Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Mak za mrsavljenje

Mak za mrsavljenje

Možda ne radite pravilne vježbe ili njihov redoslijed nije dobro određen. Štrajk glađu nije dobar način mršavljenja. Vrijeme je da prestanete kombinirati ta dva pojma: glad i mršavljenje. Gladovanja i post mogu se koristiti kao terapijsko sredstvo i za čišćenje tijela ali ne i za mršavljenje. Ako imate samo 10 minuta onda možete oblikovati svoje noge i stražnjicu.

U ovom videu Nicoletta pokazuje vrlo kratke i intenzivne vježbe za noge i zadnjicu za žene kod kuće. Lijepa stražnjica je bitna za vaš izgled, neovisno o tome kakvu odjeću nosite. Zabavite se vježbajući i trošenjem sala. Ovo je sjajno za početnike i ako ste radili dosta hiit vježbi i želite nešto malo lakše.

Prilično je teško nastaviti s intenzivnim vježbanjem nakon što ste uzeli malu pauzu pa je ovo dobar početak. A kako utiče na organizam, pitali smo Gordanu Pejović, nutricionistu.

Ako ste u proteklom periodu nabacili koji kilogram viška, onda verovatno čeznete za brzim rešenjem problema. Kejla Lavende iz Sidneja otkako zna za sebe bila je opsednuta Barbikom, a kako je od malena kuburila sa viškom kilograma - svaki put kada bi uspela malo da smrša, roditelji bi joj kupili novu lutku.

Ako ste rešili da se bacite na dijetu posle praznika i skinete nagomilane kilograme, otkrivamo vam recepte za tri detoks napitka koji će vam biti najbolji saveznici na putu ka vitkijoj figuri. Kada me je muž prevario, shvatila sam da su mi molitve uslišene". Manekenka i fitnes guru Dženifer Nikol Li već nekoliko dana unazad uživa u čarima sunca i mora na plaži u Majamiju, a u miniajturnim bikinijima ova dama ponosno pokazuje svoje isklesane trbušnjake, vitku figuru i zategnute noge. Pevačica Maja Luis Louis odlučila je tokom epidemije korona virusa da je vreme da promeni neka uverenja i navike, među kojima je i način ishrane.