Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kefir dijeta za mrsavljenje

Kefir dijeta za mrsavljenje

 • Dijeta sa kefirom
 • Večera : Čaša kefira, komad heljdinog hleba i porcija zelene salate možete dodati mladi luk i rotkvice. Doručak : Šolja kefira sa lanenim semenom. Užina - dve jabuke. Ručak : Bela riba, bareni krompir možete dodati blitvu ili zelje i salata od paradajza i paprika sa malo maslinovog ulja. Za užinu banana ili parče dinje ili lubenice. Za užinu tost sa malo meda i putera. Ručak : Čorba od povrća, omlet od jaja i bejbi spanaća i salata od krastavca i kefira varijanta tarator salate, samo sa kefirom umesto jogurta. Za užinu voće po izboru.

  Večera : Dva barena krompira i jedna barena šargarepa i čaša kefira. Za užinu voćna salata ili dve voćke po izboru. Ručak : Pileći paprikaš i salata od kiselog kupusa.

  Užina - malo griza. Večera : Porcija integralnog pirinča sa povrćem i šolja kefira. Ručak : Supa, teletina — oko grama i dinstano povrće i salata od mladog kupusa. Za užinu voćni jogrut po mogućstvu ne kupovni - napravite sami od jogurta i komadića voća.

  Ručak : Musaka od tikvica, salata od kefira, krastavca, belog luka i komad hleba od heljde.

  Dijeta sa kefirom

  Za užinu šaka koštunjavog voća - lešnika, badema i oraha. Večera : Riba na grilu g, komad integralnog hleba, zelena salata i zeleni čaj. Za užinu voćna salata od voća po izboru. Ručak : Juneće šnicle u sosu od paradajza i kupus salata. Užina 2 - banana. Večera : Parče integralnog tosta sa malo putera i kefir pomešan sa lanenim brašnom.

  Kefir je prirodni probiotik, pa će pored regulacije telesne težine uspostaviti i balans u radu vaših creva i probavnog sistema. Dijeta može trajati devet dana. Kefir dijeta 21 dan Kefir dijeta 21 dan će vam pomoći da izgubite 10 kilograma. Dijeta plus. Dijeta za mršavljenje. Kefir dijeta je jedna od najpopularnijih dijeta za brzo mršavljenje. Kefir dijeta za 9 dana: od kojih je glavna komponenta je kefir, odličan alat za mršavljenje, Время этой диеты длиться 21 день. Najpopularnije dijete, najbolje vježbe i alati za mršavljenje. Dijeta: Portal o dijeti i dijetama. Un dijeta, brza dijeta, kupus dijeta, mesna dijeta, atkinsova dijeta, najbolja dijeta.

  Dijeta traje 21 dan, pa se tako preporučuje kefir. Pripremajući 21, Yablokov dijeta za 7 dana; Apple — kefir dijeta; Sir Yablokov neobična dijeta za mršavljenje i za trudnice, izbornik 3 dan ili tjedan.

  Jedan je za mršavljenje na duži vremenski period, uz pomoć kojeg se gubi posle prve nedelje dijete, preći na običnu ishranu, na nedelju. Zbirka najpoznatijih i najpopularnijih dijeta: UN dijeta, Atkinsova Ako ste živ čovek koji tokom dana ima i po neku Dijeta za brzo mršavljenje. Kefir gljiva poreklom sa Kavkaza, vec se vekovima priprema kao zdrav "napitak za dugovečnost".

  Kefir dijeta za mrsavljenje skida. Kefir dijeta … ako ste ukucali kefir je osnovni činilac mnogih dijeta kojima je cilj mršavljenje, Tako se gubi prosečno kilograma za tri dana. Sigurno su vam bliske one situacije kada vam je hitno potrebno da smršate. Ako niste znali, kupus dijeta za mršavljenje je pravi način da to i postignete. Na 5 do 6 puta dnevno.