Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kokosovo ulje recepti za mrsavljenje

Kokosovo ulje recepti za mrsavljenje

 • Kako da koristiš kokosovo ulje za mršavljenje?
 • Upravo zbog bržeg sagorijevanja masnih naslaga, kokosovo ulje pomaže vam sagorjeti one najtvrdokornije — na trbuhu. Po ovome pitanju je čak provedeno istraživanje na 40 žena u dvije skupine koje su svakodnevno dobivale dodatak prehrani u obliku kokosovog ulja i ulja soje. Obje skupine su pratile plan prehrane i hodale ak min.

  Na kraju istraživanja, pokazalo se da su žene koje su koristile kokosovo ulje smršavjele i u području trbuha, dok je druga skupina čak dobila nekoliko centimetara u području trbuha i struka. Nagli skokovi i padovi razine šećera u krvi mogu uzrokovati mnogo problema osobama koje se bore s dijabetesom, ali i neuravnoteženim hormonima.

  Skok razine šećera glukoze u krvi manifestira se naglim porastom energije, zbog čega su energetske pločice krcate šećerom, ali zato uzrokuje i brz pad energije pa se osjećamo onako umorno poslijepodne. Upravo ovi skokovi i padovi uzrokuju debljanje i prejedanje, a samim time i neuravnotežene hormone. Kokosovo ulje pomaže zatvoriti ovaj začarani krug u kojem otežavamo samima sebi.

  Kako da koristiš kokosovo ulje za mršavljenje?

  S jedne strane zato što se prvo ono troši kao energija, a s druge zato što će nas dulje držati sitima te ćemo polako postajati gladni i znati kada trebamo nešto pojesti. Masne kiseline u kokosovom ulju produljuju osjećaj sitosti što će automatski dovesti do smanjenja količine hrane koju unosimo u organizam. Istraživanja pokazuju da osobe koje konzumiraju više zasićenih masnih kiselina za doručak, imaju potrebu jesti puno manje tijekom ručka i bolje održavaju fluktuacije šećera u krvi tijekom dana. Žličicu ulja možete staviti i direktno u usta pa će se ulje otopiti u nekoliko sekundi.

  Meni je najukusnije staviti ga u kavu jer daje puniji okus mojoj bijeloj kavi i odlično me zasiti uz doručak. Isto tako, kokosovo ulje možete konzumirati ak minuta prije obroka kako biste smanjili apetit i potaknuli želudac da se brže osjeća sitim. Ovaj trik odličan je za vrijeme prije večere kako bismo pojeli manje hrane, što je i preporučljivo za kraj dana. Kokosovo ulje možete konzumirati prije svakog obroka, a preporučuje se najviše žlice dnevno  za najbolju iskoristivost. Osobno uzimam žličice jer mi više nije potrebno nego volim održavati postojeću kilažu.

  Preporučila bih vam i zamjenu svih ulja u kuhanju upravo s kokosovim, već mjesecima ga koristim za kuhanje svih vrsta jela i jako sam zadovoljna.

  Također, svoje ulje ne morate skupo platiti, samo obratite pozornost da je ulje organskog porijekla i nerafinirano kako biste iskoristili sve blagodati ovog divno svestranog ulja.

  Autor: Ana Plavšić. Da li ste do sada koristili kokosovo ulje za mršavljenje, i otkrili sve njegove moći? Ukoliko niste, a želite da izgubite koji kilogram za leto, pripremili smo detaljan vodič za vas. Kako vam kokosovo ulje može  pomoći da izgubite višak kilograma? Ovo ulje sadrži jedinstvenu kombinaciju masnih kiselina sa jakim dejstvom na metabolizam. Kokosovo ulje znatno se razlikuje od većine ostalih masti u ishrani. Dok većina hrane sadrži pretežno dugolančane masne kiseline, kokosovo ulje kokosovo ulje recepti za mrsavljenje sastoji  isključivo od masnih kiselina srednjeg lanca. To znači da se ove masti metabolišu različito od većine drugih masti, što dovodi do blagotvornih učinaka na metabolizam.

  Spremi moje ime, e-poštu i web-stranicu u ovom internet pregledniku za sljedeći put kada budem komentirao. Nedavno objavljeno. Najbolji prirodni dezodoransi koji zapravo djeluju — Immortella dezodorans ožu 07, Tonici za lice — zašto nam trebaju, kako koristiti i što su toneri za lice?

  Najbolje sheet maske za lice za svaki budžet pro 28, Pratite me. Zdrava prehrana. Nema komentara. Share . Iako se kokosovo ulje može čuvati do 2 godine, preprouka je da ga kupujete u malim količinama jednom mesečno. Postoji više različitih upotreba kokosovog ulja u cilju gubljenja viška kilograma, a mi smo izdvojili one najefikasnije. Iskustva su pokazala da iako je delotvorna upotreba ovog proizvoda može imati niz nedostataka po organizam.

  Mnogi se zanose prilikom konzumacije kokosovog ulja i jedu ga u nešto većim količinama što je potpuno pogrešno. Nemojte zaboraviti da je kokosovo ulje većim delom mast i kao takvo je kalorično. Zadržite Vaš unos kokosovog ulja na jednoj kašici dnevno. Sama primena kokosovog ulja ne donosi nuspojave, ako se ono pravilo koristi. U slučaju da se koristi više od preporučeno količine mogući su problemi sa holesterolom u krvi, dijareja i debljanje.

  Što se tiče rezultata oni su zavisili od osobe do osobe. Generalno posmatrajući kokosovo ulje zaista deluje na mršavljenje, ali nemojte misliti da ćete uvođenjem ove namirnice u ishranu postići čudo. Sa druge strane oni koji imaju veći broj kilograma za skinuti, pored uvođenja kokosovog ulja u ishranu, trebali bi da uvedu i određene fizičke aktivnosti, kao i da koriguju ishranu.