Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Japanski magneti za mrsavljenje

Japanski magneti za mrsavljenje

 • Japanska dijeta iskustva
 • Naime, doktor Fukutsudzi je otkrio da su glavni uzrok stvaranja masnih naslaga u predelu struka zapravo karlične kosti, odnosno da problem nastaje kada karlične kosti počnu da se razilaze sa podrebarnim kostima. Potrebno je samo pratiti sledeće korake.

  I to je sve.

  Japanska dijeta iskustva

  Iako možda deluje previše jednostavno, pa čak i banalno, ovaj položaj uopšte nije opuštajuć i ugodan. Ležanje u ovom položaju treba upražnjavati 3 puta dnevno po 5 minuta. Ukoliko se desi da vam ovaj položaj postane previše neudoban ili bolan, pogotovo na početku, pokušajte da izdržite koliko možete, nikako preko granice svoje izdržljivosti. Pogledajte kako je sprečena masovna tuča posle izbora! Mladi glumac 8 8. Leče ih na isti način, a 3 6. Foto: Youtube Printscreen.

  Takav rezultat je nastao kao efekat vežbi koji su mu propisali lekari protiv bolova u leđima. Izvođenje ovih vežbi kod Japanaca traje samo 2 minute dnevno. Riosuke je ovu tehniku nazvao dijetom dugog disanja.

  A svodi se na to da se zauzme određena poza, napravi se udah od tri sekunde, a zatim — snažan izdah u trajanju od 7 sekundi. Većina evropskih doktora podržava izvođenje vežbi disanja za mršavljenje i objašnjava ih na sledeći način: masnoća se sastoji od kiseonika, ugljenika i vodonika. Kada udišemo, kiseonik dospeva do masnih ćelija, on ih raščlanjuje na komponente ugljenik i vodu.

  Sistem, na kojem su zasnovane disajne vežbe je jednostavan: kiseonik crpi masti i istovremeno tonizira mišićno tkivo, aktivira limfotok i ubrzava metabolizam.

  Jednostavno rečeno, mast — je "gorivo", a kiseonik — je njegov sagorevač. Osim toga, kako tvrde stručnjaci, ova tehnika ojačava trbušne mišiće i obogaćuje krv kiseonikom. Vežba se izvodi svakodnevno u trajanja od 2 do 10 minuta. Izvor: Uspešna žena. Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.