Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Koje sprave koristiti u teretani za mrsavljenje

Koje sprave koristiti u teretani za mrsavljenje

To znači da svoj plan treninga morate uskladiti sa vašim mogućnostima, a ako vam je potrebno više vremena da postignete zadate ciljeve savetuje se — strpljenje! Naravno, kako vreme prolazi, biće potrebno više rada da se vidi konkretan napredak. Koliko odmora vam je potrebno? Određene vežbe zahtevnije su od drugih, pa samim tim zahtevaju više odmora između ponavljanja. Da li treba koristiti suplemente? Na početku vašeg fitnes putovanja glavni fokus bi trebalo da bude na stvaranju efikasnog i inteligentnog razima vežbi, kao i zdrave i balansirane ishrane. Svako ko vam kaže da odmah počnete da koristite raznorazne sportske suplemente je ili dezinformisan ili želi da zaradi koji dinar.

U potpunosti ste van forme — da li postoji nešto što ne biste smeli da radite? Svakako je najsigurnije za vas da počnete sa laganim programom, po mogućstvu pod budnim okom obučenog trenera. Da li postoje aktivnosti van teretane pomoću kojih se možete vratiti u formu?

Ne možete da izdržite, kako ne posustati? Ovo je, verovatno, i najteže pitanje od svih. Dijeta i slatkisi? Probajte ove cetiri zdrave poslastice. Bol u ledjima? Zaboravite na bol uz ove vezbe. Rotacija ugljenih hidrata.

Povratak na trening. Žene i tegovi - večita dilema. Vežbanje u trudnoći - za ili protiv? Keto dijeta - Kada, koliko i zašto? Elektricni trotineti. Vežbe sa elastičnim trakama. Koliko je voće zdravo? Istina o fruktozi. Tri savrsene vezbe ako ih ne volite. Dijeta -tri proverene dijete sa najboljim rezultatima. Energetska bomba. Trčanje za početnike - plan trčanja na traci.

Hamburger od lososa. Crossfit ishrana. Sirova dijeta - Dijeta sa sirovom hranom. Zdrav doručak za nekoliko minuta. Vežbe za podizanje i zatezanje zadnjice. Jutarnji zeleni detox smoothie.