Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Letnje dijete za mrsavljenje

Letnje dijete za mrsavljenje

 • Najbolja dijeta
 • Kada je u pitanju online apoteka, tu možete videti i način upotrebe i sve druge detaljnije informacije o odabranim proizvodima. Kada se pomenu tablete za mrsavljenje — najefikasnije, pa i najtraženije su npr. Vitalis slim kapsule, Dr. Theiss Apuretin slim kapsule i drugi slični preparati za mrsavljenje.

  Ipak, pre upotrebe bilo kog preparata trebalo bi da se posavetujete sa lekarom ili farmaceutom. Smart Fit. Početna Blog Kako najbrže smršati bez mnogo muke? Pouzdan, lako i bezbedno mršavljenje Iako je u načelu svima zdravlje na prvom mestu, gojaznost predstavlja jedan od najzastupljenijih  problema današnjice, a osim estetskog momenta — ovo oboljenje može da izazove i mnoge druge zdravstvene tegobe, te je potrebno na vreme mu stati na put! Kakvi preparati za mršavljenje su najpogodniji? Najnoviji tekstovi. Evo koje sprave za vežbanje bi svako poželeo da dobije na poklon anica - Aminokiseline su osnovni gradivni materijal za proteine.

  Upravo oni su nam važni za gotovo svaku  vitalnu funkciju u organizmu. Beli delovi lubenice bliži kori sadrže više citrulina od središnjeg dela. Posredi je vredna aminokiselina koja se pretvara u aminokiseline arginina, koje povoljno utiču  na krvotok. Prema najnovijim istraživanjima, citrulini pomažu i u slučaju poremećaja erekcije. Ipak, morali biste jesti baš dosta lubenice da biste dobili efekat nalik vijagri. Semenke lubenice su bogat izvor fosfora, magnezijuma, kalijuma i drugih važnih minerala.

  U tradicionalnoj medicini Azije koštice lubenice se koriste za čišćenje bubrega, kao i u druge medicinske svrhe. Ekstrakcijom ulja iz njenog semena dobija se prirodno lekovito sredstvo. Ono blagotvorno deluje u slučaju želudačnog čira, pomaže kod problema sa organima za varenje ali i kožnih oboljenja.

  Lubenica ima veoma visok sadržaj vode, što je čini idealnom za ublažavanje žeđi i dobru hidrataciju organizma. Kao odličan diuretik, pospešuje bolje izlučivanje urina. Time se štetne materije još intenzivnije eliminišu iz tela i ujedno se čiste bubrezi. Ovaj proces može olakšati tegobe i ljudima koji imaju bubrežne kamence, kao i kamen u bešici ili žuči. Lubenica uspešno razlaže kalcifikate i izbacuje kamenčiče. Lubenica dijeta veoma povoljno deluje i na varenje, čisti creva, ali i krvne sudove. Ima veoma nisku kalorijsku vrednost grama ima 21 kcal,  predstavlja idealnu namirnicu za osobe koje žele smršati.

  Lubenica je ubedljivo najveći izvor likopena. U pitanju je prirodni biljni pigment koji ima veoma snažno antiupalno pa čak i antikancerogeno dejstvo. Da biste uneli  maksimalan nivo likopena, sačekajte nek lubenica u potpunosti sazri. Sto je crvenije boje, to ima veći sadržaj beta-karotena i likopena, kao i ostalih antioksidansa.

  Prilično neprijatno, zar ne? I zato, nema druge, potrebna vam je:  ananas dijeta! Postoji nekoliko varijanti ananas dijete. Najgrublja podela je na one gde se koristi svež ananas i slična dijeta gde se koristi ananas iz konzervi. Svež ananas bogatiji je hranljivim materijama odličan izvor većeg broja vitamina i minerala.

  Sadrži i enzime koji podstiču varenje, rad bubrega kao i saniranje različitih upala. Ima svega 46 kalorija u gr pa smo se odlučili  za jednu brzu dijetu sa svežim ananasom gde se bez problema za svega 5 dana gubi 3 kilograma! Ciklusi od po 5 dana se mogu ponavljati, a generalni savet je da se posle 30 dana napravi kraća pauza. Dani u dijeti se razlikuju tako da imamo parne i neparne dane.

  Najbolja dijeta