Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kako piti jabucni ocat za mrsavljenje

Kako piti jabucni ocat za mrsavljenje

 • Recept: Kako napraviti jabučni ocat?
 • Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu. Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo. Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora.

  Recept: Kako napraviti jabučni ocat?

  Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj. Zdravi recepti. Budite prvi i komentirajte! Tekst Dana Za vas izdvajamo Detoksikacija, Prehrana. Članak uređen: Vaši komentari Komentare nagrađujemo. Jabučni ocat je derivat fermentiranog jabučnog soka pa kao i druge fermentirane namirnice može sadržavati bakteriju koja pospješuje zdravlje crijeva i održava urednu probavu.

  Ali, treba imati na umu da svojstva probiotika ima samo nepasterizirani jabučni ocat koji sadrže enzime, bjelančevine i spomenute probiotike. Dakle, pasterizacijom nestaju probiotička svojstva jabučnog octa. Pijenje previše jabučnog octa može biti opasno. Odlučite li se pokušati smršavjeti uz pomoć jabučnog octa, ne konzumirajte više od dvije žlice dnevno. Previše jabučnog octa može iziritirati želudac, ali i uništiti zubni caklinu te oštetiti jednjak. Zbog toga se preporuča da jabučni ocat ne pijete na prazan želudac. Jabučni ocat možda je korisnije jesti nego piti.

  Najbolji način konzumiranja jabučnog octa je kao začin za salatu. Na taj način imat ćete najviše koristi od njega jer za tvrdnje da ispijanje jabučnog octa pomaže u mršavljenju ne postoje čvrsti znanstveni dokazi.

  Kako možemo sanjati da postane tanko kao što je ovaj - jednostavno, brzo, bez teških tereta, to je poželjno, pa čak i ležeći na kauču. Da, pokušavamo jesti pravo, ali učinak je još nisu vidljivi. Postoje glasine da je jabučni ocat za mršavljenje - folijom ili gutanjem, najviše ga. Vjerujete li u ovoj čudo-agenta? Predlažemo da se testirali tu hipotezu, a istovremeno saznati mišljenje i povratne informacije od liječnika već iskusni učinke octa na sebe. Dakle, jabučni ocat - Ocat je, na ideji prožet jabuke. Ali to nije istina.

  Zapamtite da ne postoje brza rješenja kada je riječ o trajnom gubitku kilograma. Usvajanje zdravog načina života jedini je pravi put do vitke linije. Pročitajte i 10 pravila svih dijeta koje donose rezultate. Jabučni ocat navikli smo jesti u salatama i drugim jelima, ali ovaj kiseli 'moćnik' zbog svojih ljekovitih svojstava već stotinama godinama koristi se i u druge svrhe.

  Ovo je  15 načina na koje će vam ocat promijeniti život. Dijeta jabučni ocat mršavljenje.