Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Honey slim sirup za mrsavljenje cena

Honey slim sirup za mrsavljenje cena

Korisnici često baš smatraju da smo mi mađionačari stoga ne koriguju ishranu ni malo. Naravno da ne! To je svima jasno, sad već polako shvatate poentu. Upravo ti štetni sastojci, te materije, su danas na žalost pokretači najvećih bolesti. Zato je naš moto ono što smo vam naveli na početku. Sad se sigurno pitate kako znamo da će baš VAMA pomoći. Jednostavno, da ne može biti jednostavnije! Pa zato što smo u naš sirup iskoristli 4 najdelotvornija sastojka. MED on vam deluje na organizam tako što direktno napada te štetne supstance toksine. LAN smanjuje masnoću u krvi, znači idealan je za ljude koji pate od holesterola.

CIMET najkraće rečeno "vitaminska bomba", mislim da niste ni svesni koliko vitamina sadrži. Je l vam jasno sada na koji način tačno deluje?

Hoćete da ponovimo? Dakle, zamislite sledeće. Čaj za opuštanje! Preparat za jačanje imuniteta! Naš lek za sve! Anticelulit sapun! Ko nas preporučuje? Milica Stević. Jun, Nataša Isailović. Februar, Septembar, Za registraciju je potrebno manje od       minut vremena, a samo kao registrovana       članica možeš da koristiš sve pogodnosti       foruma i možeš da se uključiš u diskusije. Nalaziš se: Ana. Devojke,  ovih dana se na internetu pominje čudesni sirup za mršavljenje koji je na prirodnoj bazi. Od skoro je dobio zaštitni slogan Honeyslim.

Nigde nisam našla negativne komentare, pa me zanima da li mozda neka od vas zna nesto vise o tome? Za sada prodaju samo preko fejsbuk stranice, kažu da će se uskoro naći i u apotekama i prodavnicama zdrave hrane. Pije se supena kašika ujutru i uveče A ako nema rezultata u prvih deset dana onda se povećava na dve kašike. Flaša od ml je dinara i traje 24 dana A flaša od 1l je dinara i traje 42 dana. U komentarima svi hvale, proverila sam i neke profile i nisu lažni.

Samo sam za dve devojke videla da su napisali da nije bilo efekta. Jedan čovek je napisao da je pravio 3 nedelje pauze i da mu se ni gram nije vratio. Ne znam, nisam pametna. Drugarica i ja smo narucile od litar flašu pa ćemo podeliti i videti da li ima koristi :-D.

Sem fb nigde nikakva informacija. Ni  sastav, ni potvrde o tome da su dobili dozvole raznih institucija za pradaju. Zasto nemaju zvanican sajt, punu adresu, ime firme Mozda gresim, mozda nesto i moze da se iskopa ali ozbiljne firme ne zakopavaju podatke.

Svede se sve na rekla kazala I choose to be happy. Devojke,ne zezajte se i ne ubacujte svasta u svoj organizam Wish članica Poruke : 6. Obići u najširem luku. I nije tačno da nema negativnih komentara, već na fejsu negativne komentare brišu. Ja sam ga isto porucila juce i probala sam A  zar nije bolje to onda praviti u kucnoj radinosti svaki dan?