Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kardio vezbe za mrsavljenje u teretani

Kardio vezbe za mrsavljenje u teretani

 • Jednostavne vežbe za mršavljenje koje ćete isprobati odmah!
 • Sled je vrhunski rekvizit za povećanje energetskog kapaciteta, brzine i ubrzanja kod vježbača. Skakanje na trampolinu je zabavno, a ako je dio grupnog programa, onda može biti zabava za cijelo društvo. Prednost ove vrste treninga jest vezana uz zdravlje zglobova jer doskoci na amortizirajuću podlogu znatno manji pritisak stvaraju na zglobove i tetive, od onoga na čvrstoj i tvrdoj podlozi. Za izvedbu svih navedenih kardio aktivnosti važno je da imate kvalitetnu opremu koja će čuvati vaša stopala, a istovremeno im dati i dovoljno zraka da u uvjetima pojačanog znojenja stopalo ne bude vlažno te da može normalno "disati".

  Izdvajamo  novi Reebokov model tenisica Everchill TR koje su izuzetno lagane samo g za žene i g za muškarce te imaju sustav prozračivanja od ° što će vašem treningu dati kvalitetnu podršku.

  Na ovom modelu, prorezi u potplatu hlade stopalo kod napornih treninga što je idealno za bezbrižan trening. Besplatne savjete možete dobiti od fitness trenera i nutricionista zaposlenih u Fitness. Plastični uteg s ručkom težine 4 kg s kojim možete izvoditi vježbe za cijelo tijelo. Girja - Kettleb Pločasti uteg izrađen od dugotrajnog lijevanog željeza. Težina: 2,5 kg. Pogodno za šipke promjera Plastični uteg s ručkom težine 14 kg s kojim možete izvoditi vježbe za cijelo tijelo. Girja - Kettle Vježbe Savjeti za vježbanje.

  Sobni bicikl Sobni bicikl je izvrstan za početnike jer ne zahtijeva posebna znanja i sposobnosti, a ima učinke kao i kompleksnije aerobne vježbe. Orbitrek Zbog vrste pokreta koji se radi na orbitreku, ovaj kardio je dobar za aktivnost cijeloga tijela, topljenje masnoga tkiva i poboljšanje ukupnog stanja organizma, a pritom štiti zglobove i ne prijeti ozljedom.

  Penjanje po stepenicama Penjanje po stepenicama može se odraditi na kardio mašini, ali i na pravim stepenicama, u zgradi u kojoj vam se nalazi fitness centar ili u zgradi u kojoj živite. Preskakanje vijače Vijača je jednostavan i pristupačan i lagan rekvizit, a preskakanje vijače je jedna od kardio aktivnosti koja poboljšava ukupnu tjelesnu jakost i kondiciju.

  Marinci Marinci ili burpees su jedna od najučinkovitijih i najkompletnijih vježbi za cijelo tijelo, a razlog tome nalazi se u njihovoj realizaciji. Mountain climbers Mountain climbers ili penjači jačaju cijelo tijelo uz naglasak na posebnu aktivaciju mišića corea. Hula-hopanje Hula hoop je iznimno zanimljiv rekvizit, a vježbanje na njemu doprinosi sagorijevanju viška masnoća i postizanju mišićnog tonusa.

  U 15 minuta "hoopanja" moguće je potrošiti kcal, ovisno o intenzitetu vježbanja. Kettlebell swing Kettlebell swing ili zamah je osnovna vježba s kettlebellom girjom, a spada u balističke vježbe koje se izvode s ovim vrhunskim rekvizitom. Izvedbom 15 minuta zamaha girjom moguće je potrošiti čak do kcal, ali se u ovom slučaju radi o iznimno dugom trajanju te su jako rijetki vježba Battling ropes valovi konopima Konop je mnogima omiljen rekvizit, a njihovi učinci na kondiciju i topljenje masnoga tkiva su izvrsni.

  Guranje saonica sleda Saonice ili sled su izvrstan alat za povećanje radnog kapaciteta, mišićne izdržljivosti, brzine i ubrzanja i snage. Skakanje na trampolinu Skakanje na trampolinu je zabavno, a ako je dio grupnog programa, onda može biti zabava za cijelo društvo. U 15 minuta skakanja na trampolinu moguće je potrošiti do 80 kcal. Uzimajući vježbe treba najmanje 3 puta tjedno sa srednjim intenzitetom. Trening bi trebao trajati 1,5 sat. Prehrana kada igrate u teretani mora biti frakcijskom, a u prvo vrijeme morat ćete sjesti na dijete, onda se prebacite na pravilnu prehranu, ako želite zadržati ili će se još više smanjiti svoje količine.

