Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Najbolji protein za mrsavljenje

Najbolji protein za mrsavljenje

 • Koji je najbolji protein u fazi mršavljenja? Pomoc
 • THE Nutrition razvio je velik izbor najboljih proteina i nadomjestaka prehrani za postizanje i održavanje sportske forme. U našem webshopu naći ćete široku paletu proizvoda i proteina kao dodataka prehrani. Jedan od najboljih dodataka upravo je THE Whey protein. Pogledajte i naše ostale proteinske proizvode. Sirutka whey vrsta je proteina koju nalazimo u životinjskom mlijeku. Taj se protein najčešće koristi u industriji suplemenata i dobiva se kao vodeni proizvod prilikom proizvodnje sira koji prolazi nekoliko različitih procesa kako bi se sirutka odvojila od masti i laktoze.

  Slijedi isušivanje tekućine i pretvaranje u prah — tako dobivamo protein whey. Naša ponuda sadrži različite whey proteine, a koji su najbolji proteini za vas, odlučite sami. Konzumirajte ga nakon treninga ili kao zamjenski obrok.

  July 12, Svrha ovog texta  je da citaoce  informise o ovoj sve popularnijoj  temi. Tekst  nemojte  shvatiti  kao  savet ili  uputstvo za koristenje i obavezno se konsultujte sa lekarom pre upotrebe bilo kojih vrste lekova!

  Odličan odabir za one koji su intolerantni na laktozu. Ovaj je protein praktički bez ugljikohidrata, zaslađen je prirodnim sladilom stevia i u svom sadržaju sadrži izolat i hidroizolat sirutke što znatno povećava njegov postotak proteina.

  Sadrži visok postotak proteina s 5,5 g bcaa po obroku. Pronađite najbolje proteine za svoje tijelo. Birajte među različitim proteinima odnosno ukusima proteina za masu ili mršavljenje. Ako tražite najbolje proteine, THE Nutrition je prava adresa za vas. Traži po tipu sadržaja. Najbolji proteini Najbolji proteini pobrinut će se da vaše tijelo bude kao iz snova. THE Whey protein — kako ga primjenjivati za efikasne rezultate Kao i svaka namirnica tako i THE Whey protein sadrži kalorije zato se mnogi prije upotrebe pitaju da li whey proteini debljaju.

  Preporučeni proizvodi. THE Amino Whey g. Redovna cijena: Klupska cijena: Info telefon. Proizvodi za. Mišićna masa.

  Bjelančevine proteini i whey proteini. Aminokiseline glutamin, BCAA, ostalo. Masti omega 3, kikiriki maslac, ostalo. Ugljikohidrati gaineri, vlakna Zamjenski obroca mršavljenje, energija. Kreatin i NO boosteri. Vitamini i ekstrakti zdravlje, mršavljenje Pločice i gelovi mršavljenje, energija. Lifestyle odjeća, oprema za trening. Svi artikli. TOP Gaineri i ugljikohidrati.

  Filtriraj po Ukus Ukus  . Dostupnost  . Brend  . Cena  . Postoji 4 proizvoda.

  Koji je najbolji protein u fazi mršavljenja? Pomoc

  Aktivni filteri.