Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Napitak od jabuka i cimeta za mrsavljenje

Napitak od jabuka i cimeta za mrsavljenje

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo. Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Poštovani, zanima me kao sa ishranom tokom ovog tretmana, kako znati sta se sme, a šta ne u konzumiranju? Poštovana, ova dijeta ne propisuje što biste trebali ili ne biste trebali konzumirati, važno je samo dvaput dnevno konzumirati navedeni napitak. No, preporučuje se zdravije i pravilnije se hraniti te se baviti nekom vrstom fizičke aktivnosti. Poštovani, jogurt i cimet su odlična kombinacija za snižavanje šećera. Naime, cimet snižava šećer i kontrolira lučenje inzulina, a jogurt sadržava mliječnu kiselinu koja snižava pH crijevne flore zbog čega se olakšavaju probavni procesi.

Nadalje, fermentacijom se laktoza iz jogurta razgrađuje što znači da su sigurni i za osobe koje pate od intolerancije za laktozu. Fitness prehrana, Prehrana, Skini kile! Tekst Dana Za vas izdvajamo Detoksikacija, Prehrana. Članak uređen: Vaši komentari Komentare nagrađujemo. Foto: izvor. U toplu vodu dodajte jabuku, kriške limuna, cimet. Sajt mogujatosama.

MJTS tim nastavlja sa misijom da sve što vas zanima iz oblasti mode, kozmetike, kulinarstva, uradi sama, fitnesa i dr. Search form Pretraga sajta. Čišćenje kuhinje - uradi sama trikovi od sastojaka koje imate u kući. Telo i duh. Foto: izvor A evo i kako da napitak pripremite: Potrebni su vam: 1 l vode. Ne propustite. Napitak od lanenog semena - za mršavljenje i gubitak celulita. Kako da smršate, a da nastavite da jedete šećere - reč nutricioniste. Mešavina ova 3 sastojka stvara alkalnu sredinu u stomaku, što pomaže boljem razlaganju masnih naslaga.

Potrebno vam je: 1 kašičica cimeta, sok od pola limuna, jedna kašičica meda, jedna čaša tople vode. Postupak: Cimet sipajte u čašu i dodajte limun i med. Dobro promešajte da se napravi masa. Prelite toplom vodom i opet dobro prmešajte. Najbolje je popiti ovu mešavinu jednom dnevno i to ujutu na prazan stomak. Iskustva su pokazala da med i cimet dijeta   deluje na duže staze. Konzumiranjem bilo kakvih suplemenata bez promenjenog načina ishrane i vežbanja ne možete skinuti kilograme. Jednostavno je: manje kalorija u svakodnevnoj ishrani reguliše višak kilograma. Jednostavnim dodavanjem meda i cimeta, sa jabukovim sirćetom, limunom ili đumbirom u ishranu može se podstaći mršavljenje.

Nemojte očekivati da rezultati dođu preko noći. Naročito ako ih koristite bez plana ishrane i vežbanja. Najbolju korist od ovih namirnica ćete izvući ukoliko se one uključe u promenjen način ishrane, koji podrazumeva izbegavanje slatkiša, mlečnih proizvoda i žitarica. Uravnoteženo smanjenje kalorija i dodatni program vežbi dodatno će izvući korist od meda i cimeta u cilju mršavljenja.

Iskustva sa medom i cimetom us različita! Jedni kažu da napitak deluje samo ako je u pitanju cejlonski cimet. Drugi kazu da treba smanjiti med na jednu kašičicu, jer ubrzava mršavjenje. Treći koriste samo Manuka med. Evidentno je da se svi, koji su koristili napitak meda i cimeta za mršavljenje, slažu da se organizam češće prazni, da imaju veći protok energije što dokazuje da je metabolizam ubrzan i da podstiče razgradnju masnih naslaga.

Praćenje zdrave balansirane ishrane sa smanjenim brojem kalorija je najbolji način da izgubite kilograme. Ali bez vežbi, otprilike ¼  težine dolazi od mišića umesto od masti. Da biste minimalizovali gubljenje mišića potrebno je da uključite kardiovaskularne vežbe i treninge snage u vašim naporima da izgubite kilograme. Preporučuje se minimum miuta vežbanja nedeljno.

Ako ne jedete dovoljnu količinu hrane često ćete biti gladni pre svakog obroka. Jedan od načina da ograničite glad između obroka je da konzumirate namirnice koje će vam dati osećaj sitosti i energiju. To su supe, salate, povrće, voće, hrana bogata vlaknima. Ove namirnice uvek jedite pre glavnog obroka. I ne čekajte onaj čuveni ponedeljak, krenite odmah nakon čitanja ovog teksta. Hvala Vam na divnom članku. Sama sam imala problem s prekomjernom težinom. Sva sreća da mi je kolegica preporučila ovu dijetu. Izgubila sam 7 kilograma i osjećam se odlično! Cimet i med za mršavljenje recepti i iskustva Autor: Snezana Sundic Vardic.

Radi itekako! Da vidimo u čemu je tajna cimeta i meda za mršavljenje? Prednosti meda za mršavljenje Zdravstvene prednosti meda su značajne kada se koristi i zasebno, ali njegovo dejstvo se značajno povećava kada se koristi u kombinaciji sa drugim namirnicama. A kakva je uloga cimeta u mršavljenju? Med i cimet dijeta Ukoliko želite na prirodan način da podstaknete mršavljenje onda su cimet i med za mršavljenje odlično pomoćno sredstvo. Savet : dodajte cimet gde god možete: u kafu, čaj, smuti,ili čak u supu.

Med i cimet za celulit Cimet i med odlična su kombinacija i protiv celulita. Napitak za mršavljenje cimet i med Ukoliko ste ljubitelj ove kombinacije,  onda će ovaj napitak biti slatkiš u bilo kojoj izabranoj dijeti. Za ovo vam treba cimet med i voda za mrsavljenje Priprema: Vodu ml staviti na kuvanje do tačke ključanja. Kako ćete se osećati dok koristite ovaj napitak?