Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Herbalife sejk za mrsavljenje iskustva

Herbalife sejk za mrsavljenje iskustva

 • Šejkovi za mršavljenje: zabluda ili istina?
 • Neophodni nutrijenti i antioksidanti koji takodje pomažu u održavanju zdravlja kostiju i imuno sistema.

  Šejkovi za mršavljenje: zabluda ili istina?

  Mešavina napravljena od 5 biljaka sa brzim delovanjem koja služi za prirod no podizanje energije, daje vitalnost, osvežava i potpomaže u bržem sagorevanju kalorija. Ekstrakt zelenog čaja, sleza, kardamoma, hibiskusa. Izolavan protein iz soje i surutke visoko kvalitetan. Pomaže u kontrolisanju gladi tako što se duže vari i smanjuje potrebu za dodatnim obrocima. Vrlo bitan u procesu mršavljenja jer obezbedjuje telu dodatnu količinu dijetalnih proteina bez masti, smanjuje glad i daje sitost.

  Reoblikuje telo tako što gubite salo, a ne mišiće. Piti minimum 2.

  Izmedju obroka ubaciti užinu u vidu voća nije obavezno ali je poželjno zbog poboljšanja metabolizma u vidu češćih obroka kao i zbog opšetg stanja organizma.

  Napitak sa alojom  je još jedan u nizu niskokaloričnih, osvežavajućih napitaka koji je zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji za Vas proizvela kompanija  Herbalife. Ovaj  biljni koncentrat aloje  pomoćiće Vam u smirivanju probavnog sistema i pročišćavanju organizmu, a naročito se preporučuje tokom letnjih meseci kada je potreba za osvežavajućim napicima znatno izraženija. Na ovaj način konzumenti imaju 3 obroka u toku dana sa ukupnom kalorijskom vrednošću od oko kcal, ako ubace i užinu izmedju obroka u vidu voća i salata dolazimo do maksimalne kalorijske vrednosti od 1. S obzirom da ½ kilograma masnog tkiva iznosi 4.

  Pre početka programa obavezno izmeriti obim struka i tačnu telesnu težinu. Postoji mogućnost da neki konzumenti retko ali se dešava pre izgube na obimu nego na težini. To se dešava zato što su masti mnogo lakše od mišića pa usled gubitka masnih naslaga, a dobijanja mišića, vaga može da izvrši nivelaciju.

  Zbog toga je potrebno izmeriti obim struka pre početka programa, kako se sam rezultat nebi dovodio u pitanje. Primer je klijentkinja koja je u prvom mesecu izgubila 17 cm u struku, a ništa na vagi, tek posle polovine drugog meseca krenuli su da padaju i kilogrami. Napomena: Herbalife program kontrole težine može pomoći u mršavljenju samo u okviru ishrane s kontrolisanim kalorijskim unosom. Sve izjave o regulisanju telesne težine se odnose na Herbalife program regulisanja telesne težine koji uključuje, između ostalog, izbalansiranu dijetu, redovno vežbanje, adekvatan unos tecnosti, nutritivne dodatke ishrani gde je neophodno i odgovarajuci odmor.

  Rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Vratite se u prodavnicu. Mršavljenje sa Herbalife. Mršavljenje počinje upravo sa balansiranom i zdravom ishranom, a Herbalife je tu da ga učini još jednostavnijim. O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru. Alex članica Poruke : 3. Lokacija : Around the world. Upravo sam se vratila sa prezentacije Herbalifa. Nisam ni znala na sta idem,drugarica mi uvalila radili smo hidrataciju lica,predstavljali su nam njihovu kozmetiku i radile same taj tretman svim tim proizvodima i usut su nam napravili sejkove,dali nam da pijemo i neki kao energetski napitak.

  Sve u svemu napitak je jako ukusan pili smo kapucino i mozda i narucim kao zamenu za dorucak! Stiže proleće, žao mi je svih onih kojima to nije važno. Bas sam bila resila da pokusam sa ovim,medjutim ja sam od ovog sejka gladna. Sa čime kombinuješ šejk? Pij najmanje 2 l vode. Kad ogladniš, uzmi malo kašičicu samlevenog susama i lana, a kad ti padne šećer, malo cimeta.

  Ne bacaj pare na vitamine, nisu ništa bolji od domaćih. Ostavi se i tog čaja. Citat: dee   Citat: betty. Iskreno rečeno, ja sam koristila HL i nastavila bih, ali mi je preskup, pa sam prešla na Myofusion. Poenta korištenja HL je skidanje masnog tkiva i dobijanje mišićnog, a pri tom se kg gube. Ne kažem da je HL čudesan, ali i ja sam bila procvetala.