Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Najbolji tretmani za mrsavljenje

Najbolji tretmani za mrsavljenje

 • KAKO SMRSATI NAJBOLJI TRETMANI ZA MRSAVLJENJE
 • Mršavljenje – Sense Beauty
 • Znajte da su hormonalni problemi najčesci faktor koji onemogućava postizanje dobrih rezultata, upravo zato, pre započinjanja tretmana  potrebno je da dodjete na besplatne konsultacije  sa našim terapeutima. Cilj konsultacija je sticanje uvida u vaše zdravstveno stanje ali i stepen gojaznosti organizma. Nakon konsultacija i pregleda, na osnovu građe vašeg tela, fizičkog i zdravstvenog stanja bice vam preciznije predstavljeno šta je to što možete da očekujete od tretmana.

  Gubitak vode stvara lažnu sliku u glavi klijenta jer se sva ta voda ponovo vrati u organizam stvarajući poznati Yo-yo efekat.

  Gubitak mišićne mase Uzrokovan je najčešće gladovanjem osim što stvara lažnu sliku "mršavijeg" izgleda, takođe usporava metabolizam organizma, jer upravo su mišići glavni pokretači bazalnog metabolizma u telu. Znajte da je zapremina masnih naslaga daleko veća od zapremine mišića ili vode pa tako umesto kilaže mi kažemo da prosečni rezultati smanjenja obima tela iznose od 9 cm do čak 25 cm u obimu kritičnih tačaka u organizmu stomak, kukovi, zadnjica, noge. Preporuka je da se radi 3 tretmana nedeljno, svaki drugi dan, za maksimalni efekat. U proseku je potrebno od tretmana. Efekat Zerona lasera je sistemski te se gube masne naslage sa celog dela sa fokusom na delove na kojim ih ima najviše.

  Budući da je tretman u potpunosti neinvanzivan, odmah se vraćate svojim redovnim aktivnostima. A kako je pristup individualan, tačan postupak i savete kojih treba da se pridržavate odredjuje vam naš kvalifikovani lekar. Zerona laser je samo jedan deo procedure za postizanje vaše idealne figure. Nakon svakog njegovog tretmana, preporučuje se tretman VelaSmooth aparatom ili anticelulit masaža   ili presoterapija limfna drenaža  kao dodatna podrška procesu preoblikovanja tela.

  KAKO SMRSATI NAJBOLJI TRETMANI ZA MRSAVLJENJE

  Nakon pregleda I razgovora sa našim lekarom, smeštate se u udoban položaj kako biste maksimalno komforno uživali dok laserski snopovi rade. Tretmani se rade u seriji i rezultat je veoma vidljiv nakon samo 3 tretmana. Jedini aparat pomoću koga je zagarantovano preoblikovanje tela, razgradnja masnih naslaga i  celulita na pre svega zdrav i neinvazivan način. Sa infrared zracima je tretman koji ubrzava metabolizam, mikro cirkulaciju i omogućuje  prirodnu detoksikaciju tj, čišćenje organizma putem znojenja. Ovaj tretman je idealan za osobe kojima otiču noge i koji imaju problem sa cirkulacijom.

  Jednim tretmanom može se izbaciti I do 2 litre tečnosti I što je najbitnije  pokrenuti cirkulaciju kako ne bi došlo do zadržavanja tečnosti I oticanja. To se, takođe, prporučuje i posle urađenog tretmana. Svim pacijentima se savetuje da se hrane zdravo i imaju aerobnu aktivnost da bi rezultati bili sto bolji. Dokle god se telesna težina održava, izgubljena masnoća se ne vraća - koža je zategnuta, a rezultati su dugoročni.

  Većina pacijenata, koji nemaju vremena za vežbanje i dijete, dođe jednom u 6 meseci na jednu Vanquish terapiju kako bi održali postignute rezultate. Vanquish Beskontaktna liposukcija koja transformiše telo. Kako Vanquish funkcioniše? Ko je kandidat za Vanquish? Da li je Vanquish i za žene i za muskarce? Koliko svaki tretman traje?

  Mršavljenje – Sense Beauty

  Koliko se tretmana preporučuje? Koliko brzo se mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima? Kada ću videti prve rezultate? Da li je potrebno korigovati ishranu? Koliko dugo traju rezultati? Zakažite besplatne konsultacije Vaše ime.