Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kapi za mrsavljenje vitana

Kapi za mrsavljenje vitana

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa Vašim lekarom ili farmaceutom! Copyright © Apoteka Lora. Design by profesionalci. Prijava Registracija. Luigi papuče Dr.

Opis Biološki aktivni sastojci ekstrakta lekovitih biljaka poboljšavaju fiziološke funkcije digestivnog trakta, povoljno deluju na peristaltiku creva, olakšavaju pražnjenje creva i eliminaciju tečnosti. Pakovanje: 50 ml. Prodajna cena ,08 Din. Postavite pitanje o ovom proizvodu.

Slični proizvodi. Prodajna cena: ,28 Din. Prodajna cena: ,13 Din. Prodajna cena: ,10 Din. Čajeve od nane, matičnjaka i majčine dušice doktorka predlaže da pijete i preventivno, pre nego što osetite bilo kakve simptome. Najukusnija je svakako menta, koja zimi deluje kao prirodni tonik za jačanje organizma. Doktorka posebno naglašava čajeve od kore vrbe i suručice, jer su oni poznati kao biljni aspirin zbog svog svojstva skidanja temperature.

Ove biljke od davnina se koriste za pravljenje čaja koji ublažava bolove i pospešuje izlučivanje otrovnih materija iz organizma. Iako se kod gripa i prehlade možete lečiti  čajevima, za lečenje ozbiljnijih bolesti nužno je savetovanje sa lekarom. Svi je bacamo, a spas je za upalu bešike i otekle zglobove: Ovaj čaj nabavite što pre!

Hladni, tmurni dani mogu izazvati tmurno raspoloženje i sezonsku potištenost. Najbolja antidepresivna biljka je kantarion. Tokom zime redovno pijte čaj i ulje od kantariona. Za inhalaciju stavite suvu biljku npr. Tako se lekovita para udiše i ulazi kroz pore na koži, a toplina greje sinuse. Čaj od šipka osvežava, stimuliše metabolizam i razgradnju masnih ćelija. Šipak je pun vitamina C, B2 i antioksidanasa pa proizvodi od šipka služe kao sredstvo za jačanje imuniteta. Zbog toga se prepisuje kao dodatno sredstvo tokom lečenja i oporavka.

Leči bubrege, ublažava gastritis, spasava od infekcija: Popijte ovaj čaj još danas! Slezov čaj odličan je za zimski period, a priprema se tako što kašičica korena osam sati odstoji u dva decilitra hladne vode ili 50 ml vode ako nameravate da ga stavljate u nos.

Beli slez najčešće se koristi za lečenje disajnih organa, kod prehlade, gripa, upale, bronhitisa i za lakše iskašljavanje, a crni protiv promuklosti. Kapi za mršavljenje Kirkolina — Biološki aktivni sastojci ekstrakta lekovitih biljaka poboljšavaju fiziološke funkcije digestivnog trakta, povoljno deluju na peristaltiku creva, olakšavaju pražnjenje creva i eliminaciju tečnosti. Ove kapi ne treba da koriste žene u periodu trudnoće i laktacije, kao ni osobe sa opstrukcijama ili upalama digestivnog trakta.

Opis ovog proizvoda Kapi za mršavljenje Kirkolina je pisan isključivo u informativne svrhe i ne treba da se koristi kao zamena za stručne medicinske savete. Poseta vašem doktoru je najbezbedniji način za dijagnostikovanje i lečenje bilo kog zdravstvenog stanja. Ovo tropsko voće većina na meniju želi i zbog mirisa i ukusa, a malo ko razmišlja o njegovom lekovitom delovanju. Ananas se preporučuje kao pomoć pri mršavljenju, eliminiše celulit, deluje protiv stvaranja bora, otoka, kod upale pluća, bronhitisa, anoreksije, nekih vrsta alergija, gušavosti.

Ono što ga čini jednim od najboljih prirodnih lekovitih sredstava je izuzetno visoki sadržaj bromelina.