Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kozmeticki tretmani za mrsavljenje

Kozmeticki tretmani za mrsavljenje

 • Mršavljenje – Sense Beauty
 • Možete tretirati sve regije na kojima želite da vidite promene, a efekat izbacivanja toksina je blagotvoran po ceo organizam i rezultate ćete primetiti već nakon kratkog vremena. Osim masnih naslaga, ovaj tretman rešava se i celulita i sprečava njegovu ponovnu pojavu. Ovaj tretman deluje na tri procesa koji povećavaju pojavu tzv. Mogu se tretirati lokalizovane masne naslage, čak i  tamo gde postoji zadržavanje vode. Na taj način birate koje delove tela ćete i na koji način oblikovati i imate kontrolu nad izgledom svoga tela.

  Supstance su posebno birane i u kombinaciji predstavljaju vašeg najboljeg saveznika u procesu stvaranja tela kojim ćete biti zadovoljni. Da bi se postigli najbolji rezultati potrebno je raditi tretman u seriji od šest do deset tretmana. Prve sedmice poželjno je uraditi dva tretmana, nakon čega se radi jedan tretman sedmično. Cena tretmana je od 6. Osim toga, rešili smo da se zahvalimo našim klijentima na  ukazanom poverenju, te za svaki zakazani tretman MesoSlim dobijate tretman limfne drenaže potpuno besplatno. Limfna drenaža je tretman koji se preporučuje svima zbog blagotvornog efekta na ceo organizam budući da podstiče isbacivanje toksina, poboljšava cirkulaciju i daje vam energiju.

  Vaše termine možete zakazati na broj telefona 60 69, a naša adresa je Branislava Borote 9, Novi Sad. Dođite da se upoznamo i uradimo sve u našoj moći kako biste dočekali leto kao najbolja verzija sebe. Prethodni Sledeća. Smršajte i rešite se celulita jednom zauvek! Po čemu je poseban tretman Meso Slim?

  Aktivne supstance: Ekstrakt Artčoke : Drenažni i efekat čišćenja. Skin expert ultimate tretman tela - 10 tretmana. Limfna drenaža. Vacuum 65 Body. Vaccum fit Poslednji put zakazan: pre 2 sati. Vakuum 65 body tretman tela. Vacuumfit - tretman tela. Be you Zaplanjska 84g, Beograd Kozmetički salon. Poslednji put zakazan: pre 32 min! Vacum slim tretman. Poslednji put zakazan: pre 7 sati. Piling celog tela. Alpha Slim Oxygen kapsula 1 tretman.

  Alpha Slim Oxygen kapsula paket od 10 tretmana. San Zrenjaninski put 38v, Beograd Frizersko - kozmetički salon. Vacuum fit Magdalena 11 Todora Dukina 46, Beograd Kozmetički salon. Poslednji put zakazan: pre 10 sati. Detox slim gold paket. Detox slim premium paket. Fantastično Limfna drenaža - 40 min. Paket za mršavljenje. Vacuslim 48 tretman tela. Poslednji put zakazan: pre 4 sati. Vakum fit.

  Mršavljenje – Sense Beauty

  Maderoterapija - paket od 10 tretmana. Sensus Zemun Elektrostimulacija mišića - paket od 10 tretmana. Elektrostimulacija mišića. Vacuslim 48 - paket od 3 tretmana. Freya Majke Jevrosime 19a, Beograd Kozmetički salon.

  Ultrazvučni tretman i vakuum lumbalnog dela. Ultrazvučni tretman i vakuum gluteusa. Vakuum protiv celulita nogu. Vacum fit Vacum fit - paket od 6 tretmana. Vacum fit - paket od 12 tretmana. Sensus Džona Kenedija 9b, Beograd Kozmetički salon. Poslednji put zakazan: upravo sada! Vacuslim Kavitacija - listovi. Estetic studio Ognjanović Mileševska 67, Beograd Kozmetički salon. Poslednji put zakazan: pre 6 sati. Slobodni termini i zakazivanje bez telefoniranja! Tretmani za mršavljenje - Sve što treba da znate Napredak kozmetičkih i medicinskih metoda i tehnologija, nova otkrića i saznanja nam danas omogućavaju da do ciljeva dođemo mnogo brže i jednostavnije nego nekada.

  Masažom do cilja Masažu uglavnom povezujemo sa oslobađanjem od stresa i bola, odnosno napetosti u mišićima, a nikakako sa mršavljenjem ili skidanjem sala sa stomaka i terapijom protiv nadutosti. Kozmetički tretmani Lipoliza ili mezoterapija tela poznata je i kao nehirurška liposukcija. Vežbanje Kada ste aktivni i fit vaša telo sagorava više kalorija, čak i kada mirujete. Najbolji saloni za Wellness Tretmani za mršavljenje u celoj Srbiji Treba Vam wellness tretmani za mršavljenje u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon?

  Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet wellness tretmani za mršavljenje. Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za wellness tretmani za mršavljenje u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 84 dostupnih salona. Najčešća pitanja i odgovori U kojim salonima nude uslugu tretmani za mršavljenje? Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina.

  Za celu listu svih salona koji rade uslugu tretmani za mršavljenje u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene. Da li mogu zakazati tretmani za mršavljenje blizu mene na SrediMe? SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu tretmani za mršavljenje. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.