vas plaši da ćete se ugojiti, jer ova hrana nema šećere već samo proteine koji su zaslužni za izgradnju naših mišića. A oni posebno rastu kada spavamo. Brojne naše medijske zvezde, a među njima i jedna doktorka poznata širokim narodnim masama,  tvrde da je ova ishrana bila delotvorna za njih. Nada Macura je smršala 8 kilograma i kako ne verovati nekome ko nam svaki dan deli savete kako da preguramo dan. Velika mana liposukcijske ishrane je njena cena. Svakako da je mnogo jeftinija i manje bolna od liposukcije, ali treba imati na umu da to nije samo plan i program po kojem ćete se hraniti već su tu i dodaci ishrani koji koštaju oko evra.

Pri tom, to nije sve što jedete, osim ako niste na desetodnevnom protokolu. U suprotnom treba da odvojite novac za obroke, ali i za probiotike, vitamine i slično.

No dobro, svakako vredi investirati u svoje zdravlje i dobru liniju. I sam autor dijete tvrdi da ova ishrana za mršavljenje  može imati svoje negativne prateće pojave. Uglavnom se javljaju umor, opšta slabost i nizak pritisak, osećaj trnjenja u prstima i vrtoglavica. Nije preporučeno naglo ustajanje i nagli pokreti, a ponajmanje fizička aktivnost. Energetski pad možete nadoknaditi supom, onda kada je to neophodno.

Dobro je što ova dijeta ima opciju za suzbijanje gladi, ako se javi. Suplementi na bazi surutke koje dobijete učiniće dosta za vašu sitost, ali ako ste gurman i volite da jedete, sigurno ćete biti u iskušnjima. I na to se mislilo pa uvek možete da posegnete za krastavcem koji možete da jedete ceo dan. Radite tako 21 dan i sasvim sigurno ste na dobrom ste putu da smršate i tada liposukcijska ishrana može da vam pomogne da zaista oslabite 10 kg za 10 dana. Pored toga, posledice koje možete očekivati su zatvor, loš zadah, nadutost.

Ukoliko pročitate šta je proteinska ishrana ili recimo keto dijeta, videćete da je ono što ćete izgubiti jedući puno proteina i masti a malo ugljenih hidrata najviše voda, a ne masne nasalage. Za kratak period, od toga stvarno možete biti 5 kilograma lakši. Ostatak će otići zahvaljujući tome što počinjete zdravije da se hranite i unosite malo kalorija, a to što unosite je proteinskog porekla.

Za vrlo kratko vreme primetićete koliko ste jeli i kakve ste loše izbore pravili kada ste birali obroke za sebe. Nemojte na svoju ruku da pravite jelovnik, ali probajte. Uz dobar plan ishrane u skladu sa vašim telesnim sposobnistima i građom, možete za nekoliko meseci biti potpuno nov čovek! To nije ništa drugo nego dijeta dr. Aetkinsa koja već odavno postoji, još od kraja 80ih.

Ovaj nutricionista je otkrio samo vruću vodu. Molim da mi se neko javi za liposukcijskom dijetom na mesanđeu ja imam 38 godina teska sam kg volela bih bar 80kg da imam neka mi se neko obrati hvala.

Može li liposukcijska ishrana da istopi 10 kg za 10 dana? Želite da znate njihovu tajnu? Šta je ta liposukcijska ishrana? Zašto je važno savetovanje sa nutricionistom? Liposukcijska dijeta vs liposukcija —  šta je bolje?

Da li je to vredno bola? Koja su njena pravila? Evo o čemu se radi. Jelovnik u liposukcijskoj ishrani Ono na čemu se zasniva ova ishrana za mršavljenje jeste tvrdnja Kenana Mandre da se loše hranimo i da treba da se vratimo pravoj hrani, a ostavimo onu upakovanu u kesice, folije i kutije.