  Kako pripremiti tijelo za daljnji trening s opterećenjem, potrebno je minuta posvetiti kardio-vježbe, drugim riječima, snažno вспотеть. Za tu svrhu vam je pogodna za skakanje sa скакалкой, хулахупом, trim staza, stacionarni bicikli, степперы i tako dalje. Bez ovog dijela trening programa postići lijepog tijela nemoguće. Postoje djevojke koje misle da su «nositi željezo» treba samo muškarci, jer na djevojku mišići izgledaju neprirodno. Kako bi se mišići, kao бодибилдерш ćete morati ići svaki dan po nekoliko sati s vrlo velikom težinom.

  Jednostavne vežbe za mršavljenje koje ćete isprobati odmah!

  A ono što ste tri puta tjedno ćete provesti trening s utezima na sat, ne učinit će vaš lik manje ženstveno. Osim toga, čak i ako počnete mršaviti, ali da pri tom ne biti na teret svoje mišiće, rezultat će biti обвислая koža, puno strija i opet daleko od idealne figure. Završetak treninga opet zahtijeva kardio vježbanjem.

  Ali oni sada već imaju aktivnu ulogu u mršavljenju. Kao što je poznato, spaljivanje kalorija se postiže samo kroz pola sata nakon početka treninga. Tako da sve ove minuta završnu kardio-vježbe će ići u pravom smjeru. Ako ste prvi put došli u fitness centar, najbolja opcija za vas — obratiti instruktora, on će vam tečaj vježbe, koje su najviše odgovaraju cilj pred sobom cilj.

  Ali ako je platiti za trenera od vas ne želi, a iskusnog prijatelja u blizini, u pomoć će doći internet savjeta o tome kako pravilno vježbati u teretani djevojke. Razmotrimo kao primjer treninga u dvorani s najpopularniji vježbe.

  Zagrijte tijelo, prije zanimanjima u teretani za mršavljenje, dok ne koristeći nikakve dodatne utege. Možete skakati, поприседать, nekoliko puta отжаться, itd. U svemu uzmite oko 10 minuta. Prije nego što se uključe na vagu u teretani, djevojka je obratiti pozornost na šipke i utega.

  Teret odgovarajuće veličine može pojačati učinak od uobičajenih vježbi. Podignite šipku odgovarajuće veličine ako ste početnik, vjerojatno će vam odgovarati i najmanji od onih koji postoje u sali: 10 ili 20 kilograma. Spustite ga na ramena i držite sa dvije strane ruke.

  Pazi, da se tijelo stajao točno u sredini šipke, da ona ne заваливалась ni desno ni lijevo. Počnite čučanj: spin pri tome naginje se naprijed, popa выпячивается pre, cilj je do toga da je kut između kukova i голенями iznosi 90 stupnjeva. Koljena ne morate ići čarape na nogama. Stanite uspravno, uzmite utege u ruke: bučicama ili utezi, zategnite trbuh i držite leđa ravna, ne прогибаясь donjeg dijela leđa i лопатках. Učinite jednom nogom veliki korak naprijed, a druga je pri tome gotovo padne na koljena, ali spola ne odnosi na vidi Ponovite serije na svakoj nozi po 8 puta.

  Stanite ravno, uzmite u svaku ruku po bučicama ugodan težine. Točno udahnite i podignite bučicama na prsima, savija ruku u laktu. Prvo se radi jednom rukom, a zatim drugi. A može, na red podići lijevu i desnu bučicama. Napravite 3 serije po puta. Ako se malo zamislite, na bilo vje baviti, kako izgubiti na težini, vjerojatno blok trenera od vas će se tražiti dugo.

  To подвешенная na uže horizontalna prečka, koji je namijenjen za simulaciju pull-up. Pomoću njega možete nabildani mišići leđa. Pravi biciklizam ili kućno biciklo oboje su odlični za pravi kardio. Koristeći snagu nogu povećava se izdržljivost dok se topi dosta kalorija to jest od 25o do za 30 minuta, zavisno koliko brzo idete i koliki je otpor brzina na vanjskim biciklima.

  Eliptični uređaj za treniranje je odličan način da se dobije na izdržljivosti dok se zlglobovi čuvaju od velike aktivnosti. Plus ako koristite onaj sa rukama, to je isto kao skijanje. Elipticni trener sprži oko kalorija za 30 minuta rada. Trćanje je jedna od najboljih kardio vežbi. Ne zahteva nikakvu specijalnu opremu osim mozda dobrih patika i može se raditi ama baš svuda. Najbolje od svega je da se topi dosta kalorija pogotovo ako se trči uz brdo i ako se uz to doda sprint.