Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Dzeni krejg program za mrsavljenje

Dzeni krejg program za mrsavljenje

Uvedite redovnu fizičku aktivnost. Ako ste svesni da je za sve potrebno da se potrudite, onda učinite napor i nađite vremena za sebe. Iskoristite druge radne aktivnosti da povećate ukupnu potrošnju energije u toku dana. Svaka aktivnost troši energiju.

Sve osim ležanja. Ustanite sa kauča i ostanite na nogama! Ovo je samo jedan primer programa za mršavljenje sa pet obroka na dan za zdravu osobu, gde logično, nedostaju količine.

Kalorijska vrednost dijete zavisi od osobe i njenih parametara i ne može se dati generalno. Uz ovaj plan ishrane, ide i okviran program fizičke aktivnosti, a izaberite neku prilagođenu vama plivanje, trčanje, aerobik, ples, itd. Ako budete ispoštovali sve smernice programa, moći ćete da kažete da ste napravili veliku stvar jer je vaš lični program za mršavljenje — pun pogodak!

Ako je tako, u tome ste sami upeli i zaslužujete svaku pohvalu. Ukoliko se desi da podbacite, ne očajavajte, već i dalje verujte u sebe, jer se svakom desi da ponekad ne uspe u svojoj nameri. Možda je to signal da vam je potrebna pomoć. Tako je! Ja nisam nikada bila dovoljno disciplinovana,ali posle dolaska kod Vas od Zaista se osecam odlicno i nadam se daljem gubljenju kilaze .

Radmila, drago mi je da ste se javili i da sve dobro funcioniše. Najbitnije je da ne budete gladni, a opet mršavite. Srdačan pozdrav. Imam mali visak kg, godinama unazad. Pre 7 meseci sam potpuno promenila nacin ishrane i krenula sa treninzima 3 puta nedeljno. Dok sam ranije jela jedanput dnevno masnu i slatku hranu, presla sam da imam 5 obroka dnevno, na svaka 3 sata proteine, povrce, po malo voce.

Izbacila sam potpuno hleb, slatikise, belo brasno, grajana ulja samo kokosovo …. Pijem 2 l tecnosti dnevno…. Izgledam lepse, ali kg su isti, cak kg vise. Negde sam procitala da nagli prelazak na zdrav nacin ishrane i fizicke aktivnosti, iziskuje period od 9 meseci kada ce kilogrami kontinuirano poceti da odlaze?

Cula sam za Vas i volela bih da cujem Vase misljenje na ovu temu? Jenny Craig program je dizajniran na način da se tjedno gubi 0,5 - 1 kilograma. Savjetuje se da adolescenti i žene koje doje gube suvišne kilograme sporijim ritmom od 0,25 kilograma tjedno. U skladu je s nutricionističkim preporukama te omogućuje polagani gubitak kilograma što je za organizam puno prihvatljivije od "ekspresnog" mršavljenja. Gotovi obroci su praktični, osobito za osobe koje zbog prirode posla nemaju vremena provoditi odviše vremena u kuhinji.

Osobe se educiraju o nutritivnoj vrijednosti namirnica te se uči o važnosti kontrole porcija. Podrška savjetnika koji je također predviđen u ovome programu može pomoći u ustrajnosti na dijeti. Program ujedno potiče na tjelesnu aktivnost i usvajanje zdravih životnih navika što su sve pozitivne točke. Savjetnici u programu nisu educirani nutricionisti već trgovci čiji prihodi ovise o količini prodanih obroka.

Time je upitna njihova stručnost i objektivnost u procjeni problema. Sam program je poprilično skup — procjenjuje se da dijeta tjedno košta oko američkih dolara oko kn. Moguć je osjet gladi zbog niske energetske vrijednosti obroka. Također, dugotrajno praćenje dijete može postati zamarujuće, osobito ako osobi okusno ne odgovaraju gotova jela.

Dijeta nije prikladna za vegane, kao ni za osobe s određenim alergijama na hranu. Iako su Jenny Craig centri prilično rasprostranjeni diljem svijeta, u Hrvatskoj ih još nema. U osnovi, dijeta je nutritivno izbalansirana i zadovoljava potrebe za nutrijentima, osobito pri višim kalorijskim unosima i uzimanju preporučenog dodatka prehrani. Iako je Jenny Craig program mršavljenja prisutan još od Time sama dijeta postaje skup način mršavljenja u usporedbi s drugim dijetama.

Kako bi se izvukla maksimalan rezultat iz programa savjet je posve iskoristiti tjedno individualno savjetovanje i što bolje usvojiti pravila prelaska s Jenny Craig gotova jela na samostalnu prehranu.

Zanimljivo je da je studija objavljena No, ove rezultate treba uzeti s rezervom budući da su ispitanici dvije godine besplatno dobivali Jenny Craig hranu. Pitanje je koliko bi bili ustrajni da su morali te iste obroke kupovati. Pesto pizza Jenny obrok, salata začinjena Jenny preljevom za salatu. Zasto uopce pisete o Jenny Craig ako nije u Hrvatskoj???? Ja sam odrasla u Americi i znam sta je to i bilo mi je dostupno. Zasto govoriti o necemu ako nije dostupno tu.