Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Klinika za mrsavljenje hrvatska

Klinika za mrsavljenje hrvatska

Liječenje se sastoji u promjeni nezdravih navika i rutina u zdrave, što predstavlja slojevit i dugotrajan proces, a sastoji se od. Škola mršavljenja kao temeljni cilj ima, kroz slobodan izbor i kreiranje zdravijih situacija i okolnosti, postići promjene nezdravih rutina i navika u zdrave. Da bi se novoformirani obrasci pretvorili u rutine i navike moraju biti usklađeni s individualnim sklonostima, mogućnostima i željama, popratnim bolestima, realnim okolnostima i uklopivi u cjelinu života, a zdraviji i privlačniji od dotadašnjih.

Zato se ne mogu koristiti unaprijed pripremljeni gotovi recepti koji se na silu moraju provoditi bez obzira na realne individualno-specifične okolnosti. U centru pažje je osoba koja se liječi od debljine,  ne terapeut i njegov jelovnik. Ona donosi odluke i provodi ih u skladu sa svojim sklonostima, mogućnostima, željama i okolnostima, te uz pomoć i podršku obitelji, a uz savjete i podršku terapeuta. Što se tiče prehrane ona mora osigurati sitost i zadovoljstvo uz manji unos energije.

Tek takvi obrasci mogu se pretočiti u trajne rutine i navike. Takav pristup osigurava trajno nižu tjelesnu težinu koja će se održavati i bez velikog napora u složenim i promjenjivim uvjetima svakodnevnog slobodnog života. Pri tome cilj nije samo smanjenje tjelesne težine i njeno uspješno održavanje kroz dugi niz godina, nego i poboljšanje kvalitete života i osjećaja zadovoljstva i uspješnosti, kao i uspješnije liječenje drugih bolesti i komplikacije debljine.

Cijeli postupak je potpuno individualiziran i otvoren različitim interpretacijama i viđenjima kroz koje će svatko doći do najboljih rješenja za sebe. Mijenjanje rutina i navika je zahtjevan, slojevit i dugotrajan proces. Trajanje početne faze ne mora za sve biti jednako, što ovisi o rezultatu liječenja, potrebama, mogućnostima i željama samih pacijenat, a obično iznosi mjeseci. Nakon toga svakako je važan dugotrajan nastavak liječenja kroz redovite mjesečne kontrole.

Škola mršavljenja se može provoditi individualno ili grupno, a uvijek je moguć prelazak iz jednog u drugi način liječenja. Liječenje vodi prim. Jozo Jelčić, s velikim iskustvom u liječenju grupnom terapijom debljine koje je stekao  vodeći godinama Referentni centar za debljinu Ministarstva zdravlja RH u KBC Zagreb Interna klinika Rebro, Zavod za endokrinologiju.

Kako djeluje: Vlakna iz Glucomannana na sebe vezuju molekule masnoće i na taj način bi trebala spriječiti ulazak masnoća u krvotok. Pored toga, Glucomannan u trbuhu stvara spoj poput gela. Tako potiče pokrete u crijevima i želudcu koji daju osjećaj sitosti. Zato biste trebali jesti manje nego što je uobičajeno, a vaše tijelo bi trebalo sagorijevati kalorije iz masnih naslaga.

Učinkovitost: Glucomannan je siguran i odobren kao pomoć pri mršavljenju. U brojnim testiranjima pokazao je visoku učinkovitost u kontroliranju apetita i postupnom gubljenju viška kilograma. Pojedini korisnici prijavili su gubitak od čak kg tjedno! Bitno je da se kapsule piju s mnogo vode i da se tijekom korištenja unosi dosta vode. Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Ako Glucomannan kapsule naručite sa službene stranice, dobivate i popust te diskretnu dostavu na kućnu adresu kroz radna dana.

Za više informacija o Glucomannanu kliknite ovdje. Slim Excelle krema za mršavljenje   je namijenjena prvenstveno za skidanje masnih naslaga i celulita s trbuha i nogu. Ima lipolitički i diuretički učinak, zbog čega bi trebala sprječavati zadržavanje vode i masnoća u tijelu.

Usporedno s tim hidratizira kožu te poboljšava tonus i elastičnost kože. Krema sadrži ml, što je uz optimalno korištenje dovoljno za mjesec dana korištenja.

Nanosi se uz lagano masiranje kako bi se što bolje upila. Sastojci: Glavni aktivni sastojci kreme su kofein, aloe vera, ježovina, fucus alga, kokosovo ulje i crvena papričica. Proizvođač tvrdi da su sastojci iz organskog uzgoja. Kako djeluje: Sastojci u kremi, kako se tvrdi, ciljano djeluju na problematične dijelove tijela i razbijaju masnoće   istovremeno sprječavajući zadržavanje vode i masti.

Učinkovitost: Korisnici su prijavili najbolje rezultate u uklanjanju celulita s područja trbuha i bedara. Prosječno su gubili 2 do 3 cm sa struka tijekom prva dva tjedna   Značajniji rezultati u mršavljenju postignuti su u kombinaciji s pravilnom prehranom.

Nakon nanošenja kreme možete osjetiti žarenje i primijetiti crvenilo na koži koje će se brzo povući. To je zapravo znak da je krema počela djelovati. Stiže na kućnu adresu u diskretnom pakiranju. Za više informacija o Slim Excelle kremi kliknite ovdje. Svaki od četiri isprobana proizvoda obećava rezultate, ovisno o tome što želite postići i koliko kilograma skinuti. Najbolje rezultate u mršavljenju dale su Glucomannan kapsule. Najlakši za korištenje pokazali su se GoSlimmer Patch flasteri   koji su također pokazali značajne rezultate, ali tijekom korištenja kroz duži vremenski period. Za mršavljenje uz poboljšanje cjelokupnog zdravlja preporučujemo QuitFAT program.

I na kraju, za uklanjanje celulita i masti s područja trbuha Slim Excelle kremu. Važno je naglasiti da se svi proizvodi moraju koristiti prema uputama i bez preskakanja koraka da bi se postigli rezultati. U svakom slučaju, preporučujemo vam da prvo isprobate jedan od testiranih prirodnih preparata koji nemaju nuspojave.