Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kamp za mrsavljenje srbija

Kamp za mrsavljenje srbija

Sveža jutra su rezervisana za  meditaciju u carstvu Tarske tišine, prepodneva za  prelepe šetnje po najčistijem vazduhu Srbije, popodneva za odmor i  vežbe oblikovanja sa trenerom. Na kampu vam prezentujemo  proveren,  jednostavan i učinkovit program ishrane, koji će učiniti vašu ishranu ukusnom, jednostavnom i održivom za ciljeve koje imate.

Ovaj jelovnik lako će se uklopiti u vaše navike i moći ćete da ga  dugoročno primenjujete u svakodnevnom život. Za sve goste Hotela Omorika organizovan je poseban meni izgrađen po jelovniku koji ćemo prezentovati, a onda i pratiti dan za danom.

Učesnici će jesti isto što i organizatori kampa. Ono što je važno: nećete biti gladni, a mršavićete! Za sve koji ne noćite u Hotelu Omorika,  postoji opcija uplate dnevnog menija, kako biste se hranili po već pripremljenim jelima iz jelovnika.

Pošaljite nam poruku za više informacija. Aleksandra Ubović rođena je Diplomirala je Pre 8 godina zajedno sa suprugom Sinišom Ubović pokreće koncept  Put Promen e u okviru kog vode programe koje e kreirala  Lujza Hej  sa timom vrhunskih stručnjaka iz oblasti savremene psihologije i psihoterapije. Od Ivan Radenković je rođen Ivan je glavni trener i osnivač  Beogradskog trkačkog kluba  u kojem pomaže ljudima da kroz trčanje spoznaju lepotu kretanja i inspirišu se na ispunjeniji i bogatiji život.

Ukupna vrednost kampa sa svim bonusima je ,00 eura, ali vi nećete platiti toliko. Cenu Kampa i uslove plaćanja pogledajte na sajtu. Kalendar Najave Reportaže. Trkači Pogledaj sve. Vera Nikolić: evropska šampionka! Trčim jer sam tada slobodna. Nikada ništa bolje od ovoga nisam uradila za sebe Planovi treninga. Now Week Month. Lomi jezik i topi kilograme — Taransformacija , kamp za mršavljenje Tijana Popadić Na Bukulji izvire istoimena reka na kojoj su napravljena dva veštačka jezera bogata ribom.

Sa vrha Bukulje bogatim raskošnim i starim bukovim šumama koji je na samo m nadmorske visine, vidi se kao na dlanu skoro pola Srbije i njene prelepe  planine Avala, Kosmaj, Rudnik, Suvobor, Maljen, Ovčar i Kablar. Kompleks odmarališta se sastoji od 2 paviljona sa oko mesta u kojima se nalaze  višekrevetne sobe sa kupatilima i terasom. U dvorištu se nalaze osvetljeni tereni za male sportove košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal, stolovi za stoni tenis i igralište sa ljuljaškama, klackalicama i penjalicama.

U sklopu prvog paviljona nalazi se ambulanta koja pruža zdravstvene usluge sa stručnim medicinskim osobljem dostupnim tokom 24 časa.

Regija Divčibare obuhvata područje planine Maljen i planinski centar Divčibare. Pruža se pravcem istok-zapad u dužini od oko 25 kilometara. Centar Regije je planinski centar Divčibare koji se nalazi 38 km južno od Valjeva, i km od Beograda.

Najviši vrh je Kraljev sto m. Na Divčibarama postoje četiri stroga rezervata prirode: Crna reka, Čalački potok, Zabalac i Vražji vir. Divčibare imaju blagu i prijatnu klimu i povoljnu srednju godišnju temperaturu od 18° C.

Divčibare su poznate po livadama sa lepom, mekom travom. Postoje mnogobrojni tereni za razne sportove, ski liftovi i staze koje su idealne za decu i početnike u skijanju. Tokom cele godine na Divčibarama se održavaju raznovrsne turističke, kulturne i sportske manifestacije.

Dečje odmaralište "Stevan Filipović" je u sastavu Centra Dečjih letovališta grada Beograda i čuveno je po idealinim uslovima za boravak dece.

Kompletno je renovirano i trenutno je jedan od najboljih objekata u Srbiji za đački i omladinski turizam. Sobe imaju od kreveta, svaka sa kupatilom.

Poseduje terene, učionice, sale i svu potrebnu infrastrukturu. Kao što i sama reč kaže, ime je dobio po planini Olimp u čijem podnožju je i smešten. Olympic beach odlikuje prijatna klima, što je posledica povoljnog geografskog položaja. Poznat je kao mirno letovalište zbog čega je idealan za odmor porodica i dece. Plaža je peščana, izuzetno lepa, široka, okružena zelenilom i mnoštvom parkova. Osim toga, mesto poseduje izuzetno veliku peščanu zonu. U kompleksu vila, Dimitra  je naš izbor za ovu godinu. Smeštajna jedinica je apartmanskog tipa sa ukupnim brojem kreveta od 2 do 7.

Bračni krevet ili krevet za dve osobe je po grčkim standardnim dimenzijama širine cm.