Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kalcijum za mrsavljenje

Kalcijum za mrsavljenje

 • Kalcij
 • Kalcij

  Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića. Datum objave: Ključne riječi: vitkost .

  Povezani članci Znanost Već i mala redukcija tjelesne mase donosi velike koristi. Koja hrana s kuhinjskih radnih površina utječe na našu masu? Put do vitke linije — voće i povrće. Zobena kaša pomaže u suzbijanju apetita za ručkom. Zašto je navečer lakše pretjerati s jelom? Želite li smršavjeti pazite u čijem društvu jedete.

  Redoviti unos proteina mogao bi pomoći mršavljenju. Nova istraživanja otkrivaju zašto je kalcijum, koji se dugo vremena smatrao mineralom koji gradi kosti, također glavni mineral u borbi protiv masnoća Mleko je za bebe, rekao je jednom Arnold Schwarznegger promovisući body building pred masama. Arnold se našalio da mu je draža krigla piva od čaše mleka. No, ako pogledate stare članke o Arniju, vidjet ćete da su mu mleko i sir bili osnova prehrane. Možda je i sam istinktivno bio na pravom tragu. Mleko, puno proteina i UH, također je glavni izvor kalcijuma.

  Najprisutniji mineral u telu, kalcijum, ima mnogo uloga. Živcima je kalcijum potreban za slanje poruka u telu, a mišići se na njega oslanjaju za kontrakciju. Odnosno, kada je mišić u fleksiji, kalcjum je potreban da ga skrati i napne. Zatim, postoji i bolest ponata kao osteoporoza gde kronični nedostatak Ca može izazvati smanjenje gustoće kostiju zbog čega one postaju krhke, tanke i šuplje i mogući su lomovi koji teško zaceljuju.

  Pitanje je uobičajeno i ozbiljno: nedavno istraživanje potvrđuje da sve više žena, koje su najsklonije razvoju bolesti kostiju, imaju nedijagnostikovanu osteoporozu - njihove se kosti istanjuju, a da toga nisu ni svesne.