Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Hod uz stepenice za mrsavljenje

Hod uz stepenice za mrsavljenje

Na pitanje koliki je idealan broj koraka koje bi trebalo dnevno napraviti dr. Frey odgovara da nema idealnog broja, no da je dobro da zdrava osoba napravi između i To je dulji put do odredišta, no bez sumnje kraći put do dugoročnog cilja, a to je zdrav organizam", poručuje dr. Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil! Glavna sporedna uloga u intervjuu s Harryjem i Meghan bila je princeza Diana. Upravo je ona bila jedan od razloga zašto je princ s obitelji napustio ne samo palaču već i Veliku Britaniju! Spletom okolnosti ima razloga za strah jer je, kako tvrdi, sve išlo u tom smjeru da se povijest ponovi.

Sve detalje donosi Exkluziv. Danijel Mihaljčić preminuo je u subotu ujutro od posljedica srčanog udara. Ova tužna vijest pogodila je njegovu obitelj i prijatelje, a od njega su se oprostili i na društvenim mrežama. Roditeljstvo Bebe Odgoj Trudnoća Trudnoća po tjednima. Fitness Prehrana Psiha. Neka vam bude cilj vježbati barem pola sata do 45 minuta. Opet, nemojte se forsirati. Za početak krenite polako. U početku je pola sata umjerenog hoda sasvim dovoljna vježba, zatim postepeno povećavajte. Ubacite u trening i hod uz stepenice. Ukoliko se odlučite za teretanu koncentrirajte se na vježbe nižeg i srednjeg intenziteta.

Aerobik je relativno lagan, uglavnom se vježba u grupama i vrlo je zabavan. Međutim, samo zato što nije pretjerano naporan, ne znači da ga treba uzeti olako. Preporučujemo aerobik barem tri puta tjedno, ako vam vaš liječnik to dopusti. Ljudsko tijelo ima tendenciju da s godinama gubi mišićnu masu. Jedini način da se usporimo ovaj proces je trening snage. Naravno, ne govorimo vam da trebate dizati težine kao profesionalni bodybuilder, ali je poželjno tu i tamo odraditi trening pod opterećenjem uz nadzor trenera. Navršavanjem pedesete godine ne morate se odreći dobrih stvari u životu. Povremena čaša vina ili kriška čokoladne torte vas neće povrijediti dok god se to radi umjereno.

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu. Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo. Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Ako to hodanje pretvorite u trčanje onda se potrošnja može podići i do kalorija u 10 minuta, ovisno o brzini. Dakle za jedan sat to ide puta 6, ili do kalorija po satu za hodanje po stepenicama ili do kalorija po satu za trčanje po stepenicama. Osim mršavljenja stepenice daju i neke druge pogodnosti poput jačanja mišića na nogama, posebno gluteusa, kvadricepsa i tricepsa.

Time dakle radite i na obliku vaše stražnjice i nogu. Dodatno povećava izdržljivost i kondiciju. Prema nekim studijama povećava se i iskoristivost udahnutog kisika, razina laktata u krvi se smanjuje a utječe i na kolesterol. Zbog toga sve više sportaša u svoj trening uključuje trčanje po stepenicama.